2020.10.02.@ 13.10

Így kezeled a konfliktust a csillagjegyed szerint

Olvasd el, mit árul el rólad a horoszkópod ezen a fronton!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így kezeled a konfliktust a csillagjegyed szerint

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei rendkívül komolyak és megfontoltak, így csak akkor mennek bele egy vitás helyzetbe, ha különösen fontosnak tartják, hogy kifejtsék a véleményüket. A Bakok soha nem menekülnek tehát, csupán nem mindig gondolják úgy, hogy megéri strapálni magukat. Ez alapvetően jó, hiszen nehezen zökkennek ki az érzelmi egyensúlyukból, ami sok más jegyről bizony nem mondható el.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon sokszor egészen mást gondol, mint körülötte bárki más, ami bizony szülhet vitás helyzeteket. Ezeket azonban a legtöbbször lazán, humorral kezeli, a véleményét igyekszik úgy kifejteni, hogy azzal senkit ne bántson meg. Ennek ellenére kimondottan ragaszkodik a saját álláspontjához, nehezen fogadja el, hogy néha másnak is lehet igaza. Talán ebben nem ártana változni egy kicsit?

Halak

A Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy, így nagyon könnyű megbántani. Sértődékenysége miatt vitás helyzetekben nehéz vele szót érteni, gyakran megmakacsolja magát és nem hajlandó elmondani, mi a baja. Ő az, aki klasszikusan azt válaszolja: SEMMI. Mivel a többi csillagjegy ezzel túl sokat nem tud kezdeni, a Halaknak muszáj lenne ebben legalább egy kicsit fejlődnie.

Kos

A Kos bizony fejjel megy a falnak, ez pedig különösen igaz akkor, amikor vitatkozni, veszekedni kell. Kívülről szinte úgy tűnhet, élvezik, és az a helyzet, hogy ez bizony nem áll távol a valóságtól. E csillagjegy szülöttei rendkívül makacsak, ráadásul olyan magabiztosan érvelnek, hogy azzal szinte megsemmisítik „ellenfelüket”. Talán nem ártana olykor egy kicsit finomabbnak lenni, nem?

Bika

A Bika alapvetően a békére törekszik, ám képes elővenni a keményebbik felét, ha veszekedésre kerül a sor. Szerencsére ők azok közé tartoznak, akik képesek belátni, ha valamiben tévedtek, így tőlük akár bocsánatkérésre is nyugodtan számíthatsz. Az ő konfliktuskezelésükkel nincs komolyabb baj, ha egyenes és igazságos vagy velük, nem égeted meg magad.

Ikrek

Az Ikrek nagyon, de nagyon, de nagyon nem szeret veszekedni. A jegy szülöttei akkor a legboldogabbak, ha mindenki mindenkivel jóban van és nincs semmi dráma. Ennek egyik oka, hogy bár úgy tűnhet, bármiről és bármennyit képesek beszélni, az érzelmeikkel nincsenek túl jóban. Egy vita során pedig elég sok érzés tud felkavarodni. Örökké azonban nem lehet menekülni, ideje lenne szembenézni azokkal a dolgokkal, amik ott lapulnak mélyen elrejtve…

Rák

A Rák számára nagyon fontosak az érzelmek, ezért könnyedén kezdeményez vitát, ha úgy érzi, megbántották. Ilyenkor sajnos elég indulatos, néha olyan dolgokat vág a másik fejéhez, amit később mélyen megbán. Gyakori, hogy a Rák jegy szülöttei ilyenkor felfokozott érzelmi állapotukban sírnak is, ez nagyon összezavarhatja a másikat. Érdemes lenne megtanulniuk, hogyan hűtsék le magukat ezekben a helyzetekben.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyű született király vagy királynő, az uralkodók pedig nem tűrik az ellentmondást. Tehát, ha valami nem az akaratuk szerint történik, azonnal felkapják a vizet és elképesztő stílusban förmednek rá „áldozatukra”. Mindezt nem azért teszik, mert bárkit is bántani akarnának, csupán annyira erősek, hogy azzal egy pillanat alatt megsemmisítenek másokat. Éppen ezért nekik egy kis finomságot kell tanulniuk életük során.

Szűz

A Szűz jegyűek két lábbal a földön járnak, inkább gondolkodnak, mint éreznek. Emiatt velük viszonylag „kellemesen” lehet vitázni, számukra az érvek és ellenérvek a legfontosabbak. Nem félnek belemenni a vitás helyzetekbe, sőt, azt is képesek beismerni, ha a másiknak van igaza. Az összes csillagjegy közül talán ők kezelik ezeket a helyzeteket a legjobban, tőlük mindenki tanulhat.

Mérleg

A Mérleg a zodiákus legnagyobb konfliktuskerülője! Utálja, ha nincs béke és harmónia körülötte és elképesztően fél attól, hogy egy vita után majd elveszíti azt, akit nagyon szeret. Ez a félelem azonban nagyon rosszat tesz neki, hiszen így soha nem képes igazán kiállni magáért. A Mérlegeket gyakran kihasználják, sokszor kerülnek megalázó helyzetekbe. Pedig, ha összeszednék a bátorságukat, komoly előrelépéseket tehetnének! Mi szurkolunk!

Skorpió

A Skorpió egészen egyszerűen ízekre szed, ha valami nem tetszik neki. Rendkívül szenvedélyes és kíméletlen csillagjegyről van szó, ezért jobban jársz, ha a barátja vagy és nem az ellensége. Persze a vitákat így sem úszod meg vele. Alapvetően racionális gondolkodású, de mivel érzelemdús, nagyon hevesen adja ki magából, mi a problémája. Neki talán azt kéne megtanulnia, hogyan legyen egy kicsit visszafogottabb, óvatosabb.

Nyilas

A Nyilas imádja az életet, sok-sok emberrel ápol jó viszonyt, de nem az a fajta, aki megriad egy kis konfliktustól. Ha úgy gondolja, valakinek nincs igaza, azt a szemébe mondja mindenféle kertelés nélkül. Nagyon egyenes és őszinte, viszont csak ritkán fogalmaz úgy, hogy az bántó legyen. Persze szenvedélyes természete miatt azért olykor hajlamos beszólni csúnya dolgokat. Szerencsére a bocsánatkérés is az erősségei között szerepel!

Címkék: csillagjegy horoszkóp konfliktus vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!