6 csillagjegy, akik között sosem lesz több barátságnál

Lehet köztetek erős a kapcsolat, de csak egy bizonyos szintig…

6 csillagjegy, akik között sosem lesz több barátságnál

Oroszlán és Bak

A két jegy örökösen azért harcolna, ki legyen a domináns a kapcsolatban, ami alapesetben magától, erőpróbák nélkül, és nagyon természetesen dől el. Barátként vagy kollégaként inspirálnátok egymást, szerelmes párként viszont igazi energiaveszteséget hozna számotokra minden egyes közös nap.

 

Halak és Szűz

A Halak úgy érezheti, vissza kell fognia magát, vagy épp a sokkal mérsékeltebb és megfontoltabb Szűz jegyű partnerét vádolná meg azzal, hogy visszafogja őt. Barátokként viszont pont a motiváció az, ami működőképessé teszi őket: a Halak akkor érzi magát fontosnak, ha támogathat, bátoríthat valakit, a Szűznek pedig maximálisan erre van szüksége. Ugyanez a képlet azonban nem működne egy szerelmi kapcsolatban, a Halaknak ugyanis kell, hogy felnézzen szerelmére.

 

Vízöntő és Vízöntő

A Vízöntő igazi társasági lény, bárkivel képes megtalálni a közös hangot, törekszik a jó kapcsolatra. De szerelem-fronton akkor fejlődhet és bontakozhat ki igazán, ha a sajátjától eltérő energiákkal találkozhat, ezt pedig egy másik Vízöntőtől kizárt, hogy megkapná. Ha kísérletet is tesz erre, a kapcsolat hamarabb válna langyossá, mint egy elviteles latte egy hűvös reggelen…

Még több

Horoszkóp