Így kezeled a konfliktust a csillagjegyed szerint

Olvasd el, mit árul el rólad a horoszkópod ezen a fronton!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így kezeled a konfliktust a csillagjegyed szerint

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei rendkívül komolyak és megfontoltak, így csak akkor mennek bele egy vitás helyzetbe, ha különösen fontosnak tartják, hogy kifejtsék a véleményüket. A Bakok soha nem menekülnek tehát, csupán nem mindig gondolják úgy, hogy megéri strapálni magukat. Ez alapvetően jó, hiszen nehezen zökkennek ki az érzelmi egyensúlyukból, ami sok más jegyről bizony nem mondható el.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon sokszor egészen mást gondol, mint körülötte bárki más, ami bizony szülhet vitás helyzeteket. Ezeket azonban a legtöbbször lazán, humorral kezeli, a véleményét igyekszik úgy kifejteni, hogy azzal senkit ne bántson meg. Ennek ellenére kimondottan ragaszkodik a saját álláspontjához, nehezen fogadja el, hogy néha másnak is lehet igaza. Talán ebben nem ártana változni egy kicsit?

Halak

A Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy, így nagyon könnyű megbántani. Sértődékenysége miatt vitás helyzetekben nehéz vele szót érteni, gyakran megmakacsolja magát és nem hajlandó elmondani, mi a baja. Ő az, aki klasszikusan azt válaszolja: SEMMI. Mivel a többi csillagjegy ezzel túl sokat nem tud kezdeni, a Halaknak muszáj lenne ebben legalább egy kicsit fejlődnie.

Kos

A Kos bizony fejjel megy a falnak, ez pedig különösen igaz akkor, amikor vitatkozni, veszekedni kell. Kívülről szinte úgy tűnhet, élvezik, és az a helyzet, hogy ez bizony nem áll távol a valóságtól. E csillagjegy szülöttei rendkívül makacsak, ráadásul olyan magabiztosan érvelnek, hogy azzal szinte megsemmisítik „ellenfelüket”. Talán nem ártana olykor egy kicsit finomabbnak lenni, nem?

Bika

A Bika alapvetően a békére törekszik, ám képes elővenni a keményebbik felét, ha veszekedésre kerül a sor. Szerencsére ők azok közé tartoznak, akik képesek belátni, ha valamiben tévedtek, így tőlük akár bocsánatkérésre is nyugodtan számíthatsz. Az ő konfliktuskezelésükkel nincs komolyabb baj, ha egyenes és igazságos vagy velük, nem égeted meg magad.

Ikrek

Az Ikrek nagyon, de nagyon, de nagyon nem szeret veszekedni. A jegy szülöttei akkor a legboldogabbak, ha mindenki mindenkivel jóban van és nincs semmi dráma. Ennek egyik oka, hogy bár úgy tűnhet, bármiről és bármennyit képesek beszélni, az érzelmeikkel nincsenek túl jóban. Egy vita során pedig elég sok érzés tud felkavarodni. Örökké azonban nem lehet menekülni, ideje lenne szembenézni azokkal a dolgokkal, amik ott lapulnak mélyen elrejtve…

Rák

A Rák számára nagyon fontosak az érzelmek, ezért könnyedén kezdeményez vitát, ha úgy érzi, megbántották. Ilyenkor sajnos elég indulatos, néha olyan dolgokat vág a másik fejéhez, amit később mélyen megbán. Gyakori, hogy a Rák jegy szülöttei ilyenkor felfokozott érzelmi állapotukban sírnak is, ez nagyon összezavarhatja a másikat. Érdemes lenne megtanulniuk, hogyan hűtsék le magukat ezekben a helyzetekben.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyű született király vagy királynő, az uralkodók pedig nem tűrik az ellentmondást. Tehát, ha valami nem az akaratuk szerint történik, azonnal felkapják a vizet és elképesztő stílusban förmednek rá „áldozatukra”. Mindezt nem azért teszik, mert bárkit is bántani akarnának, csupán annyira erősek, hogy azzal egy pillanat alatt megsemmisítenek másokat. Éppen ezért nekik egy kis finomságot kell tanulniuk életük során.

Szűz

A Szűz jegyűek két lábbal a földön járnak, inkább gondolkodnak, mint éreznek. Emiatt velük viszonylag „kellemesen” lehet vitázni, számukra az érvek és ellenérvek a legfontosabbak. Nem félnek belemenni a vitás helyzetekbe, sőt, azt is képesek beismerni, ha a másiknak van igaza. Az összes csillagjegy közül talán ők kezelik ezeket a helyzeteket a legjobban, tőlük mindenki tanulhat.

Mérleg

A Mérleg a zodiákus legnagyobb konfliktuskerülője! Utálja, ha nincs béke és harmónia körülötte és elképesztően fél attól, hogy egy vita után majd elveszíti azt, akit nagyon szeret. Ez a félelem azonban nagyon rosszat tesz neki, hiszen így soha nem képes igazán kiállni magáért. A Mérlegeket gyakran kihasználják, sokszor kerülnek megalázó helyzetekbe. Pedig, ha összeszednék a bátorságukat, komoly előrelépéseket tehetnének! Mi szurkolunk!

Skorpió

A Skorpió egészen egyszerűen ízekre szed, ha valami nem tetszik neki. Rendkívül szenvedélyes és kíméletlen csillagjegyről van szó, ezért jobban jársz, ha a barátja vagy és nem az ellensége. Persze a vitákat így sem úszod meg vele. Alapvetően racionális gondolkodású, de mivel érzelemdús, nagyon hevesen adja ki magából, mi a problémája. Neki talán azt kéne megtanulnia, hogyan legyen egy kicsit visszafogottabb, óvatosabb.

Nyilas

A Nyilas imádja az életet, sok-sok emberrel ápol jó viszonyt, de nem az a fajta, aki megriad egy kis konfliktustól. Ha úgy gondolja, valakinek nincs igaza, azt a szemébe mondja mindenféle kertelés nélkül. Nagyon egyenes és őszinte, viszont csak ritkán fogalmaz úgy, hogy az bántó legyen. Persze szenvedélyes természete miatt azért olykor hajlamos beszólni csúnya dolgokat. Szerencsére a bocsánatkérés is az erősségei között szerepel!

Címkék: csillagjegy horoszkóp konfliktus vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.