5 csillagjegy, akinek szerencsét hoz augusztus utolsó hete

Ez persze nem jelenti azt, hogy a maradék hét csillagjegynek borzalmas hete lesz.

5 csillagjegy, akinek szerencsét hoz augusztus utolsó hete

A horoszkópok – főleg a heti horoszkópok – nem feltétlenül kedveznek minden csillagjegynek, de nem lehet mindig mindenkinek jó hete vagy jó napja, pláne szerencséje. A nyár utolsó hete azonban eddig nem látott lehetőségeket nyújthat neked, főleg akkor, ha az alábbi öt csillagjegy egyikéhez tartozol.

Bika

A bika jegyben születetteknek kedden érdemes figyelni és nyitottnak lenni, mert simán lehet, hogy pénz áll a házhoz egy régen vágyott lehetőségnek köszönhetően.

Ikrek

De nemcsak a bikák, hanem az ikrek is készüljenek arra, hogy ez a hét a szép reményekről szól. Ha pénz nem is, de egy jó ötlet eszedbe juthat kedden, amit mindenképpen írj fel magadnak és kérdezd meg róla a hozzád közel állókat, hátha adnak pár jó tanácsot.

Oroszlán

A héten szinte mindenkinek a kedd lesz a kedvenc napja. Ezen a napon az oroszlán is találkozhat egy neki kedvező lehetőséggel, köszönhetően a Merkúr és az Uránusz együttállásának. Még az is lehet, hogy a kedden érkező lehetőséggel már másnap, szerdán élhet is.

Vízöntő

Simán lehet szerencsének nevezni azt, hogy a vízöntő ezen a héten megengedheti magának, hogy magával és a saját békéjével foglalkozzon. Lehet, hogy kedden úgy fog tűnni, rengeteg az elintéznivalód, de itt jöjn képbe az újabb szerencse, hogy ezeken nagyon gyorsan túlleszel majd.

Halak

Először talán ijesztően hangzik, hogy a hét második felében egy teljesen másik karrierúttal. nézhetsz szembe, de mit nevezzünk szerencsének, ha nem ezt? Ez egy olyan lehetőség, amit semmiképpen sem érdemes kihagyni, pláne nem a halaknak.

Még több

Horoszkóp