Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Kos

Jól indul a napod, de egy beszólás órákra elrontja a kedvedet. Igazából nem nagy dologról van szó, de az illető pont nagyon rosszkor vagy rossz hangnemben veti oda neked…

Bika

Sokat gondoltál mostanában a karrierváltáson? Ma egy olyan lehetőséget ajánlhatnak fel neked, amit ha elfogadsz, az végleg eldönti ezt a kérdést, vagy legalábbis jó hosszú időre…

Ikrek

Ma olyan helyzetben találhatod magadat váratlanul, amihez egyáltalán nem vagy hozzászokva. Elsőre talán leblokkolsz, de hamar összekapod magad és végül szuperül teljesítesz!

Rák

Mostanában annyira csak arra koncentráltál, hogy a barátodnak vagy a családodnak örömöt szerezz, hogy magadról meg is feledkeztél. Épp itt az ideje, hogy végre te is középpontba kerülj, szóval a héten kivételesen ne köss kompromisszumokat!

Oroszlán

Már nagyon idegesít az egyik kollégád, folyamatosan nyomul, rengeteget beszél, mindenhova követ, és nem tudsz tőle rendesen haladni. Ha már a munka rovására megy, ideje határozottabban a tudtára adnod, hogy hagyjon neked egy kis teret.

Szűz

Úgy érzed, senki nem veszi komolyan a melót, mindenki felületesen dolgozik és rengeteg hibát vét. Talán igazad is van, és tényleg elengedték kicsit magukat a többiek, viszont te is jóval kritikusabb és feszkósabb vagy, mint máskor…

Mérleg

Egyik pillanatról a másikra egy durva konfliktusba keveredhetsz. Most mindennél fontosabb lesz, hogy higgadtan, józanul reagálj mindenre. Nagyon nehéz lesz nem dühből visszavágni, de meg kell állnod!

Skorpió

Csúnya pletyka jut el hozzád, ami részben téged is érint. Ne húzd fel magad azonnal és ne is dőlj be, aki meséli neked, pontosan azért teszi, hogy manipuláljon téged ezzel!

Nyilas

Hiába küzdesz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy tervezted, rajtad kívülálló tényezők miatt ez egyszerűen lehetetlen. El kell fogadnod, hogy ma nem te irányítasz!

Bak

Általában nagyon gyakorlatiasan és racionálisan állsz a dolgokhoz, de most valami olyan ötletben hiszel, amiben senki más nem! Ne hagyd magad elbizonytalanítani, ha ennyire fontos számodra ez a projekt!

Vízöntő

Annyi mindenen kattogsz, hogy nem igazán tudsz otthon sem kikapcsolni, egyáltalán nem vagy ott fejben. Ezt a barátod is megérzi, de szerencsére sértődés helyett inkább megértő lesz és próbálja elterelni a figyelmedet.

Halak

Egy új pasit ismerhetsz ma meg, talán új kolléga vagy az egyik barátnőd haverja, a lényeg, hogy óriási hatással van rád az első találkozás, azonnal levesz a lábadról. Ráadásul ez fordítva is igaz!

Még több

Horoszkóp