2020.08.24.@ 16.08

5 csillagjegy, akinek szerencsét hoz augusztus utolsó hete

Ez persze nem jelenti azt, hogy a maradék hét csillagjegynek borzalmas hete lesz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 csillagjegy, akinek szerencsét hoz augusztus utolsó hete

A horoszkópok – főleg a heti horoszkópok – nem feltétlenül kedveznek minden csillagjegynek, de nem lehet mindig mindenkinek jó hete vagy jó napja, pláne szerencséje. A nyár utolsó hete azonban eddig nem látott lehetőségeket nyújthat neked, főleg akkor, ha az alábbi öt csillagjegy egyikéhez tartozol.

Bika

A bika jegyben születetteknek kedden érdemes figyelni és nyitottnak lenni, mert simán lehet, hogy pénz áll a házhoz egy régen vágyott lehetőségnek köszönhetően.

Ikrek

De nemcsak a bikák, hanem az ikrek is készüljenek arra, hogy ez a hét a szép reményekről szól. Ha pénz nem is, de egy jó ötlet eszedbe juthat kedden, amit mindenképpen írj fel magadnak és kérdezd meg róla a hozzád közel állókat, hátha adnak pár jó tanácsot.

Oroszlán

A héten szinte mindenkinek a kedd lesz a kedvenc napja. Ezen a napon az oroszlán is találkozhat egy neki kedvező lehetőséggel, köszönhetően a Merkúr és az Uránusz együttállásának. Még az is lehet, hogy a kedden érkező lehetőséggel már másnap, szerdán élhet is.

Vízöntő

Simán lehet szerencsének nevezni azt, hogy a vízöntő ezen a héten megengedheti magának, hogy magával és a saját békéjével foglalkozzon. Lehet, hogy kedden úgy fog tűnni, rengeteg az elintéznivalód, de itt jöjn képbe az újabb szerencse, hogy ezeken nagyon gyorsan túlleszel majd.

Halak

Először talán ijesztően hangzik, hogy a hét második felében egy teljesen másik karrierúttal. nézhetsz szembe, de mit nevezzünk szerencsének, ha nem ezt? Ez egy olyan lehetőség, amit semmiképpen sem érdemes kihagyni, pláne nem a halaknak.

Címkék: asztrológia augusztus csillagjegy horoszkóp szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!