3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér október közepén

Na, te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér október közepén

Mérleg

Ez a hónap a Mérlegeknek amúgy is a nagy változásokról szól, de október közepén egy olyan lehetőséget kaphatsz, ami az egész életedet megváltoztatja. Nem lesz egyszerű a döntés, hogy belevágj-e, mert sok kihívást, időt és energiát jelent, viszont ha igent mondasz rá, szakmailag és anyagilag is sokat lendít rajtad, sőt még a magánéleteden is! Na, bátor leszel?

Nyilas

Az elmúlt hónapokban folyamatosan anyagi gondokkal küzdöttél. Talán még sosem álltál olyan rosszul, mint mostanában. Az október viszont végre változást hozott ebbe az állapotba, szépen lassan megoldódni látszik az összes problémád. A hónap közepén pedig egy olyan váratlan dolog történik, ami hosszú időre egyenesbe hozza a pénzügyeidet! Lehet ez fizuemelés vagy bónusz, esetleg egy régi ismerősöd most adja vissza a tarozását, a lényeg, hogy nem számítottál rá, de most nagyon jól jön!

Vízöntő

Ha már egy ideje párkapcsolatban vagy, ez a hónap a szintlépésről fog szólni! Te már régóta készen állsz rá, de eddig úgy tűnt, a barátod kevésbé. De csak úgy tűnt… A valóság az, hogy ő is tervezgeti már jó ideje, csak még a megfelelő alkalomra várt, vagy bátorságot gyűjtött. Szóval készülj, mert a hónapban lehet, hogy szerelmet vall neked, összeköltöztök, vagy esetleg villant egy mesés gyűrűt… Hűha, izgis!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp október zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 31-én is!