3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

Ikrek

Végre ismét érezni fogod a kreatív inspirációkat! Szóval, ha hirtelen kedved támadt festegetni, elolvasni egy romantikus regényt vagy épp megtanulni egy TikTok-táncot, akkor ne csodálkozz, ez a hét erről szól. A napokban felszínre tör a leglazább éned, amitől játékosabb és energikusabb leszel. Az élet túl rövid ahhoz, hogy folyton komolyan vedd, úgyhogy elég az aggodalmaskodásból a jövővel kapcsolatban és a múlton való rágódásból. Élj itt és most, ragadd meg a pillanatot!

Mérleg

Mint tavasszal a maci a barlangjából, úgy bújsz elő te is a kuckódból. Az elmúlt hónapot főként spiritualitással, meditációval, gyógyulással és pihenéssel töltötted. Sőt, még az is lehet, hogy totál magányba vonultál. Ez viszont most megváltozik: azt akarod, hogy lássanak, számíts, szóval mész és megmutatod magad a világnak! A sok belső munka meghozza a gyümölcsét, hiszen végre kellően magabiztos és bátor vagy. Töltsd ezt a hetet szeretve önmagad, ha már mindenki más is imád.

Skorpió

Csak nem egy villanykörte van a fejed felett? Nagyon úgy tűnik, hogy a válasz egy GIGANTIKUS IGEN! Tele vagy zseniális ötletekkel és lenyűgöző mondanivalóval. Azt szeretnéd, hogy hallják a hangod, szóval ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon ebben. Ha kell, írd le a gondolataidat, mivel így egyrészt önmagad is jobban megismered, másrészt villoghatsz is egy kicsit. Tudod, hogy most nagyon vág az eszed. Miért is rejtenéd el az okosságod?

Még több

Horoszkóp