Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Állandóan azon a nagyon vonzó srácon jár az eszed, akivel az utóbbi napokban ismerkedtetek meg. Még az is lehet, hogy tudja a számodat, de egyelőre még nem hív fel, de tényleg csak egyelőre…

Párban: Mostanában kezdted elveszíteni a lelkesedésedet a barátod iránt. Viszont most olyat tesz, amivel sikerül felráznia az érzéseidet és a kapcsolatotokat, sőt az összebújások is olyan szenvedélyesek lesznek, mint az elején.

Bika

Szingli: Megváltozhat a véleményed egy olyan pasiról, akit régről ismersz, és volt benned egy róla kialakult kép. Na annál százszor viccesebb és helyesebb, mint amire emlékeztél!

Párban: Használjátok ki, hogy még jó idő van! Nyáron nem volt lehetőségetek annyit együtt lenni és pihenni, mint szerettetek volna, de most pótolhatjátok.

Ikrek

Szingli: Összefuthatsz az egyik exeddel, aki rendesen felkavar minden szempontból. A kémia még mindig működik köztetek, de ne felejtsd el, hogy nem véletlenül szakítottatok!

Párban: Összekaphattok kis butaságokon, de mindig kibékültök, talán még jókat is nevettek azon, hogy mik okoztak nézeteltérést. Jót tenne nektek, ha kimozdulnátok a szabadba.

Rák

Szingli: Előkerülhet az egyik ex fiúd, de meglepő módon nem próbálkozik, csak barátian érdeklődik vagy be akar számolni valami fontos eseményről. Viszont ha ez kényelmetlen még neked, gyorsan épísd le.

Párban: Kicsit össze vagy zavarodva, nem tudod, mit is gondolj néhány dologról, de nem mered szóba hozni a kényes témákat a pasidnál. Ezen a hétvégén pedig lesz alkalmad egy ilyen beszélgetésre, szedd össze minden bátorságod és hajrá!

Oroszlán

Szingli: Sok izgalom nem ér pasi-fronton a hétvégén, de ezt most nem is bánod, szívesebben vagy egyedül. Tényleg rád fér a pihenés, és a melóban is utolérheted magadat.

Párban: Ne legyél makacs, néha érdemes a barátodra hallgatnod. És most tényleg neki lesz igaza és jól esne neki, ha a döntéseidben neki is lenne beleszólása.

Szűz

Szingli: Akármilyen forró is a hangulat egy buliban, ne dőlj be annak a nagyon-nagyon dögös srácnak! Már holnap megbánod, hogy szóba álltál vele, főleg ha még ennél több is történik…

Párban: Nem kell mindig mindenről véleményt mondanod a pasidnak. Kezdi úgy érezni, hogy kritizálod, pláne, hogy nem igazán hagyod, hogy egyedül hozzon döntéseket…

Mérleg

Szingli: Irtó izgalmas napok várnak rád, viszont ehhez az kell, hogy sokkal lazábban állj az ismerkedéshez. Felejtsd el a régóta felállított flörtölős szabályaidat végre!

Párban: Amikor feszültre vált a hangulat köztetek, legyél te az, aki egy poénnal elüti a dolgot. Ne engedd, hogy nagy vitába menjen át az egész!

Skorpió

Szingli: Sokat jár az agyad az egyik ex pasidon, akivel nem volt túl szép a szakításotok, de már nem olyan negatív érzéssel emlékszel rá, kezdenek a helyére kerülni a dolgok, ugye?

Párban: Határozottabban mondd el, mit szeretnél, mert ha csak körülbelül írod le, akkor a pasid nem biztos, hogy úgy értelmezi, ahogy kellene. Legyél egyértelmű és tömör!

Nyilas

Szingli: Ha még friss a kapcsolatotok, előfordulhat, hogy nem alakul minden zökkenőmentesen köztetek, azágyban sem… Ne keseredj el, még csak most ismerkedtek, kell idő nektek, hogy összecsiszolódjatok!

Párban: Fáradtan, nyűgösen ne akarj mindenképp romantikus programot tervezni. Előtte inkább pihend ki magadat, hogy friss, nyugodt és szexi legyél.

Bak

Szingli: Úgy vagy jó, ahogy vagy, és akinek igazán tetszel, az apró hibáiddal együtt is imád majd. Nincs értelme a megfelelési vágyad miatt ferdíteni, titkolózni a kiszemelted előtt.

Párban: Semmi másra ne pazaroljátok az időtöket, mint a pihenés, lustálkodás, egymás kényeztetése! Már szükségetek van pár olyan napra, amikor csak kettesben vagytok.

Vízöntő

Szingli: Egyre jobban megismeritek egymást a sráccal, akivel randizol, és egyre jobban egy hullámhosszra kerültök minden téren. Készülj, mert tartogat számodra még néhány olyan meglepetést, amire nem is gondolnál!

Párban: Szeretsz új és különleges dolgokat kipróbálni az életben. Viszont nem biztos, hogy a barátod is ilyen kísérletezős típus, sőt ha túl gyakran rukkolsz elő valami újdonsággal, azt hiheti, nem vagy elégedett a kapcsolatotokkal.

Halak

Szingli: Annyira jól alakult a heted második fele, hogy igazából nincs mit kipihenned. Így viszont legalább utolérheted magad minden téren a következő két napban! Szuper lesz úgy indítanod a hétfőt, hogy nincs elmaradásod.

Párban: Egyre inkább bejönnek olyan dolgok az ágyban, amiről korábban hallani sem akartál. Itt az ideje a kísérletezésnek, és szerencsére ehhez a barátodnak is van kedve!

Még több

Horoszkóp