2020.09.13.@ 10.09

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Kos

Sok Nyilas barátod van? A BFF-ed vagy a pasid tutira az, mert csak ő olyan energikus és lendületes, mint te. Ketten együtt megállíthatatlanok vagytok és mindenki olyan kapcsolatra vágyik, mint amilyen a tiétek is.

Bika

Kapásból két csillagjegy is passzol hozzád: a Rák és a Szűz. Velük az első pillanattól kezdve könnyen szót értesz és nem kell attól félned, hogy túl soknak találják a rendmániád. Közösen megszervezni egy progit felér egy szellemi kikapcsolódással.

Ikrek

Csak egy másik Ikrek tud annyira pozitív és nyitott lenni, mint te és kizárólag ő érti meg, hogy teljesen oké, ha néha kicsit kifordulsz a saját személyiségedből. Ti ketten, mintha tényleg igazi Ikrek lennétek, akiknek a lelke ugyanolyan.

Rák

Romantika ide vagy oda, mindig a saját utadat akarod járni és magadnak akarod megteremteni a valóságodat. Ebben egy Bika lesz a legjobb partnered, mert szavak nélkül is érzi, hogy mire van szükséged.

Oroszlán

A mindig barátságos és vidám Vízöntő imádja az extrovertált lényedet és még adja is alád a lovat mások előtt, hogy még inkább tündökölhess. Kérdés még egyáltalán, hogy miért ő a tökéletes lelki társ számodra?

Szűz

Már kisgyerekként is nagyon szorgalmas voltál és jó jegyeket vittél haza. A kis eminens, akire mindig büszkék lehettek a szülei. A jóra való törekvésed és a kifogyhatatlan energiatartalékaid a Rákot vonzzák be leginkább, aki szívesen csatlakozik egy nemes ügyhöz, így hozzád is.

Mérleg

Egy pillanat alatt megérzed, hogy milyen hangulatban van a másik és fontos számodra, hogy ezt viszonozzák. A Halak az egyik legempatikusabb csillagjegy, rá mindig számíthatsz és egy életen keresztül támaszkodhatsz rá.

Skorpió

Nem sokan annyira bizalmatlanok, mint te, de a Bak talán még rajtad is túltesz. Éppen ezért kattantok gyorsan egymásra és jó ideig nyomjátok a titokzatost egymás előtt, míg rá nem jöttök, hogy megbízhattok a másikban.

Nyilas

Ami a szíveden az a szádon, még akkor is, ha megbántasz vele másokat. A Kos viszont utálja a mézes mázas papírba csomagolt kamuvéleményeket és bírja az egyenes beszédet. Cserébe ő is hasonlóan kommunikál veled, amiért végtelenül hálás vagy.

Bak

Végtelen szeretetre és megértésre van szükséged, különben teljesen elveszíted saját magad. Ezt egy Rák sosem hagyná és képes minden egyes nap biztosítani a szeretetéről és a támogatásáról.

Vízöntő

Szereted magad jól érezni és nagy társaságban létezni, de a legtöbben nem bírják tartani veled a tempót. Az Oroszlán azonban mindig készségesen jelentkezik, ha szórakozásról van szó, ráadásul előtted a sebezhető oldalát is felvállalja.

Halak

A Mérleggel ti ketten vagytok a bizalom szigete, tele belső poénokkal és fél szavakból megértett mondatokkal. Öröm rátok nézni, és ha valakik, akkor ti kiálljátok az idő próbáját. Akár szerelemben, akár barátságban fonódik össze az életetek.

Címkék: aszcendens csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat lelkitárs szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!