2020.08.28.@ 11.08

Ez az életcélod az aszcendensed szerint

30 éves korod után már ezek a célok motiválnak téged!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az életcélod az aszcendensed szerint

Kos aszcendens

A Kos a legversengőbb csillagjegy az összes közül. Épp ezért a Kos aszencensűek is igazi harcosok, akik addig nem nyugszanak, amíg elsők nem lesznek, bármiről is legyen szó. A legfontosabb számukra, hogy a csúcsra törjenek.

Bika aszcendens

Legfőbb motivációja, hogy biztonságot, stabilitást teremtsen saját maga és a családja számára. Az egész életét arra teszi fel, hogy nyugalomban, kényelmesen tudjon élni.

Ikrek aszcendens

Az Ikreknek lételeme a szórakoztatás! Igazi társasági lény, aki akkor érzi jól magát, ha a környezete is vidám, boldog. Bárkivel, még egy idegennel is simán szóba elegyedik, és zseniális érzéke van hozzá, hogy kibékítse, összehozza az embereket.

Rák aszcendens

Legfőbb életcélja, hogy tökéletes barát, feleség, anya legyen. Akkor érzi hasznosnak magát, ha segíthet a szeretteinek, ami jól is megy neki, hiszen borzasztóan érzelmes és empatikus.

Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán arra született, hogy vezessen, irányítson és példát mutasson. Igaz ez azokra is, akiknek Oroszlán az aszcendense. Akkor érzik magukat kiteljesedve, ha vezető pozícióban vannak a munkahelyükön és a magánéletükben is.

Szűz aszcendens

A Szüzeknek máson sem kattog egyfolytában az agya, mint hogy hogyan tudnák a világot jobbá tenni. Precízek, analitikusak és zseniális a problémamegoldó képességük, ráadásul képesek nagyban gondolkodni.

Mérleg aszcendens

Talán nem meglepő, hogy a Mérlegek és a Mérleg aszcendensűek már-már kínosan törekszenek az egyensúlyra. Egész életükben az a cél lebeg a szemük előtt, hogy igazságot, egyenlő bánásmódot, balanszt hozzanak a közvetlen és a tágabb környezetükbe.

Skorpió aszcendens

Hitvallásuk, hogy szenvedély nélkül semmi sem sikerülhet! Bármiről is legyen szó, párkapcsolat, hobbi, munka, hatalmas lelkesedéssel, elköteleződéssel és szenvedéllyel állnak hozzá, és minden vágyuk, hogy másokat is meggyőzzenek arról, hogy félgőzzel semmit sem lehet jól csinálni.

Nyilas aszcendens

A Nyilasokban óriási a szabadság- és kalandvágy, plusz borzasztó kíváncsiak. Legfőbb életcéluk, hogy minél több helyet lássanak a világból, új dolgokat fedezzenek fel, ami csak lehet, kipróbáljanak.

Bak aszcendens

A Bakok egész életükben azért küzdenek, hogy bizonyítsanak, elfogadják őket, érvényesülni tudjanak az élet minden területén. Kitartásuknak és szorgalmuknak köszönhetően pedig ez sikerül is nekik.

Vízöntő aszcendens

Nincs öntörvényűbb, lázadóbb jegy a Vízöntőnél, épp ezért egész életében küzd a korlátok, szabályok ellen. Viszont arra is mindig készen áll, hogy kiálljon mások jogaiért, az elnyomottak és hátrányoshelyzetűek mellett.

Halak aszcendens

A Halak fő mozgatórugója az alkotás, önkifejezés. Igazi művészlélek, aki akkor érzi elemében magát, ha az alkotásain keresztül adhat valami pluszt a világnak.

Címkék: aszcendens csillagjegy életcél ezotéria horoszkóp jellemzés személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!