2020.08.25.@ 11.08

6 csillagjegy, akik között sosem lesz több barátságnál

Lehet köztetek erős a kapcsolat, de csak egy bizonyos szintig…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 csillagjegy, akik között sosem lesz több barátságnál

Oroszlán és Bak

A két jegy örökösen azért harcolna, ki legyen a domináns a kapcsolatban, ami alapesetben magától, erőpróbák nélkül, és nagyon természetesen dől el. Barátként vagy kollégaként inspirálnátok egymást, szerelmes párként viszont igazi energiaveszteséget hozna számotokra minden egyes közös nap.

 

Halak és Szűz

A Halak úgy érezheti, vissza kell fognia magát, vagy épp a sokkal mérsékeltebb és megfontoltabb Szűz jegyű partnerét vádolná meg azzal, hogy visszafogja őt. Barátokként viszont pont a motiváció az, ami működőképessé teszi őket: a Halak akkor érzi magát fontosnak, ha támogathat, bátoríthat valakit, a Szűznek pedig maximálisan erre van szüksége. Ugyanez a képlet azonban nem működne egy szerelmi kapcsolatban, a Halaknak ugyanis kell, hogy felnézzen szerelmére.

 

Vízöntő és Vízöntő

A Vízöntő igazi társasági lény, bárkivel képes megtalálni a közös hangot, törekszik a jó kapcsolatra. De szerelem-fronton akkor fejlődhet és bontakozhat ki igazán, ha a sajátjától eltérő energiákkal találkozhat, ezt pedig egy másik Vízöntőtől kizárt, hogy megkapná. Ha kísérletet is tesz erre, a kapcsolat hamarabb válna langyossá, mint egy elviteles latte egy hűvös reggelen…

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp szerelem vonzalom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!