Ennyi intimitásra van szükséged egy kapcsolatban a horoszkópod szerint

Mindegy, hogy lány vagy fiú vagy, ennyi meghittségre igenis szükséged van a csillagok szerint.

Ennyi intimitásra van szükséged egy kapcsolatban a horoszkópod szerint

Kos

Nagyon gyorsan leszel szerelmes, aminek a legfőbb oka, hogy nehezen viseled el, ha egyedül kell lenned. Viszont a bensőséges részei már kevésbé érdekelnek a szerelemnek, nálad abszolút a közös programok és a nagy nevetések viszik el a prioritási listád elejét.

Bika

Lassan leszel szerelmes és lassan alakul ki nálad igazi kötődés a másik irányába. De pont ettől olyan mély és átható a szereteted, amit el sem tudsz képzelni apró érintések és lélekig ható mély beszélgetések nélkül.

Ikrek

Az aktuális napi kedvedtől függ, hogy mennyire engeded közel magadhoz a másikat és mennyi saját térre van szükséged. Még magadon is nehezen igazodsz el, ezért főként attól függ, hogy mennyire vagy bizalmas egy kapcsolatban, hogy a másik mit hoz ki belőled.

Rák

Habár nagy rajongója vagy a mély érzelmeknek és az otthonteremtés neked egyet jelent a bizalmas légkör létrehozásával, sokszor megfulladsz a saját magad által kikövetelt közelségtől. Néha legyél egyedül is, hogy értékelni tudd azt a tökéletes intimitást, ami átjárja a szerelmeteket.

Oroszlán

Nehezen kerülsz érzelmileg egy hullámhosszra bárkivel is és ha túl gyorsan akarnak bizalmaskodni veled, hamar szakításra kerül a sor. Hozzád végtelen türelem és lassú közeledés kell, de ha ezt valaki végig csinálja, hosszú és meghitt kapcsolatra számíthat.

Szűz

Számodra az intimitás egyet jelent azzal, hogy a másik szavak nélkül is pontosan tudja, hogy mire vágysz és nonstop szolgáltatja a biztonságérzetet – pontosan úgy, ahogyan azt te is teszed. Ennek a leírásnak viszont csak kevesen felelnek meg, de egy kis türelemmel a te életedbe is betoppanhat a másik feled.

Mérleg

Megvannak a magad dolgai, amibe nem szívesen avatod be a másikat. Nem azért, mert súlyos titkokat rejtegetnél, egyszerűen van egy határ, amit senki sem léphet át. Még a BFF-ed sem. Ha valaki ezt tiszteletben tartja, akkor képes vagy megnyílni és közel engedni magadhoz a másikat.

Skorpió

A bizalom nálad kulcsfontosságú és nem nagyon osztogatod két kézzel. Ki kell érdemelni a szíveddel együtt, ami beletelhet évekbe, mire kiadod. De utána lételemeddé válik a meghitt kapcsolati légkör, ahol igazán fel tudsz töltődni és a másik nélkül el sem tudod képzelni a boldogságot.

Nyilas

Független és szabad lélekként azt várod el, hogy a másik mindig ott legyen melletted, de ne túl intenzíven. Simán belefér a szerelmi életedbe a titkolózás és teljesen jól elvagy bensőséges hangulat nélkül is. Te ezt inkább a szüleidhez kötöd és nem a társadhoz.

Bak

Lopott érintések, kuckózós esték – neked ezek jelentik a legfontosabb összetevőit a bizalomra épülő, boldog szerelemnek és rakéta sebességgel szeretsz ki a másikból, ha ezeket megvonja tőled.

Vízöntő

A Nyilashoz hasonlóan a szabadság a mindened, de számodra sokkal fontosabb az intimitás. Te alakítod ki leggyorsabban a bensőséges kapcsolat érzését, mert gyorsan feloldódsz az új szerelmed társaságában.

Halak

Lelki társ. Két szó, amit egy emberben keresel, amióta az eszedet tudod. Nem is adod alább, ameddig meg nem találod és nem töröd magad, hogy kialakíts egy igazán mély és intim kapcsolatot, ameddig nem találod meg minden tekintetben Ő-t.

Még több

Horoszkóp