A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Képzeld, az ausztrál Tinder nemrég nyilvánosságra hozott egy nagyon érdekes statisztikát! Az adatok alapján ugyanis a felhasználók csillagjegye nagyon is befolyásolja azt, hogy kit húz jobbra azonnal a társkereső appon. Mutatjuk a legtutibb matcheket!

Kos: a Mérlegnél nyerő

A Kosoknak nagyon fontos, hogy megmutassák, mennyire sínen van az életük. Általában feltűntetik a menő állásuk, végzettségeiket és az érdeklődési köreiket a bióban. A képeik is brutál izgalmasak és szexik, ez pedig mindent visz a Mérlegeknél!

Bika: a Bikával passzol a legjobban

A Bikák igazi hedonisták, akik imádnak enni, inni, lazulni, amit szívesen meg is mutatnak az adatlapjukon, pl. egy kajálós fotóval vagy feltűntetik a kedvenc ételük, italuk, amit egy másik Bika azonnal ki is szúr! Plusz ez a jegy reagál a leggyorsabban az üzenetekre, így viszonylag hamar egymásra tudnak kattanni.

Ikrek: a Vízöntőnél befutó

Az Ikrek általában telepakolják az adatlapjukat emojikkal, plusz minden képük is azt sugározza, mennyire szeretnek bulizni és igazi társasági emberek. A Vízöntők pedig imádják a kalandokat, a partikat, az utazást, szóval azonnal jobbra húzzák az Ikreket.

Rák: leginkább a Vízöntőnél jöhet szóba

A Rákok érzékenysége és érzelmessége átüt a profiljukon. A belőlük sugárzó önzetlenség és odaadás pedig egyenesen felvillanyozza a Vízöntőket. A Rákok szeretnek azonnal üzenni is, gyorsan válaszolnak, ez mondjuk a Vízöntőknek nem erőssége…

Oroszlán: a legtöbbet a Kosokkal matchelnek

Az Oroszlánok elképesztően magabiztosak, erősek, szenvedélyesek és szexik. A Kosok mindig mindenhol az Igazit keresik, akit egy független, önbizalommal teli karakternek képzelnek, szóval nem csoda, hogy első blikkre bejön nekik az Oroszlán profilja. Plusz mindkettőjüknek extra fontos a szex!

Szűz: a Skorpiónál a favorit

A Szüzek képei és profilja a lehető legőszintébb. Nem akarnak másnak látszani, mint akik, ez pedig azonnal feltűnik egy Skorpiónak, aki leginkább a kamuzástól megy a falnak.

Mérleg: a Kosok buknak rájuk

A Mérlegek sem bírják a hazugságot, még a Tinderen is igyekeznek őszinték maradni. Az igazság pedig az, hogy szuperjófefjek, kivételes a stílusérzékük, különleges az érdeklődési körük, amire a Kosok azonnal rákattannak.

Skorpió: a Szüzek húzzák jobbra

Ahogy a Skorpiók  buknak a Szüzekre, úgy a Szüzek is vacilálás nélkül jobbra húzzák a Skorpiókat. Bejön nekik az az elsöprő szenvedély, ahogy a munkájukról, hobbijaikról nyilatkoznak. Nem mellesleg minden képük brutál szexi!

Nyilas: általában a Bakok szavaznak rá

A Bakok hajlamosak beleragadni a hétköznapokba, mégis nagyon vonzza őket a spontaneitás és vágynak a kalandokra. Pont ezért kattannak rá újra és újra a Nyilasokra, akiknek a profiljukból csak úgy árad a szabadság, lazaság, szórakozás.

Bak: a Nyilas vonzódik hozzá

A Bakok ambicíózusak, céltudatosak és büszkék mindarra, amit elértek az életben, ezt pedig fel is tüntetik a biójukban. A Nyilasok kevésbé szabálykövetőek, kicsit szétszórtak is, pláne nem kitartóak. Így nem is csoda, hogy vágynak a Bakok társaságára.

Vízöntő: a Nyilasnál ő is ász

A Vízöntőknek mindennél fontosabb, hogy jobbá tehessék a világot, így olyan szavakkal találkozhatsz a biójukban, mint ‘klímaválozás’, ‘önkéntesség’ vagy ‘esélyegyenlőség’. A Nyilasoknál ezek hívószavak, hiszen imádnak segíteni másoknak.

Halak: csakis a Vízöntő!

A Halaknak a legérdekesebb és legizgalmasabb az adatlapjuk. Művészek, minden is érdekli őket, ráadásul külsőre is különlegesek, bájosak, plusz van bennük valamiféle titokzatosság, ami azonnal felkelti a Vízöntők érdeklődését.

Még több

Horoszkóp