Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Egy olyan sráccal találkozol, aki minden szempontból az eseted, de mégsem stimmel valami. Talán ahogy te is, az ízlésed is változott az elmúlt időszakban, itt az ideje felfedezned az új ideálod!

Párban: Több dolog is bánt, de egész héten magadban rágódtál ezeken. Most lesz időd leülni a barátoddal kicsit beszélgetni, add ki magadból, utána sokkal jobban érzed majd magadat!

Bika

Szingli: Mindent egyszerre és azonnal szeretnél. Nem várhatod el a sráctól, hogy rögtön tudja, mit szeretsz, mire vágysz, vagy hogy befejezze a mondataidat, mintha évek óta együtt lennétek, miközben pár hete randiztok! Ez az egyik legjobb időszak, inkább élvezd!

Párban: Ha valami gondod van, vond be a barátodat is, engedd, hogy segítsen és tanácsokat adjon. Nem kell mindent egyedül megoldanod, ráadásul ketten gyorsabban túl is lesztek rajta és marad időtök kettesben is lenni.

Ikrek

Szingli: Egy olyan sráchoz kerülhetsz közelebb, akiről korábban biztosan állítottad, hogy sosem lesz köztetek semmi. Úgy tűnik, több bennetek a közös, mint gondoltad…

Párban: Szerinted is szuper helyes a barátod, miért lepődsz meg rajta, ha ezt mások is így gondolják? Attól még nem fog félrelépni, mert bejön néhány csajszinak…

Rák

Szingli: Teljesen mások a megérzéseid a sráccal kapcsolatban, mint amit a közös ismerőseid mesélnek róla. Azért adj neki egy esélyt, talán felülírja a találkozás az első benyomásodat. Vesztenivalód nincs, nem igaz?

Párban: Minél jobban érzed magadat, annál többet tudsz adni a barátodnak, annál többet tudsz tenni a kapcsolatotokért. Legalább egy napot szánj most magadra, tarts beauty-délutánt, shoppingolj, vagy csak olvass, bármi jöhet, ami feltölt egy kicsit.

Oroszlán

Szingli: Ne erőltess magadra semmit, amire még nem érzed kész magad, csak azért, hogy bevágódj a srácnál! Inkább legyél vele őszinte, meg fog lepni, mennyire megértő is tud lenni!

Párban: Nem az erősséged a bocsánatkérés, de most te is pontosan érzed, hogy nem biztos, hogy neked volt igazad a legutóbbi vitátokban. Sokkal kellemesebb hétvégétek lesz, ha hamar túl esel rajta és elfelejtitek az egészet!

Szűz

Szingli: Mindig csak panaszkodsz, hogy nincs egy normális srác sem a láthatáron, de vajon tényleg nincsenek? Nem lehet, hogy te vagy túl válogatós? Ha tetszik egy fiú, ne agyalj!

Párban: Nincs kedved senkihez, és ebbe most a barátod is beletartozik. Ha most inkább egyedül lennél, pihennél, olvasnál, feltöltődnél, mondd meg neki őszintén, meg fogja érteni!

Mérleg

Szingli: Telezsúfoltad a hétvégédet programokkal, leginkább olyanokkal, amik másoknak fontosak. Szánj időt magadra is, muszáj egy kicsit feltöltődnöd, különben totálisan ki fogsz merülni lelkileg.

Párban: Szereted, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, de a pasid most mindent keresztbe szervez, ráadásul az utolsó pillanatban. Próbálj meg ezen nem kiakadni, mert annak csak egész hétvégén át tartó veszekedés lenne a vége!

Skorpió

Szingli: Egészen mostanáig azt gondoltad, hogy unalmas hétvége elé nézel, de az utolsó pillanatban annyi programod lesz, hogy néhányat még le is kell mondanod. Azért egy kicsit pihenj is, ha már ennyit dolgoztál a héten!

Párban: Szeretsz versenyezni, de nem biztos, hogy a barátoddal kéne ezt most gyakorolnod. Nincs szüksége most ilyesmire, szóval próbálj meg inkább nyugis környezetet biztosítani neki.

Nyilas

Szingli: Annyira nem történik veled mostanság semmi pasifronton, hogy azt lassan már cikinek érzed a barátnőid előtt is? Ne aggódj, ez után a hétvége után bőven lesz mit mesélned!

Párban: Csak akkor menj bele a lelkizésbe a pasiddal, ha fel vagy készülve az őszinte véleményére. Ha úgy érzed, nem viselnéd el most a kritikát, inkább ne hozd fel a problémákat.

Bak

Szingli: Mostanában kicsit elhanyagoltad az egészségedet, nem figyeltél oda a tested jelzéseire. Muszáj egy kicsit lassítanod, ha nem akarsz teljesen lebetegedni. Kezdd el most: tarts egy lazulós, lustizós hévégét!

Párban: A barátod kicsit távolságtartó lehet veled, mert talán észre sem vetted, de megbánthattad valamivel. Ha nem tudod pontosan, mi zavarja, inkább kérdezd meg, ne húzd az időt találgatással!

Vízöntő

Szingli: Kezd kiborítani, hogy nincs senkid, de biztosan mindent megteszel, hogy ez megváltozzon? Legyél picit nyitottabb, járj változatosabb helyekre, sőt néha az is belefér, hogy te kezdeményezel…

Párban: Minden rendben van köztetek, tökéletesen működnek a dolgok, de ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem kell tenned semmit. Egy romantikus meglepetés, apró figyelmességek, kis kényeztetés – vedd le a pasidat a lábáról a hétvégén!

Halak

Szingli: Régóta flörtölsz egy sráccal, aki most többet szeretne tőled és lépéseket is tesz, te viszont elég bizonytalan vagy. Ne félj, hogy elmúlik az izgalom, adj egy esélyt neki, mert érdemes lehet jobban megismerned!

Párban: Ha nem szeretnéd külön tölteni a hétvégét, neked kell most engedned. A pasidnak nagyon határozott elképzelése van a következő két-három napjáról, és most nem is hajlandó ezen változtatni.

Még több

Horoszkóp