Horoszkóp: Augusztus 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Horoszkóp: Augusztus 12., Szerda

Kos

Egy érdekes könyv vagy film pont jókor jön az életedbe. Olyan témáról szól, ami most téged is foglalkoztat, de egyébként is fogékonyabb vagy a művészetre, jobban megérint egy-egy történet.

Bika

Folyamatosan rohansz, kapkodsz, szeretnél ma sok programot belesűríteni a napba, de ez a gyorsaság veszélyes is. Figyelj magadra és az értéktárgyaidra!

Ikrek

Gondold át még egyszer! – ez legyen a mottód, akár vennél, eladnál valami értékeset, esetleg nagy lépésre szánnád el magadat, vagy akármilyen mérföldkőhöz érkeztél. Biztosan kevesebbet veszítesz, ha alszol rá egyet!

Rák

Nagy lépésre kellene elszánnod magadat, de mégis motoszkál benned valami, ami folyamatosan kételkedsz. Addig ne tegyél semmit, amíg nem vagy biztos minden körülményben!

Oroszlán

Minél jobban meg akarsz úszni egy feladatot, annál közelebb kerülsz hozzá, szóval ne ellenkezz, ne harcolj, békülj ki a helyzettel, úgyis csak átmeneti a dolog.

Szűz

Nagy változások jönnek az életedben, ez most a felkészülési időszak, amikor még van időd kitalálni, hogy legyen, de az igazán nehéz élesben lesz majd. De minél jobban megtervezed, annál könnyebb lesz.

Mérleg

Fokozottan figyelj a határidőkre, mert rengeteg váratlan dolog jöhet közbe, ami összezavar vagy elvonja a figyelmedet. Ha ezer felé kell figyelned, akkor mindenképpen írj magadnak listát vagy figyelmeztetéseket.

Skorpió

Pontosan ismered mások gyenge pontjait, és emiatt pillanatok alatt képes vagy jó nagy veszekedést gerjeszteni. Nem biztos, hogy megéri, a karrierednek egyáltalán nem tenne jót egy ilyen balhé.

Nyilas

Kicsit feszült vagy reggel, így nehézkesen veszed rá magad az edzésre, munkára, pontosabban mindenre. Viszont, ha hagyod magad sodródni, akkor nem lesz rossz napod, lesz bőven olyan, ami felvidít.

Bak

Akaratlanul is könnyen megbánthatsz ma valakit, akit egyébként kedvelsz és sokra tartasz. Sajnos nem lesz könnyű helyrehozni a kapcsolatotokat, ha ma elszúrod.

Vízöntő

Minden lépésedet figyeli a főnököd, úgyhogy valószínűleg ma kemény meló vár rád, viszont este nagyon jó buli van kilátásban, és pont erre lesz szükséged. Nincs otthon bepunnyadás a kemény munka miatt, ugye?

Halak

Annyira elrugaszkodsz néha a valóságtól, hogy a munkatársaiddal nem is tudod megértetni magadat. A te ötleteidet, nézőpontodat annyira furcsának találják, hogy szinte nincs is közös hang. Néha neked kellene jobban azonosulni velük…

Még több

Horoszkóp