Horoszkóp: Szeptember 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 1., Kedd

Kos

Az új hónap új lehetőségeket jelent, és sajnos új problémákat is! De nem is bánod, már nagy szükséged volt az új kihívásokra és az izgalmakra!

Bika

Végre sikerül megtalálnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között, így a nézeteltérések is kezdenek elsimulni a kapcsolatodban: kevesebb vitára, cserébe sokkal több összebújásra számíthatsz a héten.

Ikrek

Több mai programodat is lemondják, ami nem esik túl jól. Viszont ha úgy nézed, hogy felszabadul egy csomó időd, amit pihenéssel, filmezéssel vagy shoppingolással tölthetsz, már nem is hangzik olyan rosszul, igaz?

Rák

Ma összejönnek a dolgok, de jó értelemben! Pont eléred a buszt reggel, a kedvenc kajád van ebédre, átteszik a meetinget, amihez semmi kedved. Szóval szuper napod lesz, élvezd ki minden percét!

Oroszlán

Kialakulhat egy komolyabb konfliktus a munkahelyeden, amit kezdetben te csak kívülről hallgatsz, de aztán bele akarnak rángatni. Inkább ne mondj véleményt, ezúttal jobban jársz, ha kimaradsz belőle!

Szűz

Elhatároztad, hogy ez az ősz teljesen más lesz, mint az eddigiek, ma pedig lehetőséget is nyílik rá, hogy tényleg változtass. Talán elsőre picit meg is ijedsz a dologtól, de legyél bevállalós, mert csakis jól sülhet el!

Mérleg

Ma végre közelebb kerülhetsz az egyik régi nagy álmodhoz. Oké, még azért messze van a cél, de ma óriási lépést tehetsz a megvalósításában, szóval hajrá!

Skorpió

Érzékeny hangulatban vagy, még olyan apró szurkálódásokat, beszólásokat is magadra veszel, amin máskor nevetni szoktál. A végére kéne járnod, hogy vajon mivel is van valójában problémád.

Nyilas

Furcsa emberekkel találkozol ma, akiket elsőre nem is tudsz hova tenni. Próbálj meg nyitott lenni, akkor nem leszel feszült, sőt megkedvelheted őket, és még akár tanulhatsz is tőlük!

Bak

Nehezen koncentrálsz, annyi a dolgod, hogy fejben teljesen máshol jársz, mint ahol éppen vagy. Ezt a barátod is érzi, de szerencsére hatásos módszerei vannak arra, hogy kizökkentsen ebből…

Vízöntő

Nem vagy túl jó passzban lelkileg, szóval ma semmiképp se maradj egyedül. Pont arra van szükséged, hogy társaságban legyél, több ember vegyen körül, akik felvidítanak és elterelik a figyelmedet a problémákról.

Halak

Ma top formában kell lenned, nagyon fontos, hogy ezer százalékosan teljesíts a karriered szempontjából. Szerencsére nem blokkolsz le a stresszes szitutól, sőt jó hatással van rád, felpörget és motivál!

Még több

Horoszkóp