A legnagyobb függőséged a csillagjegyed szerint

Ezeknek nem tudnak ellenállni az egyes csillagjegyek!

A legnagyobb függőséged a csillagjegyed szerint

Kos

A Kosok folyamatosan pörögnek, nem bírnak egy helyben ülni, és ha már nem bírják szusszal, inkább rásegítenek egy kis koffeinnel, mint hogy megálljanak pihenni. Kávé, tea, energiaital, egy Kosnak jöhet bármelyik, akár egyszerre is!

Bika

A Bikák gyengéje a kaja! Nincs mit szépíteni, ők azok, akik akkor is esznek, ha ünnepelnek valamit, és akkor is, ha szomorúak vagy csalódottak, de még akkor is finom falatok után kutatnak, ha épp unatkoznak vagy pont, hogy rengeteg dolguk lenne.

Ikrek

Sajnos az Ikrek legnagyobb függősége a cigi. Ha a csillagjegy szülötte egyszer rágyújt, az biztos, hogy egy életre rabja marad, ugyanis még akkor is különös érzelmi kapocs fűzi a dohányzáshoz, ha sikerül leszoknia…

Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, nehezen viseli a lelki vagy fizikai fájdalmakat, épp ezért már a legapróbb betegségnél is a gyógyszerek után nyúl. Épp ezért nagyon óvatosnak kell lennie a Rákoknak, hiszen a fájdalomcsillapítókra is könnyen rá lehet szokni!

Oroszlán

Az Oroszlánok igazi shoppingmániások, egyszerűen imádnak vásárolni, tulajdonképpen a napi rutinjuk része. Ha vidámak, ha unatkoznak vagy pont, hogy depisek, az tuti, hogy vásárolni mennek. Mindegy, hogy a sarki ABC, egy drogéria vagy ruhabolt, egyszerűen feldobja őket.

Szűz

A Szüzek a mérgező kapcsolatok rabjai. Nehezen választanak társat, de ha végre elköteleződnek, a végletekig kitartanak a döntésük mellett, még akkor is, ha az a viszony már káros az egészségre. És valahogy újra és újra ilyen szitukban találják magukat…

Mérleg

A Mérlegek igazi társasági emberek, akik akkor érzik magukat elemükben, ha a középpontban lehetnek. Épp ezért folyamatosan a közösségi oldalakon lógnak, pörgetik a feedeket és folyamatosan posztolnak, nehogy lemaradjanak valamiről.

Skorpió

Ez a legérzékibb, legszenvedélyesebb jegy, aki képes bárkit az ujja köré csavarni, ugyanis tényleg brutálisan jó az ágyban. Ezért a Skorpióknál gyakran előfordul, hogy rákattannak az egyéjszakás kalandokra. Sőt, a kapcsolatban lévő Skorpiók is könnyen elcsábulnak egy izgalmas tiltott hancúrra.

Nyilas

A Nyilasok a végtelenségig optimisták és a hétköznapokban kifejezetten szerencsések, plusz kalandvágyóak. Ez a kombó pedig könnyen a szerencsejátékok függőjévé teheti ezt a jegyet, hiszen még a legesélytelenebb szituban is úgy hiszik, nyerhetnek.

Bak

A Bakok gyengéje a munka. Igazi munkamániások, akik kizárólag a maximumot hajlandóak hozni, csak ez sajnos gyakran oda vezet, hogy képtelenek kikapcsolni, és még hétvégén és a nyaraláson is a melón kattog az agyuk.

Vízöntő

A Vízöntők is hihetetlenül kalandvágyóak, különcök, így imádnak kiszakadni a valóságból. Erre tökéletes egy film, sorozat, könyv vagy számítógépes játék. Gyakran azon kaphatják magukat, hogy már órák, sőt napok óta nyomkodják a laptopjukat, de simán benne van, hogy egy hétvége alatt lepörgetnek egy 10 évados sorozatot.

Halak

A Halak gyengéje a romantika! Konkrétan a szerelembe szerelmesek, így gyakran válnak kapcsolatfüggőkké. Képtelenek egyedül lenni, még akkor is összejönnek valakivel, ha különösebben nem tetszik nekik, csak hogy ne legyenek szinglik.

Még több

Horoszkóp