2020.10.10.@ 05.10

3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér október közepén

Na, te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér október közepén

Mérleg

Ez a hónap a Mérlegeknek amúgy is a nagy változásokról szól, de október közepén egy olyan lehetőséget kaphatsz, ami az egész életedet megváltoztatja. Nem lesz egyszerű a döntés, hogy belevágj-e, mert sok kihívást, időt és energiát jelent, viszont ha igent mondasz rá, szakmailag és anyagilag is sokat lendít rajtad, sőt még a magánéleteden is! Na, bátor leszel?

Nyilas

Az elmúlt hónapokban folyamatosan anyagi gondokkal küzdöttél. Talán még sosem álltál olyan rosszul, mint mostanában. Az október viszont végre változást hozott ebbe az állapotba, szépen lassan megoldódni látszik az összes problémád. A hónap közepén pedig egy olyan váratlan dolog történik, ami hosszú időre egyenesbe hozza a pénzügyeidet! Lehet ez fizuemelés vagy bónusz, esetleg egy régi ismerősöd most adja vissza a tarozását, a lényeg, hogy nem számítottál rá, de most nagyon jól jön!

Vízöntő

Ha már egy ideje párkapcsolatban vagy, ez a hónap a szintlépésről fog szólni! Te már régóta készen állsz rá, de eddig úgy tűnt, a barátod kevésbé. De csak úgy tűnt… A valóság az, hogy ő is tervezgeti már jó ideje, csak még a megfelelő alkalomra várt, vagy bátorságot gyűjtött. Szóval készülj, mert a hónapban lehet, hogy szerelmet vall neked, összeköltöztök, vagy esetleg villant egy mesés gyűrűt… Hűha, izgis!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp október zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Meggyőzőek, kitartóak és csak az igent fogadják el.

Horoszkóp: Október 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 29-én is!

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!