2020.08.17.@ 10.08

3 csillagjegy, aki hajlamos túltolni a partit

Fogadjunk, hogy már tudod is, hogy rajta vagy-e a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki hajlamos túltolni a partit

Ikrek

Az Ikrek jegyűek nagyon komoly hangulatingadozásokat élnek meg, a kedvük szinte percről percre változik. A szélsőséges érzéseknek pedig nem tesz túl jót az alkohol. Ha Ikrek vagy, akkor biztos voltál már olyan buliban, ahol te csapattad a legtovább. Már hajnalodott és mindenki ment volna haza, amikor még azért nyúztad a barátokat, hogy maradjanak még egy körre. Máskor pedig azért kerülsz kellemetlen helyzetbe, mert pár koktél után lelkizős hangulatba kerülsz és kifecseged minden titkodat…

Mérleg

Mérlegként egyszerűen imádsz társaságban lenni, egészen pontosan a középpontban tündökölni. Ez számodra annyira jó érzés, hogy sokszor nehezen engeded el, tovább maradsz a partiban, mint kéne, ráadásul többet is iszol. Ilyenkor durván belelendülsz a flörtölésbe, a józanabb barátaid pedig nem győzik a füledbe súgni: ez a srác nem hozzád való! Te viszont mindenkinek tetszeni szeretnél, úgy gyűjtöd a bókokat, mint a kisiskolások a matricát. Ugye, hogy eltaláltuk?

Nyilas

Te egy pillanatig sem titkolod, hogy azért érkeztél a buliba, hogy kirúgd a ház oldalát! Már az elején sem fogod vissza magad, sorra rendeled a köröket magadnak és a barátaidnak, miközben hangosan nevetsz gyakorlatilag bármin. Ez persze egészen addig nem baj, míg nem leszel rosszul, az átgondolatlanul elkortyolt italok azonban hamar a fejedbe szállnak. Legközelebb vigyázz, hogy ne te legyél az, aki a legjobban berúgott, hiszen nem ez a cél, hanem az, hogy jól érezd magad azokkal, akiket igazán szeretsz!

Címkék: buli horoszkóp ikrek mérleg nyilas parti

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!