4 csillagjegy, aki a legtöbbet változik élete során

Mindenki változik valamennyit, de ők szinte teljesen más emberré válnak!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet változik élete során

Halak

A víz- és a levegőjegyek hajlamosabbak a változásra, a Halak esetében ez pedig különösen igaz. Fiatalabb korukban inkább a bizonytalanság, visszahúzódó viselkedés, zárkózottság jellemzi őket. Nehezen mutatják ki az érzelmeiket, plusz gyakran viselkednek gyerekesen. Az idő előrehaladtával viszont a felnőtt énjük kerül előtérbe, brutál magabiztossá válnak, akik pontosan tudják, mit, mikor, és hogyan szeretnének. Ez a cél- és öntudatosság a karrierjükön is hatalmasat lendít.

Ikrek

Az Ikrek maga a változás! Ez a csillagjegy akkor érzi elemében magát, ha folyamatosan mozgásban van, plusz elképesztő a tudásvágya és a kíváncsisága, ebből adódóan állandóan fejleszti magát, tanul, tapasztal. Az Ikrek képesek akár egy nap alatt is hatalmasat változni, így nem meglepő, ha az évek során a maximumot hozzák ki magukból – minden téren.

Rák

A Rákok borzasztóan instabilak érzelmileg, mivel életük elején keresik a helyüket, fogalmuk sincs, mihez kezdjenek magukkal, mire vágynak igazán. Ez a biztonytalanság könnyen depresszióhoz is vezethet náluk. Amikor viszont rátalálnak az életcéljukra, akár karrierről, akár családról van szó, kiteljesednek, lenyugszanak, kiegyensúlyozottak és boldogok lesznek.

Bak

Bár földjegyről van szó, mégis a Bakok képesek a legszembetűnőbb változásra. A fiatal Bakok végtelenül bizonytalanok, kishitűek, igazi ‘bocs, hogy élek’ típusok. Álmodoznak, tervezgetnek, viszont nincs elég önbizalmuk ahhoz, hogy ezeket valóra is váltsák. Cserébe hihetetlenül kitartóak és céltudatosak, így az évek során megedzik magukat, és bár hosszabb idő alatt, de megvalósítják álmaikat. Sőt, igazi vezető válik belőlük!

Még több

Horoszkóp