3 csillagjegy, akire még idén rátalál a szerelem

Rózsaszín szemüvegek ON!

3 csillagjegy, akire még idén rátalál a szerelem

Kos

Amint egy kicsit lassítasz a tempón és nyitott szemmel kezdesz járni a világban, máris kopogtatni fog nálad A nagy Ő. Ilyenkor fogsz rájönni, milyen jól tetted, hogy kiléptél a komfortzónádból, és megnyíltál a srácnak, aki már hónapok óta ostromolt, csak észre sem vetted. Ezek a hosszabb beszélgetések segítenek abban, hogy igazán elmélyítsétek a kapcsolatotokat, ami meglepően hamar komollyá válik majd!

Nyilas

Tele vagy energiával, mostanában pedig még inkább vágysz a szórakozásra és a kalandokra. Most szólunk előre, hogy a flörtölés ezúttal egy intenzív szerelemhez vezet majd, aminek során rá fogsz jönni, hogy egy igazán különleges személyre bukkantál. A kezdeti lángolás után fontos, hogy légy őszinte a partnereddel, mondd el neki, mire is vágysz pontosan –  ez a kulcsa, hogy a kapcsolat tartós legyen, viszont soha ne laposodjon el.

Vízöntő

Tudjuk, milyen nehéz lebontani a falaid, és mennyivel kényelmesebb a saját dolgaiddal foglalkozni. És bár szuper, hogy ennyire szenvedélyes vagy a melóban és a hobbijaidban, ha már egy ideje fontolgatod, hogy (megint) bele kéne vágni a randizásba, akkor fogd ezt a lendületed és tényleg kezdj el ismerkedni! Az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, hogy nyitott legyél az új emberekre, ami ugyan nem egyszerű, de hidd el: boldogabb leszel tőle, mint valaha is gondolnád.

Még több

Horoszkóp