4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem szeptemberben

Helló, pillangók a gyomorban!

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem szeptemberben

Skorpió

Őrült bulizás helyett a nyár a karriered építéséről szólt, így a hűvösebb hónapokra egy kis nyugit terveztél. SPOILER: a napjaid viszont biztosan nem a kanapén való magányos kuckózásról szólnak majd. Szeptember közepén közelebb kerülsz érzelmileg egy olyan ismerősödhöz, akire eddig maximum haverként gondoltál.

 

Bika

Nemrég tört össze a szíved, és bár nagyon nem hiszel abban, hogy egy szívtörést egy másik szerelemmel lenne érdemes gyógyítani, a csillagok most mégis valami nagyon hasonlót hoznak az életedbe. Eleinte tiltakozol majd, de a jelentkező annyira elszánt és romantikus, hogy azon kapod magad, minden másodpercét ki akarod élvezni, ráadásul gyorsabban leszel szerelmes, mint hinnéd!

 

Vízöntő

Hajlamos vagy jóban maradni az exeiddel, és pont az egyik (nem is annyira lezárt) kapcsolatodat melegíti fel a finom szeptemberi napsütés. Nem vagy egy analitikus típus, inkább mész a szíved és az ösztöneid után, és hidd el, most sem kell bennük csalódnod, csak jót súgnak!

 

Kos

Nagyon figyelj rá, hogy a hónapban még csak véletlenül se mondd le a baráti összejöveteleket vagy a bulimeghívásokat, mert pont egy ilyen partin ismerkedsz majd meg az új szerelmeddel. Ne keresd, ne erőltess semmit, ő talál majd rád. Ezután pedig nem lesz más dolgod, csak élvezni, ahogy elhalmoz a figyelmességeivel.

Még több

Horoszkóp