2020.10.09.@ 00.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Ha olyan fiúval készülsz az első randira, akire már régebben, pár hete, hónapja vártál, akkor jó hírünk van! Csodás első randitok lesz, ezerszer jobb, mint amire számítasz, mert semmi erőltetett nem lesz benne.

Párban: Ha pénteken még nem is annyira jó a hangulat köztetek, még ne keseredj el, ettől még lehet szuper romantikus hétvégétek. Mi lenne, ha kimozdulnátok kettesben valahova?

Bika

Szingli: Rengeteg dologra jut időd, sokkal több mindenre, mint amikor kapcsolatban voltál, és egyelőre nagyon élvezed is ezt. Ne szégyelld, hogy neked most jó egyedül, és csomó tervet, álmot meg tudsz valósítani.

Párban: Muszáj pár dolgot megbeszélnetek, de nem kell túl komolyan venni. Nem baj, ha nem a karrieretekről, a jövőtökről szól az egész hétvégétek, hanem a pihenésről és összebújásról.

Ikrek

Szingli: Még az is lehet, hogy versenyezned kell egy férfiért, és ez még jobban beindít, még jobban akarod őt. Azért ne veszítsd el a fejed, és ne csinálj olyat, amit később megbánnál!

Párban: A féltékenység mostanában elég sokat téma köztetek, de nem kell folyamatosan neked magyarázkodni, főleg, ha tiszta a lelkiismereted…

Rák

Szingli: A következő kapcsolatod könnyen lehet, hogy egy barátságból indul. Na de ki lehet az a haver, aki hamarosan több lesz, mint egy ismerős a sok közül?

Párban: Az adok-kapokon van a hangsúly nálatok folyton, mintha ez valami verseny lenne. Ha szeretitek egymást, ez a kettő úgyis kiegyenlítődik, csak egyszer neked kell többet beleadnod, máskor a pasidnak.

Oroszlán

Szingli: Visszatérhet az életedbe egy olyan srác, aki nagyon érdekelt, sőt oda voltál érte, viszont akkor nem jöttetek össze. Érdekes módon el tudtad engedni és most pont ezért nem is tetszik annyira.

Párban: Az egyik családtagod mindenáron próbál beleavatkozni a magánéletedbe, de semmiképp se engedd! Többet árthat nektek, mint most gondolnád.

Szűz

Szingli: Megváltozhat a véleményed egy olyan pasiról, akit régről ismersz, és volt benned egy róla kialakult kép. Kiderül, hogy százszor viccesebb és helyesebb, mint amire emlékeztél!

Párban: Olyan dolog történt vagy történik a héten, ami megerősítheti a szerelmeteket. Fontos a barátodnak, hogy mindig számíthat rád és ráadásul sosem pánikolsz vagy hisztizel nehéz helyzetekben.

Mérleg

Szingli: Akármilyen forró is a hangulat egy buliban, ne dőlj be annak a nagyon-nagyon dögös srácnak! Már rögtön másnap megbánhatod, hogy szóba álltál vele…

Párban: Nem kezeled jól a pletykákat, amik a barátod exeiről szólnak. Mintha ezek a kis hírek még mindig összekötnék őket, pedig hidd el, ez csak általad kreált probléma.

Skorpió

Szingli: Egyre jobban unod az egyedül töltött hétvégéket, de mivel szuper barátaid vannak, ez a pár nap is hipergyorsan eltelik. Sőt még élvezni is fogod a kötetlenséget, szabadságot..

Párban: Semmi másra ne pazaroljátok az időtöket, mint a pihenés, lustálkodás, egymás kényeztetése! Már szükségetek van pár olyan napra, amikor csak kettesben vagytok.

Nyilas

Szingli: Tele vagy félelmekkel, hogy nem lennél elég jó annak a fiúnak, aki őrülten tetszik? Bízz jobban magadban, az eszedben, humorodban és vonzerődben!

Párban: Őrizd meg a hideg véredet, ha balhéztok, mert elég csúnyán alakulnak a dolgok, ha mindent kimondasz, ami elsőre eszedbe jut!

Bak

Szingli: Most semmit sem szabad komolyan venned, a napokig tartó flört is csak flört, és nem szabad rögtön többet képzelned bele! Napokon belül úgyis kiderül, tényleg csak ennyiről van-e szó.

Párban: Tehetetlennek érzed magadat a pasid rossz szokásai ellen? Nem is szabad most “kampányba” kezdened, nem jó időpont. Hagynod kell, hogy magától rájöjjön, mi árt neki!

Vízöntő

Szingli: Egyáltalán nem veszed a lapot, hogy egy kollégád már hetek óta odavan érted, és szeretne icipicit kettesben lenni veled. Keresi az alkalmakat. Na ki lehet az?

Párban: Végre különleges programokra vágysz, nem akarod úgy tölteni a hétvégét, mint az elmúlt hetekben mindig? Akkor neked kell gondolskodnod a mókáról, kalandokról!

Halak

Szingli: Sokszor érzed azt egy randin, nem mondhatod ki, amit akarsz? Mert meg akarsz felelni az első pillanattól, de hosszú távon úgysem működne, hogy egy poént vagy megjegyzést elfojts. Inkább mondd ki, aztán meglátod, mi lesz a reakció!

Párban: Felkavar egy történet a barátod múltjából, pedig az egy lezárt dolog. Valami mégis aggaszt, kérdéseket vet fel benned? Mi lenne, ha nem őrlődnél, hanem neki tennéd fel azokat?

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!