2020.09.09.@ 12.09

4 csillagjegy, akinek drasztikus változást hoz a szeptember karrier fronton

Ne felejtsd el: a változás nem mindig rossz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek drasztikus változást hoz a szeptember karrier fronton

Halak

Egy nagy szervezeti átalakításnak köszönhetően egyik napról a másikra minden, de tényleg minden átalakul körülötted a melóban. Félsz a pozid és a meglévő anyagi háttered miatt is, de hamar rájössz, hogy ha ugyanúgy teszed a dolgod, ahogy eddig, ugyanazt kapod, mint korábban. A jelszó a lelkesedés!

Oroszlán

Nem a saját hibádból, de a csillagok állása szerint elveszíted a pozíciódat a jelenlegi munkakörödben. Az univerzum viszont nem szereti az űrt, így gyorsan be is tölti az életedben, és sorra kapod a remek ajánlatokat. A lényeg, hogy ne tegyél úgy, mintha semmi nem történt volna, vállald fel a helyzetet, akár írj egy frappáns posztot a Facebookra, és engedd meg, hogy bekopogtathasson a megoldás.

Szűz

Számodra mindig minden úgy van jól, ahogy az aktuális állás diktálja, és köszönöd szépen, részedről minden változástól kiráz a hideg. A soron következő karrier-csavar viszont nem a te döntésed lesz (bocs!), mégsem fogod úgy érezni, hogy rosszul jössz ki belőle, még akkor sem, ha elsőre kényelmetlennek tűik az új felállás.

Skorpió

Imádod, ha van valaki feletted, akinek bizonyíthatsz, ugyanakkor eleged is van abból, hogy mindig más hasznára robotolsz. Egyre többet dolgozik benned az a gondolat, mi lenne, ha ezt az energiát mondjuk egy saját vállalkozásba fektetnéd? A szeptember megadja a kezdő löketet, ne halogass, most a minden a te kezedre játszik!

Címkék: csillagjegy csillagjegyek csillagok drasztikus változás ezotéria horoszkóp karrier munka pénz változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!