4 csillagjegy, akinek idén rengeteget erősödik az önbizalma

Mintha kicserélte volna őket 2020. Persze csakis a legjobb értelemben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek idén rengeteget erősödik az önbizalma

Mérleg

Te vagy az, aki eddig leginkább megkérdőjelezted saját magad. Valamiért minden területen kijelöltél egy pontot, amit tőled telhető maximumként kezeltél, az év utolsó negyedében viszont megismersz egy új barátot, aki nagyon nagy hatással lesz rád, a céljaidra, és az önbizalmadra. Ha betoppan az életedbe, tudni fogod, kiről van szó, és azt is, maximálisan megbízhatsz benne.

Ikrek

Eddig minden erőddel azon voltál, hogy kerüld a konfliktusokat, meghúzódj a háttérben, és hiába nagyon jók a képességeid, a háttérben nem igazán tudtad őket kamatoztatni. Ez viszont rengeteget változik majd a következő hónapokban, és végre elég önbizalmat gyűjtesz, hogy felvállald a véleményed, és az ezzel járó esetleges konfliktusokat. Minden egyes nappal hatalmas kő esik le a szívedről, amikor szembesülsz azzal: felvállalni önmagad nem kockázatos, hanem kényelmes.

Halak

Inkább nem lépsz, nehogy kudarcba ütközz, azt ugyanis nem bírja elviselni az egód. 2020 viszont folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állít, ha tetszik, ha nem. Így fokozatosan rájössz, nincs olyan dolog, amit ne tudnál megugrani, míg év végére el nem jutsz addig a pontig, hogy te leszel az, aki önszántadból ugrasz fejest a legkeményebb kihívásba. SPOILER: ez az attitűd lesz, amitől turbó fokozatra kapcsol a karriered és a magánéleted.

Szűz

Te vagy az, akinek a főnök általában rosszul írja a nevét, vagy aki az utolsó sorba áll a csoportképeken, ezért nem látszik a fotókon. Ezek apróságoknak tűnnek, viszont olyannyira telítődsz majd tőlük, hogy pont ez a negatív élmény indítja el benned, hogy a sarkadra állj végre. A változás gyors lesz, viszont elképzelhető, hogy munkahelyet kell váltanod, ahol tiszta lappal indulhatsz. Hidd el, megéri kockáztatni!

Címkék: 20%+20% csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp ikrek mérleg önbizalom szűz változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!