Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Rák

Ha eddig egyedülálló voltál, arra számíthatsz, hogy nagyon hirtelen felpörögnek körülötted az események. Elképzelhető, hogy felbukkan valaki a múltadból, akivel mindig vonzódtatok egymáshoz, de valamiért sosem jött össze. Nos, a csillagok állása szerint eljöhetett a ti időtök. Könnyen lehet ugyanis, hogy váratlan szerelmi vallomással lep meg és neked döntened kell: megpróbálod vele, vagy örökre elengeded. Bármelyiket is választod, nem lesz könnyű dolgod. Ha kell, kérj tőle pár napot, hogy átgondold a dolgot, de ne játssz az érzéseivel, mert biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja a dolgot.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak munka fronton hoz komoly kihívást ez a hét. Elképzelhető, hogy végre sikerül megszerezned egy hőn áhított állást, ám ahhoz, hogy elfogadd, számodra fontos dolgokról kell lemondanod. Ezt pedig egyetlen Oroszlán sem szereti. Ne dönts átgondolatlanul, hirtelen felindulásból, hagyj időt magadnak arra, hogy rendezd a gondolataidat. Ha kell, írj egy listát arról, milyen érvek szólnak az új munka mellett és ellen. Ez tuti sokat segít majd!

Mérleg

Nem lehet, hogy az utóbbi időben egy kicsit elhanyagoltad az egészségedet? Ha így van, a tested most jelezni fog neked, hogy eddig és ne tovább. Nem kell azonban megijedned, még mindent helyrehozhatsz kellő odafigyeléssel, és akkor nem lesz komoly gond. Figyelj oda arra, mit eszel, igyál sok vizet és mozogj. Oké, tudjuk, ez kemény így a szülinapod környékén, de hidd el, hosszútávon ezzel teszed magadnak a legjobbat! Hajrá, csajszi! Ja, és persze boldog szülinapot!

Skorpió

A csillagok szerint a Skorpióknak nagy esélyük van arra a héten, hogy komoly pénzösszeghez jussanak. Ez alapvetően nagyon jól hangzik, ám nem mindegy, honnan érkezik ez a kisebb vagyon. Lehet örökség vagy nyeremény, egy biztos, a semmiből jött hirtelen lóvé okoz majd némi bonyodalmat az életedben. Éppen ezért nagyon fontos, hogy most ésszel cselekedj, tedd félre, spórolj, mert később nagy szükséged lesz erre a pénzre. Ha azonnal elvered új rucikra és cipőkre, az univerzum nem biztos, hogy újra kisegít!

Még több

Horoszkóp