3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

Te is köztük vagy?

3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

Oroszlán

Már több, mint egy éve, hogy megvolt a nagy szakítás és úgy érzed, mostanra sikerült kiheverned, de azóta sem találkoztál senkivel, aki említésre méltó. Kivéve egy srácot, aki hamarosan bejelentkezik nálad és azonnal érezni fogod, hogy többé egy percet sem akarsz nélküle létezni. Bizony, az exed lép ismét képbe, de ezúttal sokkal érettebben kezelitek majd a kapcsolatotokat és teljesen új alapokra helyezitek a közös életeteket.

Mérleg

Hiába van egy csúcs pasid, szuper barátaid, mégis sokszor magányosnak érzed magad, ettől pedig lelkiismeret-furdalásod van. Ne legyen! Attól még, hogy megvan a támogatói hálód, még nem biztos, hogy a lelki társad is onnan kerül ki. Erre te magad is rájössz még idén, amikor váratlanul megismerkedsz egy nagyon kedves emberrel és megtapasztalod, hogy milyen azonnal és ösztönösen megbízni valakiben.

Bak

Nem kell messzire menned, hogy megtaláld a lelki társad. Egy eddig idegesítő családtagod már többször is próbált elhívni beszélgetni, de mindig kioffoltad, mert azt gondoltad, hogy nem annyira jó fej. Adj neki egy esélyt és hamar rájössz, hogy rengeteg közös van bennetek és igazi BFF-ek lesztek.

Még több

Horoszkóp