Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Összefuthatsz az egyik exeddel, aki rendesen felkavar minden szempontból. A kémia még mindig működik köztetek, de ne felejtsd el, hogy nem véletlenül szakítottatok!

Párban: Nyugis, laza, kellemes hétvége vár rád a pasiddal, rengeteg romantikus pillanattal és összebújással. Nagyon fogjátok élvezni ezt a kis pihenést végre kettesben!

Bika

Szingli: Megismerkedhetsz egy olyan sráccal, aki minden szempontból tökéletesnek tűnik, már első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagytok! Hűha, nagyon izgi, mi lesz ebből!

Párban: Nem vagytok épp egy hullámhosszon a pasiddal, több vita is becsúszhat a hétvégén. Így nem meglepő, hogy most a legutolsó dolog, ami eszetekbe jut, az a hancúrozás, pedig pont segítene átlendíteni titeket a mélyponton…

Ikrek

Szingli: Nem vágysz most komoly kapcsolatra, csak randizni, ismerkedni és szórakozni szeretnél. Lesz is néhány izgis kalandban részed a következő napokban, amit még sokáig emlegetni fogsz.

Párban: Különösen fontos lesz a kommunikáció köztetek! Hogyha nem is vagytok együtt, mindig legyél elérhető, reagálj mielőbb az sms-eire, hívásaira, különben elég nagy félreértések lehetnek…

Rák

Szingli: Teljesen kikészülsz annak a fiúnak a társaságában, aki nagyon tetszik. Olyan ideges vagy, hogy megszólalni sem bírsz, pedig nincs miért aggódnod! Legyél kicsit merészebb, ez az érzés csak jót jelenthet!

Párban: Óvatosan a flörtöléssel, mert bár jól esik, percek alatt belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amire semmi szükséged a párkapcsolatod mellett…

Oroszlán

Szingli: Nem biztos, hogy úgy sül el a hévégi randid, ahogy szeretnéd. Ha nem működik köztetek a kémia, vagy elutasítást is kapsz, ne éld meg kudarcnak, ez csak egy srác a sok közül, aki mellesleg nem is tetszik annyira…

Párban: Újra és újra előjön köztetek ugyanaz a probléma, de egyszerűen nem vagytok képesek megoldást találni. Talán most jól jönne a külső segítség, ne érezzétek cikinek tanácsot kérni!

Szűz

Szingli: Ne ijedj meg, ha totál más érdeklődésű idegenek közé csöppensz egy buliban, vagy bárhol, mert nagyon jól érzed majd magadat, és végre megismerhetsz új srácokat is.

Párban: Egyre több izgis, néha meredek dolgot próbáltok ki a pasiddal, amit egy ideig mind a ketten nagyon élveztetek, de lassan kezd az egész átcsapni folyamatos kísérletezgetésbe. Többet kéne lazítanitok és csak élvezni, ahogy épp alakul!

Mérleg

Szingli: Végre lesz szenvedély az életedben, bár nem biztos, hogy a Nagy Ő-t találod meg, de az tuti, hogy olyan sárc lesz, akire örökre pozitívan gondolsz majd, és akihez sok élmény fűz.

Párban: A legfontosabb dolgokban egyetértetek, de azért van bőven olyan kérdés, amiben másképp gondolkoztok. Ez egyáltalán nem baj, sőt, ettől csak még izgisebb lesz a kapcsolatotok, ráadásul tanulhattok is egymástól!

Skorpió

Szingli: Bár az első randin általában még nem bújsz ágyba senkivel, de most egy olyan sráccal találkozol, aki simán felrúgja ezt a szabályodat. De az tuti, hogy ezt most kivételesen nem fogod megbánni!

Párban: Összebújásra, figyelmességre, meglepetésekre vágysz, a pasid viszont egyáltalán nincs ilyen hangulatban. Ezt most sajnos el kell fogadnod, nem erőltetheted rá a romantikát, ha nincs kedve hozzá!

Nyilas

Szingli: Annyi a melód, hogy még hétvégére is jut bőven, de szerencsére bulimeghívásokból is, szóval nem fogsz unatkozni, azon pedig végképp nem lesz időd agyalni, szomorkodni, hogy épp nincs senkid!

Párban: Tele vagy energiával, pörögsz reggeltől estig, a pasid viszont egyáltalán nincs a topon. Jöhet a kedvenc itala, kajája, szexi fehérnemű, mindent be kell vetned, hogy kicsit felrázd kicsit!

Bak

Szingli: Istenien érzed magadat a bőrödben, pontosan úgy nézel ki, ahogy szeretnél, amiért persze meg is dolgoztál, szóval még jó, hogy büszke vagy rá! A magabiztos kisugárzásod pedig csak úgy vonzza a pasikat!

Párban: A hétvégén hatalmas lesz a kísértés, hogy olyat tegyél, amit másnap biztosan megbánnál. Gondolj arra, hogy a pasid egyáltalán nem érdemli meg, ráadásul te sem élveznéd annyira, mint amilyen izgisnek tűnik elsőre…

Vízöntő

Szingli: Ha van a láthatáron egy új srác, vigyázz vele! A titokzatossága elfedhet valami olyat, ami valószínűleg nem tetszene. Ha rákérdezel valamire és folyamatosan terel, akkor sajnos van valami a háttérben.

Párban: Ha még friss a kapcsolatotok, előfordulhat, hogy nem alakul minden zökkenőmentesen köztetek, azágyban sem… Ne keseredj el, még csak most ismerkedtek, kell idő nektek, hogy összecsiszolódjatok!

Halak

Szingli: Kinéztél magadnak egy srácot, de sajnos nem vagy ezzel egyedül! Ha tényleg bejön, ne engedd át a másik lánynak, harcolj érte, megéri, hidd el!

Párban: Most, hogy végre megint jól megvagytok a pasiddal, felbukkanhat egy ex, aki összezavarhatja a dolgokat, ha hagyjátok… Próbálj meg uralkodni az érzéseiden és nem kiborulni azonnal, akkor nem lesz baj!

Még több

Horoszkóp