Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Lelkileg voltál már jobban is, viszont rengeteg az energiád, amivel kezdhetnél valamit – és ez a kedvedre is jó hatással lenne. Egy kemény edzés pénteken, esetleg egy masszázzsal egybekötött úszás hétvégén szuper lenne.

Párban: Úgy állsz a weekendhez, hogy csak jól sikerülhet, és valóban ígéretesnek tűnik. Tökéletes az összhang köztetek, amikor pár éve elképzelted, milyen kapcsolatra vágysz, pont ilyen volt, igaz?

Bika

Szingli: Sokat jár az agyad az egyik ex pasidon, akivel nem volt túl szép a szakításotok, de már nem olyan negatív érzéssel emlékszel rá, kezdenek a helyére kerülni a dolgok, ugye?

Párban: Néha komolyan nem érted, mi közötök van egymáshoz, annyira különbözőek vagytok, de hidd el, ez csak még izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat. A kiszámíthatatlanság néha azért kell!

Ikrek

Szingli: Ha elég nyitott szemmel jársz, akkor rátalálsz  végre arra a romantikus srácra, akire vágysz. Valószínűleg már ismered egy ideje, csak nem eléggé. Na most itt az alkalom, hogy közeledjetek…

Párban: Annyira vonzó vagy, hogy a pasid elkezd aggódni, féltékenykedni, ami az elején cuki, de utána azért már kezd bosszantani. Mi lenne, ha a kihagynátok a bulizást és valami visszafogott programot választanátok?

Rák

Szingli: Rettenetesen irritál az a srác, aki régen nagyon tetszett. Nem is érted, anno miért voltál oda érte, de pont fel is nyitja a szemedet, hogy azóta mennyivel tapasztaltabb lettél pasifronton.

Párban: Néha elbizonytalanodsz, hogy mi jön be a pasidnak, de az lenne a legegyszerűbb, ha megkérdeznéd és nem találgatnál. Ez kicsit felgyorsítaná a dolgokat!

Oroszlán

Szingli: Nem szereted, amikor nem az elképzeléseid szerint mennek a dolgok. Kényelmetlen neked a kiszámíthatatlanság, pedig meg kénne benne látnod az izgalmat.

Párban: Minden kapcsolatban vannak kis drámák, de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretitek egymást. Egy kis küzdéstől csak még mélyebb lehet a szerelmetek.

Szűz

Szingli: Furcsa, de úgy érzed, nem férne most bele egy komoly kapcsolat az életedbe, de ilyen nincs! Ha jönne egy szinte tökéletes fiú, biztosan nem zárkóznál el, igaz?

Párban: Még mindig meg tud lepni a szerelmed és ez az, ami miatt annyira odavagy érte. Nem lehet mellette unatkozni, csak próbáld tartani a lépést vele…

Mérleg

Szingli: Tele vagy félelmekkel, hogy nem lennél elég jó annak a fiúnak, aki őrülten tetszik? Bízz jobban magadban, az eszedben, humorodban és vonzerődben!

Párban: Elbizonytalanodsz a barátoddal kapcsolatban. Leginkább magad miatt, valamiért nem adsz bele mindent, hogy szuper legyen és ez aggasztó jel. Ha valóban nem éri meg küzdeni, akkor meg kell hoznod a döntést!

Skorpió

Szingli: Szuper hangulatban vagy, mindennek tudsz örülni és mindenben csak a jót látod. Élvezed a szabadságodat, a függetlenségedet, ez a lehető legjobb lelkiállapot, igaz?

Párban: Romantikus hangulatban vagy, képtelen vagy foglalkozni a párkapcsolati problémákkal, pedig vannak mostanában és nem dughatod homokba a fejedet.

Nyilas

Szingli: Fontos neked a hűség, és képtelen vagy akár még randizni is olyan férfival, akiről esetleg tudod, hogy megcsalta a régebbi barátnőjét. Nagy próbatétel előtt állsz, ugyanis pont egy ilyen pasival futsz össze, aki mégis borzasztóan vonz.

Párban: Kezd sok lenni, hogy éjjel-nappal együtt vagytok a barátoddal? Szervezz kifejezetten lányos programokat, hogy eszébe se jusson veled menni.

Bak

Szingli: Nem minden fekete vagy fehér a szingliséggel kapcsolatban, ne sajnáld magad minden hétvégén, hogy “megint nem ismertél meg egy normális pasit sem” vagy “hogy már megint minden barátnőd a pasijával jön bulizni”. Élvezd a szabadságodat!

Párban: Végre különleges programokra vágysz, nem akarod úgy tölteni a hétvégét, mint az elmúlt hetekben mindig? Akkor neked kell gondoskodnod a kalandokról!

Vízöntő

Szingli: Különlegesnek, furcsának, extravagánsnak látnak mások, ez pár fiút megijeszthet, de a van egy-kettő, akiket csak még jobban érdekelsz ettől. Úgyhogy ne akarj kiszámíthatónak tűnni, ha nem vagy az!

Párban: Van egy aktuális párkapcsolati problémátok, amit te egyedül akarsz megoldani, de ez lehetetlen – mindketten kellettek hozzá, és nem erőltethetsz rá olyat, amitől ő már nem érzi majd jól magát a kapcsolatotokban.

Halak

Szingli: Nem feltétlenül baj, ha nem pontosan ugyanazok után érdeklődtök – ez akár fel is dobhat egy viszonyt, mert megismerkedhettek teljesen más hobbikkal, helyekkel. Szóval ne írd le magadban a srácot, aki mondjuk furcsa sportot űz!

Párban: Úgy érzed, eltávolodtatok? Akkor tegyél ez ellen, és semmiképpen csak szemrehányó megjegyzéseket, hanem küzd ellene, találj megoldást.

Még több

Horoszkóp