2020.10.04.@ 05.10

3 csillagjegy, akinek szakítást, majd új szerelmet hoz az október

Nem kell sokáig szomorkodniuk, hiszen máris kanyarban van az új love story.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek szakítást, majd új szerelmet hoz az október

Kos

Hónapok óta győzködöd magad, hogy szereted a pasidat, miközben folyamatosan veszekedtek és a szíved mélyén tudod, hogy szakítanod kellene. A bátorságodat a hónap közepe felé az egyik kollégád hozza meg, aki végre bevallja neked, hogy odáig van érted. Te is meg fogsz lepődni, hogy mennyire örülsz majd a vallomásának.

Nyilas

Minden tökéletes a mostani kapcsolatodban, leszámítva, hogy teljesen elmúlt a kémia és két gyors puszin kívül nem sok testi kontaktus maradt köztetek. Neked viszont ez prioritás egy kapcsolatban, ezért véget vetsz a románcodnak. Egyébként sem szokott túlságosan megviselni a szakítás, de most még a szokásosnál is rövidebb ideig leszel letört, ugyanis egy régi ismerősöd ráébreszt, hogy milyen érzés, ha valakiért totálisan odáig vagy.

Bak

Nem egyszerű lezárni egy több éves kapcsolatot, de sajnos meg kell lépned. Pláne, hogy már egy ideje üzengettek egymásnak egy cuki sráccal, de sosem lépnél félre, hiszen annál lelkiismeretesebb vagy. Vegyél egy nagy levegőt és búcsúzz el a mostani szerelmedtől, hogy esélyt adhass annak, akiért már jó ideje dobog a szíved.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat szakítás szerelem új szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!