Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Kos

Sok Nyilas barátod van? A BFF-ed vagy a pasid tutira az, mert csak ő olyan energikus és lendületes, mint te. Ketten együtt megállíthatatlanok vagytok és mindenki olyan kapcsolatra vágyik, mint amilyen a tiétek is.

Bika

Kapásból két csillagjegy is passzol hozzád: a Rák és a Szűz. Velük az első pillanattól kezdve könnyen szót értesz és nem kell attól félned, hogy túl soknak találják a rendmániád. Közösen megszervezni egy progit felér egy szellemi kikapcsolódással.

Ikrek

Csak egy másik Ikrek tud annyira pozitív és nyitott lenni, mint te és kizárólag ő érti meg, hogy teljesen oké, ha néha kicsit kifordulsz a saját személyiségedből. Ti ketten, mintha tényleg igazi Ikrek lennétek, akiknek a lelke ugyanolyan.

Rák

Romantika ide vagy oda, mindig a saját utadat akarod járni és magadnak akarod megteremteni a valóságodat. Ebben egy Bika lesz a legjobb partnered, mert szavak nélkül is érzi, hogy mire van szükséged.

Oroszlán

A mindig barátságos és vidám Vízöntő imádja az extrovertált lényedet és még adja is alád a lovat mások előtt, hogy még inkább tündökölhess. Kérdés még egyáltalán, hogy miért ő a tökéletes lelki társ számodra?

Szűz

Már kisgyerekként is nagyon szorgalmas voltál és jó jegyeket vittél haza. A kis eminens, akire mindig büszkék lehettek a szülei. A jóra való törekvésed és a kifogyhatatlan energiatartalékaid a Rákot vonzzák be leginkább, aki szívesen csatlakozik egy nemes ügyhöz, így hozzád is.

Mérleg

Egy pillanat alatt megérzed, hogy milyen hangulatban van a másik és fontos számodra, hogy ezt viszonozzák. A Halak az egyik legempatikusabb csillagjegy, rá mindig számíthatsz és egy életen keresztül támaszkodhatsz rá.

Skorpió

Nem sokan annyira bizalmatlanok, mint te, de a Bak talán még rajtad is túltesz. Éppen ezért kattantok gyorsan egymásra és jó ideig nyomjátok a titokzatost egymás előtt, míg rá nem jöttök, hogy megbízhattok a másikban.

Nyilas

Ami a szíveden az a szádon, még akkor is, ha megbántasz vele másokat. A Kos viszont utálja a mézes mázas papírba csomagolt kamuvéleményeket és bírja az egyenes beszédet. Cserébe ő is hasonlóan kommunikál veled, amiért végtelenül hálás vagy.

Bak

Végtelen szeretetre és megértésre van szükséged, különben teljesen elveszíted saját magad. Ezt egy Rák sosem hagyná és képes minden egyes nap biztosítani a szeretetéről és a támogatásáról.

Vízöntő

Szereted magad jól érezni és nagy társaságban létezni, de a legtöbben nem bírják tartani veled a tempót. Az Oroszlán azonban mindig készségesen jelentkezik, ha szórakozásról van szó, ráadásul előtted a sebezhető oldalát is felvállalja.

Halak

A Mérleggel ti ketten vagytok a bizalom szigete, tele belső poénokkal és fél szavakból megértett mondatokkal. Öröm rátok nézni, és ha valakik, akkor ti kiálljátok az idő próbáját. Akár szerelemben, akár barátságban fonódik össze az életetek.

Még több

Horoszkóp