Ez az életcélod az aszcendensed szerint

30 éves korod után már ezek a célok motiválnak téged!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az életcélod az aszcendensed szerint

Kos aszcendens

A Kos a legversengőbb csillagjegy az összes közül. Épp ezért a Kos aszencensűek is igazi harcosok, akik addig nem nyugszanak, amíg elsők nem lesznek, bármiről is legyen szó. A legfontosabb számukra, hogy a csúcsra törjenek.

Bika aszcendens

Legfőbb motivációja, hogy biztonságot, stabilitást teremtsen saját maga és a családja számára. Az egész életét arra teszi fel, hogy nyugalomban, kényelmesen tudjon élni.

Ikrek aszcendens

Az Ikreknek lételeme a szórakoztatás! Igazi társasági lény, aki akkor érzi jól magát, ha a környezete is vidám, boldog. Bárkivel, még egy idegennel is simán szóba elegyedik, és zseniális érzéke van hozzá, hogy kibékítse, összehozza az embereket.

Rák aszcendens

Legfőbb életcélja, hogy tökéletes barát, feleség, anya legyen. Akkor érzi hasznosnak magát, ha segíthet a szeretteinek, ami jól is megy neki, hiszen borzasztóan érzelmes és empatikus.

Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán arra született, hogy vezessen, irányítson és példát mutasson. Igaz ez azokra is, akiknek Oroszlán az aszcendense. Akkor érzik magukat kiteljesedve, ha vezető pozícióban vannak a munkahelyükön és a magánéletükben is.

Szűz aszcendens

A Szüzeknek máson sem kattog egyfolytában az agya, mint hogy hogyan tudnák a világot jobbá tenni. Precízek, analitikusak és zseniális a problémamegoldó képességük, ráadásul képesek nagyban gondolkodni.

Mérleg aszcendens

Talán nem meglepő, hogy a Mérlegek és a Mérleg aszcendensűek már-már kínosan törekszenek az egyensúlyra. Egész életükben az a cél lebeg a szemük előtt, hogy igazságot, egyenlő bánásmódot, balanszt hozzanak a közvetlen és a tágabb környezetükbe.

Skorpió aszcendens

Hitvallásuk, hogy szenvedély nélkül semmi sem sikerülhet! Bármiről is legyen szó, párkapcsolat, hobbi, munka, hatalmas lelkesedéssel, elköteleződéssel és szenvedéllyel állnak hozzá, és minden vágyuk, hogy másokat is meggyőzzenek arról, hogy félgőzzel semmit sem lehet jól csinálni.

Nyilas aszcendens

A Nyilasokban óriási a szabadság- és kalandvágy, plusz borzasztó kíváncsiak. Legfőbb életcéluk, hogy minél több helyet lássanak a világból, új dolgokat fedezzenek fel, ami csak lehet, kipróbáljanak.

Bak aszcendens

A Bakok egész életükben azért küzdenek, hogy bizonyítsanak, elfogadják őket, érvényesülni tudjanak az élet minden területén. Kitartásuknak és szorgalmuknak köszönhetően pedig ez sikerül is nekik.

Vízöntő aszcendens

Nincs öntörvényűbb, lázadóbb jegy a Vízöntőnél, épp ezért egész életében küzd a korlátok, szabályok ellen. Viszont arra is mindig készen áll, hogy kiálljon mások jogaiért, az elnyomottak és hátrányoshelyzetűek mellett.

Halak aszcendens

A Halak fő mozgatórugója az alkotás, önkifejezés. Igazi művészlélek, aki akkor érzi elemében magát, ha az alkotásain keresztül adhat valami pluszt a világnak.

Címkék: aszcendens csillagjegy életcél ezotéria horoszkóp jellemzés személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

3 csillagjegy, akinek csodálatos hete lesz

Ez a hét tökéletes bizonyíték lesz néhány csillagjegy számára, hogy néha igenis az apró örömök adják a legfőbb energiaforrást.

Horoszkóp, Május 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban mások véleményétől

És egyben egyezeket a csillagjegyeket a legkönnyebb elbizonytalanítani.

Csillagjegyed elárulja: ez a legvonzóbb tulajdonságod mások szerint

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonsága, ami miatt kiemelkedik a többi közül. Tudd meg, te miért vagy olyan különleges!

Ez a 3 csillagjegy meglepően bevállalós az ágyban

Bár elsőre meg nem mondanád róluk, ez a három csillagjegy alig várja, hogy kiélhesse a merészebb énjét a hálószobában. Már csak a megfelelő partner és a tökéletes biztonsági szó hiányzik!

Sztárok, akiknek ugyanaz a csillagjegye, mint neked

Nem is gondolnád, hogy ezekkel a hírességekkel milyen sok közös van bennetek a csillagjegyetek alapján! Csekkold le, melyik sztár született ugyanakkor, mint te!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!