2020.08.26.@ 07.08

4 csillagjegy, aki a legtöbbet változik élete során

Mindenki változik valamennyit, de ők szinte teljesen más emberré válnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki a legtöbbet változik élete során

Halak

A víz- és a levegőjegyek hajlamosabbak a változásra, a Halak esetében ez pedig különösen igaz. Fiatalabb korukban inkább a bizonytalanság, visszahúzódó viselkedés, zárkózottság jellemzi őket. Nehezen mutatják ki az érzelmeiket, plusz gyakran viselkednek gyerekesen. Az idő előrehaladtával viszont a felnőtt énjük kerül előtérbe, brutál magabiztossá válnak, akik pontosan tudják, mit, mikor, és hogyan szeretnének. Ez a cél- és öntudatosság a karrierjükön is hatalmasat lendít.

Ikrek

Az Ikrek maga a változás! Ez a csillagjegy akkor érzi elemében magát, ha folyamatosan mozgásban van, plusz elképesztő a tudásvágya és a kíváncsisága, ebből adódóan állandóan fejleszti magát, tanul, tapasztal. Az Ikrek képesek akár egy nap alatt is hatalmasat változni, így nem meglepő, ha az évek során a maximumot hozzák ki magukból – minden téren.

Rák

A Rákok borzasztóan instabilak érzelmileg, mivel életük elején keresik a helyüket, fogalmuk sincs, mihez kezdjenek magukkal, mire vágynak igazán. Ez a biztonytalanság könnyen depresszióhoz is vezethet náluk. Amikor viszont rátalálnak az életcéljukra, akár karrierről, akár családról van szó, kiteljesednek, lenyugszanak, kiegyensúlyozottak és boldogok lesznek.

Bak

Bár földjegyről van szó, mégis a Bakok képesek a legszembetűnőbb változásra. A fiatal Bakok végtelenül bizonytalanok, kishitűek, igazi ‘bocs, hogy élek’ típusok. Álmodoznak, tervezgetnek, viszont nincs elég önbizalmuk ahhoz, hogy ezeket valóra is váltsák. Cserébe hihetetlenül kitartóak és céltudatosak, így az évek során megedzik magukat, és bár hosszabb idő alatt, de megvalósítják álmaikat. Sőt, igazi vezető válik belőlük!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria jellemzés személyiség változás zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Náluk nem opció, hogy a földön is maradnak, ha valami padlóra küldi őket.

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 28-án is!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!