4 csillagjegy, akivel csak jó dolog történik ezen a héten

El lehet engedni a feszkót, kedves Vízöntő, Halak, Rák és Skoripó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akivel csak jó dolog történik ezen a héten

Vízöntő

Az utóbbi hetekben az életed maga a sodródás, de úgy jött ki a lépés, hogy nem feltétlenül a te érdekeid domináltak eddig. Egy szerencsés véletlennek hála azonban a munkahelyeden nagyon jó pozícióba kerülsz, végre komolyan vesznek, és úgy érzed, bebiztosítod magad, sőt igazi kulcsember leszel a főni mellett. Meríts erőt ebből a lendületből, és most vidd át az olyan kéréseket, mint egy hosszabb szabi, vagy egy kis fizuemelés.

Halak

Te vagy az, akinek a hangulatára azonnal rányomja a bélyegét, ha beborul az ég és lecsökken a hőmérséklet. Pont ezért csodálkozol rajta annyira, hogy a mostani időjárás egyáltalán nem hagy nyomot rajtad, sőt. Kifejezetten sokat merítesz a kuckózó rituálédból, a gőzölgő teából, a kedvenc kötött pulcsidból és a pihe-puha takaródból. Mivel minden apróságnak örülsz, csupa jó dolgot vonzol be a héten – vagy egyszerűen azért találnak meg a lehetőségek, mert a vidám emberekkel mindenki jobban szeret együttműködni.

Rák

Hajlamos vagy egy helyben toporogni, most viszont határozottan tudod, mikor milyen lépéseket kell tenned, hogy elérd a céljaidat. Ezt a határozottságot a magánéletedben kamatoztatod majd különösen jól. A jutalmad egy nagy adag önbizalom, ami a kezdeményező lépéseidből fakadó visszajelzésekre épül. Ne engedd el a kezdeti lendületet, végre az lehetsz, aki évek óta lenni akarsz.

Skorpió

Hanyagolnak a barátaid, és úgy érzed, mindenki tökéletesen jól megvan nélküled is. Mielőtt totálisan belehelyezkednél a senkinek sem kellő áldozat szerepébe, rájössz, hogy érdemes jól kihasználni a felszabadult idődet, amit így egy munkahelyi projektbe forgatsz majd. Olyan képességeket villanthatsz meg a felettesed előtt, amit eddig soha, ami olyan kapukat nyit meg előtted, melyekre eddig nem is gondoltál volna.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp öröm pozitív hét rák siker skorpió vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.