2020.08.17.@ 10.08

3 csillagjegy, aki hajlamos túltolni a partit

Fogadjunk, hogy már tudod is, hogy rajta vagy-e a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki hajlamos túltolni a partit

Ikrek

Az Ikrek jegyűek nagyon komoly hangulatingadozásokat élnek meg, a kedvük szinte percről percre változik. A szélsőséges érzéseknek pedig nem tesz túl jót az alkohol. Ha Ikrek vagy, akkor biztos voltál már olyan buliban, ahol te csapattad a legtovább. Már hajnalodott és mindenki ment volna haza, amikor még azért nyúztad a barátokat, hogy maradjanak még egy körre. Máskor pedig azért kerülsz kellemetlen helyzetbe, mert pár koktél után lelkizős hangulatba kerülsz és kifecseged minden titkodat…

Mérleg

Mérlegként egyszerűen imádsz társaságban lenni, egészen pontosan a középpontban tündökölni. Ez számodra annyira jó érzés, hogy sokszor nehezen engeded el, tovább maradsz a partiban, mint kéne, ráadásul többet is iszol. Ilyenkor durván belelendülsz a flörtölésbe, a józanabb barátaid pedig nem győzik a füledbe súgni: ez a srác nem hozzád való! Te viszont mindenkinek tetszeni szeretnél, úgy gyűjtöd a bókokat, mint a kisiskolások a matricát. Ugye, hogy eltaláltuk?

Nyilas

Te egy pillanatig sem titkolod, hogy azért érkeztél a buliba, hogy kirúgd a ház oldalát! Már az elején sem fogod vissza magad, sorra rendeled a köröket magadnak és a barátaidnak, miközben hangosan nevetsz gyakorlatilag bármin. Ez persze egészen addig nem baj, míg nem leszel rosszul, az átgondolatlanul elkortyolt italok azonban hamar a fejedbe szállnak. Legközelebb vigyázz, hogy ne te legyél az, aki a legjobban berúgott, hiszen nem ez a cél, hanem az, hogy jól érezd magad azokkal, akiket igazán szeretsz!

Címkék: buli horoszkóp ikrek mérleg nyilas parti

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!