Horoszkóp: Augusztus 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 25-én is!

Horoszkóp: Augusztus 25., Kedd

Kos

Ez a hét inkább a melóról, a sok programról, barátokról szól, rohanás lesz végig. Ezér ma mindenképpen iktass be a barátoddal egy összebújós estét, mert erre is nagy szükségetek van most.

Bika

Nem kell mindent azonnal megoldanod! Rangsorold a problémákat, és haladj eszerint sorba, egyesével. Ha mindennek egyszerre esel neki, csak káosz és feszkó lesz a vége!

Ikrek

Laza napod lesz, kevés melóval, ami jól is jön, mert végig pörögted a hosszú hétvégét és szinte semmit sem pihentél azóta sem. Ma iktass be egy jóga órát vagy egy extra futást, mielőtt ágyba bújnál, jót fog tenni!

Rák

Mielőtt elítélnéd az egyik kollégádat a mai húzása miatt, képzeld bele magadat a helyébe! Talán te nem ezt csináltad volna, de azért őt is meg lehet érteni, nem?

Oroszlán

Próbálj meg minél több időt a szabadban tölteni, még akkor is, ha kánikula van. Jó hatással lesz ma rád, ha emberek között vagy, a szabadban, nem pedig az irodában.

Szűz

Bár az első randin általában még nem bújsz ágyba senkivel, de most egy olyan sráccal találkozol, aki simán felrúgja ezt a szabályodat. De az tuti, hogy ezt most kivételesen nem fogod megbánni!

Mérleg

A pasid nincs túl jó passzban, kedvtelen, sőt inkább negatív a hozzáállása mindenhez. Sajnos most még te sem tudod feldobni, csak ki kell bírnod, amíg túljut ezen az időszakon, addig viszont ne hagyd, hogy téged is lehúzzon!

Skorpió

Sokkal hatékonyabb leszel, ha egy kicsit összekapod a dolgokat magad körül! Szánd a mai napot erre, kezd az íróasztaloddal, a gépeddel, aztán jöhet a telód és a hálószoba!

Nyilas

Bírod a nyarat, de így a vége fele már inkább várod az új évszakot, belevágnál valami újba. Ma pedig egy olyan szuper lehetőséget kapsz, ami pont egy új időszakot és új kihívásokat jelent!

Bak

Egy ideje nem találkoztál egy számodra nagyon fontos emberrel, és eddig fel sem tűnt, hogy mennyire hiányzik, de most ezt váltja ki belőled egy fura helyzet. Ne várj tovább, keresd fel te!

Vízöntő

Képes vagy magadat is becsapni, szépíted a dolgokat, hogy számodra elfogadható legyen, de előbb-utóbb úgyis megint előjönnek a kellemetlenségek. Ma például biztosan szembesülsz pár olyan problémával, amit mindenáron próbáltál elfelejteni.

Halak

Mostanában kicsit elhanyagoltad az edzéseket? Oké, hogy rengeteget dolgozol, de ez a hancúrteljesítményedre is nagy hatással van… Ideje ismét formába hoznod magad minden téren!

Még több

Horoszkóp