3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

2020.10.13. 12:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei mindenkinél céltudatosabbak, addig nem állnak le, míg nem sikerül megvalósítaniuk minden álmukat. Gyakorlatilag nincsen számukra lehetetlen, mert megfontoltak, komolyak és megbízhatóak, ezzel pedig olyan kapukat nyitnak ki maguk előtt, amiket mások meg sem találnának. Rendkívül gyakorlatias emberek, akik mindent előre elterveznek, így nem csúszhat hiba a számításaikba. Még akkor sem dolgozik kevésbé keményen, ha esetleg nem kap elismerést a környezetétől, őszintén hisz abban, hogy előbb-utóbb értékelni fogják, mindazt, amit letesz az asztalra.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei nagyon szívós, nagyon türelmes és nagyon kitartó emberek, akik számára elképesztően fontos az anyagi biztonság. Ennek megtartása érdekében bármire képesek, nincsen számukra lehetetlen. Általában fizikailag is jó erőben vannak, „hegyeket mozgatnak meg” céljaik elérése érdekében. Ugyanakkor rendkívül gondoskodóak, sikereik gyümölcsét így azok is élvezhetik, akik igazán közel állnak a szívükhöz. Lehet, hogy nem a Bikák a legtempósabbak, de alaposságuk, megfontoltságuk rendszerint sikerre viszi őket.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyűek uralkodásra, vezetésre termettek, éppen ezért rendkívül öntudatosak. Úgy gondolják, pontosan tudják, mit akarnak az élettől és más emberektől. Kitűnően terveznek és szerveznek, ráadásul ötleteiket elképesztően jól elő tudják adni, mindenkit fellelkesítve maguk körül. Mivel állandóan szomjazzák az elismerést, keresik a kihívásokat, imádják újra és újra bebizonyítani, hogy megállíthatatlanok. Az ő kitartásuknak tehát ez a motivációja. Kemény munkájuk ellenére imádnak szórakozni, falni az életet.

Címkék: bak bika csillagjegy horoszkóp kitartó kitartó jegyek oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!