2020.10.12.@ 15.10

4 csillagjegy, akivel csak jó dolog történik ezen a héten

El lehet engedni a feszkót, kedves Vízöntő, Halak, Rák és Skoripó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel csak jó dolog történik ezen a héten

Vízöntő

Az utóbbi hetekben az életed maga a sodródás, de úgy jött ki a lépés, hogy nem feltétlenül a te érdekeid domináltak eddig. Egy szerencsés véletlennek hála azonban a munkahelyeden nagyon jó pozícióba kerülsz, végre komolyan vesznek, és úgy érzed, bebiztosítod magad, sőt igazi kulcsember leszel a főni mellett. Meríts erőt ebből a lendületből, és most vidd át az olyan kéréseket, mint egy hosszabb szabi, vagy egy kis fizuemelés.

Halak

Te vagy az, akinek a hangulatára azonnal rányomja a bélyegét, ha beborul az ég és lecsökken a hőmérséklet. Pont ezért csodálkozol rajta annyira, hogy a mostani időjárás egyáltalán nem hagy nyomot rajtad, sőt. Kifejezetten sokat merítesz a kuckózó rituálédból, a gőzölgő teából, a kedvenc kötött pulcsidból és a pihe-puha takaródból. Mivel minden apróságnak örülsz, csupa jó dolgot vonzol be a héten – vagy egyszerűen azért találnak meg a lehetőségek, mert a vidám emberekkel mindenki jobban szeret együttműködni.

Rák

Hajlamos vagy egy helyben toporogni, most viszont határozottan tudod, mikor milyen lépéseket kell tenned, hogy elérd a céljaidat. Ezt a határozottságot a magánéletedben kamatoztatod majd különösen jól. A jutalmad egy nagy adag önbizalom, ami a kezdeményező lépéseidből fakadó visszajelzésekre épül. Ne engedd el a kezdeti lendületet, végre az lehetsz, aki évek óta lenni akarsz.

Skorpió

Hanyagolnak a barátaid, és úgy érzed, mindenki tökéletesen jól megvan nélküled is. Mielőtt totálisan belehelyezkednél a senkinek sem kellő áldozat szerepébe, rájössz, hogy érdemes jól kihasználni a felszabadult idődet, amit így egy munkahelyi projektbe forgatsz majd. Olyan képességeket villanthatsz meg a felettesed előtt, amit eddig soha, ami olyan kapukat nyit meg előtted, melyekre eddig nem is gondoltál volna.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp öröm pozitív hét rák siker skorpió vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!