2020.08.17.@ 11.08

Mivel lehet vérig sérteni a csillagjegyeket?

Ezeken azonnal megbántódnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mivel lehet vérig sérteni a csillagjegyeket?

Kos

A Kosok elég sok mindenen fel tudják húzni magukat, de a legjobban azon sértődnek meg, ha valaki az ízlésüket bírálja. Egy apró megjegyzés a szettjére, lakására vagy arra, épp milyen zenét hallgat, és biztos lehetsz benne, hogy totál kiborul.

Bika

A Bikák imádnak lustálkodni és jókat enni, viszont ennek a következményét már annyira nem szeretik, nincsenek kibékülve a testükkel. Szóval nehogy szóba hozd a súlyát vagy az alakját, mert biztos, hogy magába fordul.

Ikrek

Az Ikrek az eszére és a tudására a legbüszkébb, így azonnal vérig sértődik, ha valaki rámutat, nincs is annyira képben, mint ahogy azt gondolja magáról.

Rák

Egy Ráknak a család, barátok, szerelem a legfontosabb az életében, és akkor érzi magát igazán hasznosnak, ha gondoskodhat, segíthet a szeretteinek. Ha viszont valaki önzőséggel vádolja meg, vagy azt érezteti vele, hogy rossz barát/társ, nagyon megbántódik.

Oroszlán

Egy Oroszlánról nem lehet csak úgy megfeledkezni! Épp ezért hosszú hetekre be tud sérülni, ha valaki hanyagolja, nem hívja vissza, lemond egy találkát, esetleg megfeledkezik a szülinapjáról, stb. Még akkor sem enyhül, ha az  illető tényleg el van havazva!

Szűz

A Szűznél nincs szőrszálhasogatóbb, kritikusabb jegy, mégis ha őt bírálják, az már nem bírja elviselni. Mivel kínosan ügyel a részletekre, legjobban azon tud megsértődni, ha valaki rámutat arra, hogy ő is hibázhat néha…

Mérleg

A Mérleg igazi társasági ember, aki akkor van elemében, ha a középpontban van, ezért gyakran produkálja is magát. Ha azt érzi, valaki ennek ellenére nem kedveli, vagy nem jön be neki a humora, stílusa, vérig tud sértődni.

Skorpió

A Skorpiókat szinte lehetetlen megbántani, ugyanis nagyon távolságtartóak és bizalmatlanok. Van mégis egy dolog, amin még ők is felkapják  a vizet, mégpedig az, ha elárulják egy titkukat, kibeszélik őket a hátuk mögött.

Nyilas

Nincs bántóbb a Nyilas számára, mint amikor az orra alá dörgölik, hogy hibázott. Ilyenkor egyébként inkább a tény bántja, hogy elrontott valamit, mint az, hogy szóltak érte, mégis totál befordul. A másik ilyen nála, ha valaki azt vágja a fejéhez, hogy ideje felnőnie!

Bak

A Bak már eleve sértődékeny típus, szóval igazán nem nehéz megbántani, de arra például különösen ugrik, ha valaki a nem megfelelő hangnemben szól hozzá, lenézi, kioktatja.

Vízöntő

Ellentétben a Bakokkal, a Vízöntők egyáltalán nem sértődékenyek, ugyanis annyira a saját fejük után mennek, hogy nem számít nekik, mit gondolnak róluk mások. Viszont imádnak segíteni, ha pedig ezt valaki visszautasítja, nagyon  mélyen megbántódnak.

Halak

A Halak igazi művész jegy, tele bizonytalansággal és kétellyel, épp ezért ha a kreativitását vagy bármilyen művét bírálod, teljesen magába roskad. Sőt, képes egy apró kritika miatt hetekre, hónapokra felhagyni az adott dologgal.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés sértés sértődékeny személyiség tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!