2020.08.24.@ 16.08

5 csillagjegy, akinek szerencsét hoz augusztus utolsó hete

Ez persze nem jelenti azt, hogy a maradék hét csillagjegynek borzalmas hete lesz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 csillagjegy, akinek szerencsét hoz augusztus utolsó hete

A horoszkópok – főleg a heti horoszkópok – nem feltétlenül kedveznek minden csillagjegynek, de nem lehet mindig mindenkinek jó hete vagy jó napja, pláne szerencséje. A nyár utolsó hete azonban eddig nem látott lehetőségeket nyújthat neked, főleg akkor, ha az alábbi öt csillagjegy egyikéhez tartozol.

Bika

A bika jegyben születetteknek kedden érdemes figyelni és nyitottnak lenni, mert simán lehet, hogy pénz áll a házhoz egy régen vágyott lehetőségnek köszönhetően.

Ikrek

De nemcsak a bikák, hanem az ikrek is készüljenek arra, hogy ez a hét a szép reményekről szól. Ha pénz nem is, de egy jó ötlet eszedbe juthat kedden, amit mindenképpen írj fel magadnak és kérdezd meg róla a hozzád közel állókat, hátha adnak pár jó tanácsot.

Oroszlán

A héten szinte mindenkinek a kedd lesz a kedvenc napja. Ezen a napon az oroszlán is találkozhat egy neki kedvező lehetőséggel, köszönhetően a Merkúr és az Uránusz együttállásának. Még az is lehet, hogy a kedden érkező lehetőséggel már másnap, szerdán élhet is.

Vízöntő

Simán lehet szerencsének nevezni azt, hogy a vízöntő ezen a héten megengedheti magának, hogy magával és a saját békéjével foglalkozzon. Lehet, hogy kedden úgy fog tűnni, rengeteg az elintéznivalód, de itt jöjn képbe az újabb szerencse, hogy ezeken nagyon gyorsan túlleszel majd.

Halak

Először talán ijesztően hangzik, hogy a hét második felében egy teljesen másik karrierúttal. nézhetsz szembe, de mit nevezzünk szerencsének, ha nem ezt? Ez egy olyan lehetőség, amit semmiképpen sem érdemes kihagyni, pláne nem a halaknak.

Címkék: asztrológia augusztus csillagjegy horoszkóp szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!