Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Kos

Két kollégád ma durván egymásnak feszülhet, ami a te munkádra is hatással lesz. Az igazság az, hogy már régóta húzódik a feszkó köztük, de ma csúcsosodik ki. Pár nap, és elül a vita, viszont ne hagyd, hogy téged is belerángassanak!

Bika

Nem vagy épp kompromisszumkész kedvedben, így ma különösen sok vitára kell készülnöd, ha kicsist sem vagy hajlandó engedni. Most kizárólag a makacsságodnak köszönheted a rossz pillanatokat.

Ikrek

A pénzügyek ma okozhatnak némi fejfájást neked. Nem állsz épp úgy anyagilag, ahogy szeretted volna. Mostmár zsinórban ez a sokadik ilyen hónap vége. A mai napot arra kéne szánnod, hogy végiggondold, hogyan változtathatnál ezen.

Rák

Nem tudtad rendesen kipihenni magad a hétvégén, ezér fáradt, feszült, ingerlékeny vagy. Nem biztos, hogy ezt a környezeted tolerálja, szóval készülj néhány konfliktusra.

Oroszlán

Kimaxoltad a hétvégét, mind pihenés mind bulizás fronton. Most pedig ideje, hogy rákapcsolj a melóra is. Húzós hét vár rád, szóval tényleg oda kell tenned most magad.

Szűz

Próbáld meg megállni ma, hogy szóvátegyél bármilyen hibát, problémát. Ne javasolj jobb megoldásokat, ne adj tanácsot és inákbb ne segíts senkinek. Ma bármi ilyesmi rosszul sülne el!

Mérleg

Mostanában eléggé elhanyagoltad a családodat? Mázli, hogy ma pont felszabadul némi plusz időd, szóval pótold be az elmaradásodat! Te is sokkal jobban fogod érezni magadat.

Skorpió

Egy véletlennek köszönhetően kiderül egy hatalmas hiba, viszont így még épp időben vagy, hogy kijavítsd a dolgot. Örülj a szerencsédnek, és ne azon agyalj, vajon ki a felelős mindezért.

Nyilas

Ma úgy alakul, hogy választanod kell két kollégád álláspontja között. Sajnos ebből nem tudod kihúzni magadat, mindenképpen döntened kell. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem taktikázol, őszintén választasz.

Bak

Neked is és a barátodnak is nehéz napja lesz, így nem a mai este lesz a legalkalmasabb arra, hogy megbeszéljetek bármit is. Sőt, talán jobb lenne ma pihenni és holnapra halasztani a találkát.

Vízöntő

A munkahelyi stressz felszakíthat benned mélyebb érzéseket, simán előfordulhat, hogy ma többször sírni támadna kedved. Ne szégyelld magad azért, mert érzékenyebb vagy ma kicsit!

Halak

Ma túlságosan is a figyelem középpontjába kerülhetsz, ami neked annyira nem jön be, főleg, hogy nem épp egy pozitív dolog miatt. Nyugi, hamar lecseng a dolog és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Még több

Horoszkóp