2020.10.08.@ 14.10

4 csillagjegy, akinek idén rengeteget erősödik az önbizalma

Mintha kicserélte volna őket 2020. Persze csakis a legjobb értelemben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek idén rengeteget erősödik az önbizalma

Mérleg

Te vagy az, aki eddig leginkább megkérdőjelezted saját magad. Valamiért minden területen kijelöltél egy pontot, amit tőled telhető maximumként kezeltél, az év utolsó negyedében viszont megismersz egy új barátot, aki nagyon nagy hatással lesz rád, a céljaidra, és az önbizalmadra. Ha betoppan az életedbe, tudni fogod, kiről van szó, és azt is, maximálisan megbízhatsz benne.

Ikrek

Eddig minden erőddel azon voltál, hogy kerüld a konfliktusokat, meghúzódj a háttérben, és hiába nagyon jók a képességeid, a háttérben nem igazán tudtad őket kamatoztatni. Ez viszont rengeteget változik majd a következő hónapokban, és végre elég önbizalmat gyűjtesz, hogy felvállald a véleményed, és az ezzel járó esetleges konfliktusokat. Minden egyes nappal hatalmas kő esik le a szívedről, amikor szembesülsz azzal: felvállalni önmagad nem kockázatos, hanem kényelmes.

Halak

Inkább nem lépsz, nehogy kudarcba ütközz, azt ugyanis nem bírja elviselni az egód. 2020 viszont folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állít, ha tetszik, ha nem. Így fokozatosan rájössz, nincs olyan dolog, amit ne tudnál megugrani, míg év végére el nem jutsz addig a pontig, hogy te leszel az, aki önszántadból ugrasz fejest a legkeményebb kihívásba. SPOILER: ez az attitűd lesz, amitől turbó fokozatra kapcsol a karriered és a magánéleted.

Szűz

Te vagy az, akinek a főnök általában rosszul írja a nevét, vagy aki az utolsó sorba áll a csoportképeken, ezért nem látszik a fotókon. Ezek apróságoknak tűnnek, viszont olyannyira telítődsz majd tőlük, hogy pont ez a negatív élmény indítja el benned, hogy a sarkadra állj végre. A változás gyors lesz, viszont elképzelhető, hogy munkahelyet kell váltanod, ahol tiszta lappal indulhatsz. Hidd el, megéri kockáztatni!

Címkék: 20%+20% csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp ikrek mérleg önbizalom szűz változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!