2020.09.21.@ 12.09

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

Ikrek

Végre ismét érezni fogod a kreatív inspirációkat! Szóval, ha hirtelen kedved támadt festegetni, elolvasni egy romantikus regényt vagy épp megtanulni egy TikTok-táncot, akkor ne csodálkozz, ez a hét erről szól. A napokban felszínre tör a leglazább éned, amitől játékosabb és energikusabb leszel. Az élet túl rövid ahhoz, hogy folyton komolyan vedd, úgyhogy elég az aggodalmaskodásból a jövővel kapcsolatban és a múlton való rágódásból. Élj itt és most, ragadd meg a pillanatot!

Mérleg

Mint tavasszal a maci a barlangjából, úgy bújsz elő te is a kuckódból. Az elmúlt hónapot főként spiritualitással, meditációval, gyógyulással és pihenéssel töltötted. Sőt, még az is lehet, hogy totál magányba vonultál. Ez viszont most megváltozik: azt akarod, hogy lássanak, számíts, szóval mész és megmutatod magad a világnak! A sok belső munka meghozza a gyümölcsét, hiszen végre kellően magabiztos és bátor vagy. Töltsd ezt a hetet szeretve önmagad, ha már mindenki más is imád.

Skorpió

Csak nem egy villanykörte van a fejed felett? Nagyon úgy tűnik, hogy a válasz egy GIGANTIKUS IGEN! Tele vagy zseniális ötletekkel és lenyűgöző mondanivalóval. Azt szeretnéd, hogy hallják a hangod, szóval ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon ebben. Ha kell, írd le a gondolataidat, mivel így egyrészt önmagad is jobban megismered, másrészt villoghatsz is egy kicsit. Tudod, hogy most nagyon vág az eszed. Miért is rejtenéd el az okosságod?

Címkék: 3 csillagjegy asztro asztrológia csillagjegy ezo ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.