3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

Te is köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

Oroszlán

Már több, mint egy éve, hogy megvolt a nagy szakítás és úgy érzed, mostanra sikerült kiheverned, de azóta sem találkoztál senkivel, aki említésre méltó. Kivéve egy srácot, aki hamarosan bejelentkezik nálad és azonnal érezni fogod, hogy többé egy percet sem akarsz nélküle létezni. Bizony, az exed lép ismét képbe, de ezúttal sokkal érettebben kezelitek majd a kapcsolatotokat és teljesen új alapokra helyezitek a közös életeteket.

Mérleg

Hiába van egy csúcs pasid, szuper barátaid, mégis sokszor magányosnak érzed magad, ettől pedig lelkiismeret-furdalásod van. Ne legyen! Attól még, hogy megvan a támogatói hálód, még nem biztos, hogy a lelki társad is onnan kerül ki. Erre te magad is rájössz még idén, amikor váratlanul megismerkedsz egy nagyon kedves emberrel és megtapasztalod, hogy milyen azonnal és ösztönösen megbízni valakiben.

Bak

Nem kell messzire menned, hogy megtaláld a lelki társad. Egy eddig idegesítő családtagod már többször is próbált elhívni beszélgetni, de mindig kioffoltad, mert azt gondoltad, hogy nem annyira jó fej. Adj neki egy esélyt és hamar rájössz, hogy rengeteg közös van bennetek és igazi BFF-ek lesztek.

Címkék: bak ezotéria horoszkóp lelki társ mérleg oroszlán szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!