2020.08.14.@ 13.08

3 csillagjegy, akinek a kapcsolata megerősödött az utóbbi időszakban

Őket nem érte utol az otthonülős szakító hullám.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek a kapcsolata megerősödött az utóbbi időszakban

Rák

Miközben a legtöbb ismerősöd kaparja a négy falat, hogy végre kijuthasson és másokkal is találkozhasson, addig ti közösen tervezitek, hogy milyen szuper lesz, ha végre visszatér a világ a normál kerékvágásba. Ez pedig az egyik legbiztosabb jele, hogy még inkább elválaszthatatlanok vagytok, mint voltatok. Lehet ezt még fokozni?

Skorpió

Hol te voltál mélyponton, hol a pasid, mégis mindig sikerült a másikat kihúznotok a megzuhant hangulatból. Egyre jobban megérzitek, hogy mire van a másiknak szüksége és tökélyre fejlesztettétek egymás támogatását. A csillagok egyértelműen titeket jelöltek ki a dream couple pályára.

Halak

A karantén elején állandóan veszekedtetek és még a szakítás is megfordult a fejedben. De a szerelmed végül változtatott a hozzáállásán és ez téged is arra inspirált, hogy érdemes küzdened kettőtökért. Azóta zen üzemmódban vagytok és semmi sem tud felbosszantani. Csak béke és szeretet uralkodik a lelkeden és a kapcsolatodon is. Namaste.

Címkék: egymásra hangolva halak kapcsolat karantén megerősödött kapcsolat rák skorpió szerelem vírus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!