4 csillagjegy, akinek drasztikus változást hoz a szeptember karrier fronton

Ne felejtsd el: a változás nem mindig rossz!

4 csillagjegy, akinek drasztikus változást hoz a szeptember karrier fronton

Halak

Egy nagy szervezeti átalakításnak köszönhetően egyik napról a másikra minden, de tényleg minden átalakul körülötted a melóban. Félsz a pozid és a meglévő anyagi háttered miatt is, de hamar rájössz, hogy ha ugyanúgy teszed a dolgod, ahogy eddig, ugyanazt kapod, mint korábban. A jelszó a lelkesedés!

Oroszlán

Nem a saját hibádból, de a csillagok állása szerint elveszíted a pozíciódat a jelenlegi munkakörödben. Az univerzum viszont nem szereti az űrt, így gyorsan be is tölti az életedben, és sorra kapod a remek ajánlatokat. A lényeg, hogy ne tegyél úgy, mintha semmi nem történt volna, vállald fel a helyzetet, akár írj egy frappáns posztot a Facebookra, és engedd meg, hogy bekopogtathasson a megoldás.

Szűz

Számodra mindig minden úgy van jól, ahogy az aktuális állás diktálja, és köszönöd szépen, részedről minden változástól kiráz a hideg. A soron következő karrier-csavar viszont nem a te döntésed lesz (bocs!), mégsem fogod úgy érezni, hogy rosszul jössz ki belőle, még akkor sem, ha elsőre kényelmetlennek tűik az új felállás.

Skorpió

Imádod, ha van valaki feletted, akinek bizonyíthatsz, ugyanakkor eleged is van abból, hogy mindig más hasznára robotolsz. Egyre többet dolgozik benned az a gondolat, mi lenne, ha ezt az energiát mondjuk egy saját vállalkozásba fektetnéd? A szeptember megadja a kezdő löketet, ne halogass, most a minden a te kezedre játszik!

Még több

Horoszkóp