Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Kos

Mindig kihoz a mélypontról egy kis flörtölés munka közben, de azért csak óvatosan, mert a pasi lehet, hogy kicsit komolyabban veszi, mint te, és ez hosszú távon sok bonyodalmat okozhat.

Bika

A barátod régen volt ilyen kedves, nyitott és érdeklődő a karriereddel kapcsolatban, végre rengeteg dolgot elmesélhetsz neki és még tanácsot is kérhetsz tőle, ami pont jókor jön. Sőt, be is válik, amit mond.

Ikrek

Mivel kitartó vagy, végre egy olyan terved is megvalósulhat, amit már régen szeretnél. A közeli kollégáidnak nagyon sokat köszönhetsz, úgyhogy az a minimum, hogy ma megünneplitek valahol.

Rák

Olyan lehetőséget kaphatsz ma, ami elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de hosszú távon pozitívan változtatná meg az életedet. Anyagilag is jobban járnál, sokkal több plusz juttatásra, nagyobb ismeretségi körre lenne esélyed. És ez utóbbi akkor sem hátrány, ha ismerkedni szeretnél.

Oroszlán

Egyik pillanatról a másikra megváltozhat a hangulatot, ráadásul inkább jóból rosszra. Ne engedd, hogy apróságok felbosszantsanak, kiakasszanak, nem éri meg!

Szűz

Állásinterjúra vagy fontos vizsgára készülsz? Az utolsó órákat töltsd azzal, hogy összeírsz mindent, amit meg szeretnél említeni, ami a téma szempontjából a te tereped felé vinné a beszélgetést.

Mérleg

Ahhoz, hogy másokat jobban megérts, nem szabad megspórolnod a rengeteg beszélgetést. Szánj időt arra, hogy megismerd őket, a véleményüket. A céljaid eléréséhez ez is elengedhetetlen!

Skorpió

A szélsőséged érzelmek irányítanak ma, és emiatt óvatosnak kell lenned! Ha haragszol a pasidra, nem fenyegetheted rögtön szakítással, vagy ha felhúz a főnököd, nehogy kicsússzon a szádon, hogy felmondasz, mer komolyan fogják venni…

Nyilas

Akár van kedved, akár nincs, a barátodat ma el kellene kísérned valahova. Nézd a kellemes oldalát: felveheted a legmenőbb új cipődet, rucidat, megismerheted a pasid munkatársait és még ő lesz büszke rád.

Bak

Reggel talán úgy ébredsz, hogy nem érzed jól magad a bőrödben, egyik ruha sem tetszik magadon. Az a baj, hogy mások szemével próbálod látni magad, de ez butaság! Vedd fel, ami neked tetszik, ne másoknak akarj megfelelni!

Vízöntő

A te vágyaid ugyanolyan fontosak, mint a barátodé, és most neked van rá szükséged, hogy kényeztessen. Ne titkold el, hogy mit szeretnél, hiszen neki is könnyebb, ha tudja, mit vársz tőle.

Halak

Annyira álmodozol, hogy összekeveredik néha a vágyad és a valóság. Figyelj a részletekre, koncentrálj, főleg, ha munkáról van szó, mert könnyen elronthatsz valamit az ábrándozásod miatt.

Még több

Horoszkóp