Mivel lehet vérig sérteni a csillagjegyeket?

Ezeken azonnal megbántódnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mivel lehet vérig sérteni a csillagjegyeket?

Kos

A Kosok elég sok mindenen fel tudják húzni magukat, de a legjobban azon sértődnek meg, ha valaki az ízlésüket bírálja. Egy apró megjegyzés a szettjére, lakására vagy arra, épp milyen zenét hallgat, és biztos lehetsz benne, hogy totál kiborul.

Bika

A Bikák imádnak lustálkodni és jókat enni, viszont ennek a következményét már annyira nem szeretik, nincsenek kibékülve a testükkel. Szóval nehogy szóba hozd a súlyát vagy az alakját, mert biztos, hogy magába fordul.

Ikrek

Az Ikrek az eszére és a tudására a legbüszkébb, így azonnal vérig sértődik, ha valaki rámutat, nincs is annyira képben, mint ahogy azt gondolja magáról.

Rák

Egy Ráknak a család, barátok, szerelem a legfontosabb az életében, és akkor érzi magát igazán hasznosnak, ha gondoskodhat, segíthet a szeretteinek. Ha viszont valaki önzőséggel vádolja meg, vagy azt érezteti vele, hogy rossz barát/társ, nagyon megbántódik.

Oroszlán

Egy Oroszlánról nem lehet csak úgy megfeledkezni! Épp ezért hosszú hetekre be tud sérülni, ha valaki hanyagolja, nem hívja vissza, lemond egy találkát, esetleg megfeledkezik a szülinapjáról, stb. Még akkor sem enyhül, ha az  illető tényleg el van havazva!

Szűz

A Szűznél nincs szőrszálhasogatóbb, kritikusabb jegy, mégis ha őt bírálják, az már nem bírja elviselni. Mivel kínosan ügyel a részletekre, legjobban azon tud megsértődni, ha valaki rámutat arra, hogy ő is hibázhat néha…

Mérleg

A Mérleg igazi társasági ember, aki akkor van elemében, ha a középpontban van, ezért gyakran produkálja is magát. Ha azt érzi, valaki ennek ellenére nem kedveli, vagy nem jön be neki a humora, stílusa, vérig tud sértődni.

Skorpió

A Skorpiókat szinte lehetetlen megbántani, ugyanis nagyon távolságtartóak és bizalmatlanok. Van mégis egy dolog, amin még ők is felkapják  a vizet, mégpedig az, ha elárulják egy titkukat, kibeszélik őket a hátuk mögött.

Nyilas

Nincs bántóbb a Nyilas számára, mint amikor az orra alá dörgölik, hogy hibázott. Ilyenkor egyébként inkább a tény bántja, hogy elrontott valamit, mint az, hogy szóltak érte, mégis totál befordul. A másik ilyen nála, ha valaki azt vágja a fejéhez, hogy ideje felnőnie!

Bak

A Bak már eleve sértődékeny típus, szóval igazán nem nehéz megbántani, de arra például különösen ugrik, ha valaki a nem megfelelő hangnemben szól hozzá, lenézi, kioktatja.

Vízöntő

Ellentétben a Bakokkal, a Vízöntők egyáltalán nem sértődékenyek, ugyanis annyira a saját fejük után mennek, hogy nem számít nekik, mit gondolnak róluk mások. Viszont imádnak segíteni, ha pedig ezt valaki visszautasítja, nagyon  mélyen megbántódnak.

Halak

A Halak igazi művész jegy, tele bizonytalansággal és kétellyel, épp ezért ha a kreativitását vagy bármilyen művét bírálod, teljesen magába roskad. Sőt, képes egy apró kritika miatt hetekre, hónapokra felhagyni az adott dologgal.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés sértés sértődékeny személyiség tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.