Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Kos

Félbehagytál egy képzést, tanfolyamot? Vagy csak ezer éve nem használtál egy idegen nyelvet sem? Itt az ideje, hogy újra felvedd a fonalat, mert ha ma nem  vágsz bele, jó darabig biztosan nem fogsz!

Bika

Semmi kedved ma kimozdulni, de ne punnyadj minden este otthon! Ha nem is szeretnél forgalmas helyre menni (ami teljesen érthető), legalább egy edzést vagy futást iktass be.

Ikrek

Nem indul túl fényesen a napod, de hamar feldobják a hangulatodat egy szuper hírrel. Ez akkora lendületet ad neked, hogy kitart egészen hét végéig a jókedved.

Rák

Most egy kicsit kilátástalannak tűnhet a helyzeted, mind melófronton, mind a magánéletedben, de ne aggódj, ez csak átmeneti! A héten sokkal jobbra fordul minden, sőt, egyenesbe jösz minden téren!

Oroszlán

Több időt kéne szánnod arra, hogy válaszolgatsz a messenger üzeneteidre, privát e-mailjeidre. Sőt, néha te is ráírhatnál a barátaidra. El vagy tűnve, ők pedig kezdik megunni az egyoldalú kommunikációt…

Szűz

Ne mondj nemet ma semmire, akár kávézásról, üzleti ebédről vagy elsőre uncsi esti programról van szó. Ma olyan helyen futhatsz bele hatalmas lehetőségekbe, ahol nem is számítanál rá.

Mérleg

Extra érdekes beszélgetésekre, eszmecserékre számíhatsz ma, amikből sokat tanulhatsz, de a karriereden is lendíthet nem keveset. Igaz, így a melóval picit meg fogsz csúszni, de hidd el, megéri!

Skorpió

Egy olyan csapatban kell dolgoznod, amiben szinte senkit nem ismersz, de kellemes meglepetés ér, mert simán be tudsz illeszkedni, és még jó fejek is. A magánéleted és a karriered szempontjából is fontos ismeretségeket köthetsz!

Nyilas

Úgy érzed, hogy akármilyen keményen is hajtasz, nem fogynak a feladataid, csak egyre több és több lesz! Ne agyalj ezen, mert végképp eluralkodik a káosz, ha elkezdesz pánikolni, inkább írj listát, priorizálj és haladj egyesével!

Bak

Ma a szokásosnál is jobban oda kell figyelned a részletekre, de szerencsére ez nem okoz gondot, extra összeszedett és koncentrált vagy, sikerül egész nap százszázalékosan teljesítened.

Vízöntő

Körülötted mindenki keményen dolgozik, ezért nem engedheted meg magadnak te sem a láblógatást. Főleg, hogy a főnököd most különösen figyeli a teljesítményedet, szóval húzz bele!

Halak

Rengeteg pozitív visszajelzést kapsz, de neked még ez sem elég? Ne lépj ezeken túl ilyen hamar, inkább raktározd el és építkezz belőlük hosszútávon.

Még több

Horoszkóp