4 csillagjegy, akinek idén rengeteget erősödik az önbizalma

Mintha kicserélte volna őket 2020. Persze csakis a legjobb értelemben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek idén rengeteget erősödik az önbizalma

Mérleg

Te vagy az, aki eddig leginkább megkérdőjelezted saját magad. Valamiért minden területen kijelöltél egy pontot, amit tőled telhető maximumként kezeltél, az év utolsó negyedében viszont megismersz egy új barátot, aki nagyon nagy hatással lesz rád, a céljaidra, és az önbizalmadra. Ha betoppan az életedbe, tudni fogod, kiről van szó, és azt is, maximálisan megbízhatsz benne.

Ikrek

Eddig minden erőddel azon voltál, hogy kerüld a konfliktusokat, meghúzódj a háttérben, és hiába nagyon jók a képességeid, a háttérben nem igazán tudtad őket kamatoztatni. Ez viszont rengeteget változik majd a következő hónapokban, és végre elég önbizalmat gyűjtesz, hogy felvállald a véleményed, és az ezzel járó esetleges konfliktusokat. Minden egyes nappal hatalmas kő esik le a szívedről, amikor szembesülsz azzal: felvállalni önmagad nem kockázatos, hanem kényelmes.

Halak

Inkább nem lépsz, nehogy kudarcba ütközz, azt ugyanis nem bírja elviselni az egód. 2020 viszont folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állít, ha tetszik, ha nem. Így fokozatosan rájössz, nincs olyan dolog, amit ne tudnál megugrani, míg év végére el nem jutsz addig a pontig, hogy te leszel az, aki önszántadból ugrasz fejest a legkeményebb kihívásba. SPOILER: ez az attitűd lesz, amitől turbó fokozatra kapcsol a karriered és a magánéleted.

Szűz

Te vagy az, akinek a főnök általában rosszul írja a nevét, vagy aki az utolsó sorba áll a csoportképeken, ezért nem látszik a fotókon. Ezek apróságoknak tűnnek, viszont olyannyira telítődsz majd tőlük, hogy pont ez a negatív élmény indítja el benned, hogy a sarkadra állj végre. A változás gyors lesz, viszont elképzelhető, hogy munkahelyet kell váltanod, ahol tiszta lappal indulhatsz. Hidd el, megéri kockáztatni!

Címkék: 20%+20% csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp ikrek mérleg önbizalom szűz változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

Horoszkóp, Szeptember 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Horoszkóp, Szeptember 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Szuper hete lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ha a következő jegyek valamelyikében születtél, bőven lesz okod az örömre a héten, a sors a tenyerén fog hordozni.

Ez vár rád a szerelemben ősszel a horoszkópod szerint

Ha vége a nyárnak, sokan új lapot nyitnak az életünkben, hiszen a bosszantónak tűnő őszi szelek nemcsak hideget hoznak el számunkra, hanem pozitív változásokat és fordulatokat is. A csillagok pedig már azt is tudják, mire számíthatsz ezekben a hónapokban!