3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

Ikrek

Végre ismét érezni fogod a kreatív inspirációkat! Szóval, ha hirtelen kedved támadt festegetni, elolvasni egy romantikus regényt vagy épp megtanulni egy TikTok-táncot, akkor ne csodálkozz, ez a hét erről szól. A napokban felszínre tör a leglazább éned, amitől játékosabb és energikusabb leszel. Az élet túl rövid ahhoz, hogy folyton komolyan vedd, úgyhogy elég az aggodalmaskodásból a jövővel kapcsolatban és a múlton való rágódásból. Élj itt és most, ragadd meg a pillanatot!

Mérleg

Mint tavasszal a maci a barlangjából, úgy bújsz elő te is a kuckódból. Az elmúlt hónapot főként spiritualitással, meditációval, gyógyulással és pihenéssel töltötted. Sőt, még az is lehet, hogy totál magányba vonultál. Ez viszont most megváltozik: azt akarod, hogy lássanak, számíts, szóval mész és megmutatod magad a világnak! A sok belső munka meghozza a gyümölcsét, hiszen végre kellően magabiztos és bátor vagy. Töltsd ezt a hetet szeretve önmagad, ha már mindenki más is imád.

Skorpió

Csak nem egy villanykörte van a fejed felett? Nagyon úgy tűnik, hogy a válasz egy GIGANTIKUS IGEN! Tele vagy zseniális ötletekkel és lenyűgöző mondanivalóval. Azt szeretnéd, hogy hallják a hangod, szóval ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon ebben. Ha kell, írd le a gondolataidat, mivel így egyrészt önmagad is jobban megismered, másrészt villoghatsz is egy kicsit. Tudod, hogy most nagyon vág az eszed. Miért is rejtenéd el az okosságod?

Címkék: 3 csillagjegy asztro asztrológia csillagjegy ezo ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 22-én is!

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!