2020.10.11.@ 05.10

3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

Te is köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

Oroszlán

Már több, mint egy éve, hogy megvolt a nagy szakítás és úgy érzed, mostanra sikerült kiheverned, de azóta sem találkoztál senkivel, aki említésre méltó. Kivéve egy srácot, aki hamarosan bejelentkezik nálad és azonnal érezni fogod, hogy többé egy percet sem akarsz nélküle létezni. Bizony, az exed lép ismét képbe, de ezúttal sokkal érettebben kezelitek majd a kapcsolatotokat és teljesen új alapokra helyezitek a közös életeteket.

Mérleg

Hiába van egy csúcs pasid, szuper barátaid, mégis sokszor magányosnak érzed magad, ettől pedig lelkiismeret-furdalásod van. Ne legyen! Attól még, hogy megvan a támogatói hálód, még nem biztos, hogy a lelki társad is onnan kerül ki. Erre te magad is rájössz még idén, amikor váratlanul megismerkedsz egy nagyon kedves emberrel és megtapasztalod, hogy milyen azonnal és ösztönösen megbízni valakiben.

Bak

Nem kell messzire menned, hogy megtaláld a lelki társad. Egy eddig idegesítő családtagod már többször is próbált elhívni beszélgetni, de mindig kioffoltad, mert azt gondoltad, hogy nem annyira jó fej. Adj neki egy esélyt és hamar rájössz, hogy rengeteg közös van bennetek és igazi BFF-ek lesztek.

Címkék: bak ezotéria horoszkóp lelki társ mérleg oroszlán szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.