2020.09.04.@ 10.09

Ez a 3 csillagjegy dolgozik a legkeményebben

Te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy dolgozik a legkeményebben

Bak

A legszorgalmasabb csillagjegy, akitől nem találsz elszántabb embert, hogy végigvigyen egy projektet. Ha feladatot kap, a saját érdekeit és szükségleteit a végletekig háttérbe szorítja – szó szerint feláldoz mindent, hogy a meló végére érjen. Ambíciója az egekben van, így minden kitűzött célját eléri. Nem a legjobb csapatjátékos, mert iszonyatos tempót diktál, és gyakran lehagyja a többieket. Épp ezért a vezetői pozíció a legideálisabb számára.

Szűz

Egy feladatot sokféleképpen meg lehet oldani, de olyan tökéletesen és aprólékosan, ahogy a Szűz teszi, senki sem tudja. Maximálisan fegyelmezett, hatékonyságával és minőségi munkájával emelkedik ki a többiek közül. Minden apró részletre odafigyel, ezért kutatóként vagy épp divattervezőként is megállja a helyét, mert megtalálja a hiányzó láncszemeket.

Bika

A dobogó harmadik fokán áll a Bika, ugyanis hihetetlen kitartás jellemzi, bármilyen feladatról legyen is szó. Míg a Bak és a Szűz egyedül képes a legjobb eredményt elérni, addig a Bika szuper csapatjátékos. Valójában ő a legjobb munkatárs, akivel együtt dolgozhatsz. A jegy egyetlen gyengepontja, hogy túl önfejű, ami bizonyos helyzetekben hátrány is lehet.

Címkék: bak bika keményen dolgozik legjobb munkatárs maximalista meló munka precíz szorgalmas szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!