3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei mindenkinél céltudatosabbak, addig nem állnak le, míg nem sikerül megvalósítaniuk minden álmukat. Gyakorlatilag nincsen számukra lehetetlen, mert megfontoltak, komolyak és megbízhatóak, ezzel pedig olyan kapukat nyitnak ki maguk előtt, amiket mások meg sem találnának. Rendkívül gyakorlatias emberek, akik mindent előre elterveznek, így nem csúszhat hiba a számításaikba. Még akkor sem dolgozik kevésbé keményen, ha esetleg nem kap elismerést a környezetétől, őszintén hisz abban, hogy előbb-utóbb értékelni fogják, mindazt, amit letesz az asztalra.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei nagyon szívós, nagyon türelmes és nagyon kitartó emberek, akik számára elképesztően fontos az anyagi biztonság. Ennek megtartása érdekében bármire képesek, nincsen számukra lehetetlen. Általában fizikailag is jó erőben vannak, „hegyeket mozgatnak meg” céljaik elérése érdekében. Ugyanakkor rendkívül gondoskodóak, sikereik gyümölcsét így azok is élvezhetik, akik igazán közel állnak a szívükhöz. Lehet, hogy nem a Bikák a legtempósabbak, de alaposságuk, megfontoltságuk rendszerint sikerre viszi őket.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyűek uralkodásra, vezetésre termettek, éppen ezért rendkívül öntudatosak. Úgy gondolják, pontosan tudják, mit akarnak az élettől és más emberektől. Kitűnően terveznek és szerveznek, ráadásul ötleteiket elképesztően jól elő tudják adni, mindenkit fellelkesítve maguk körül. Mivel állandóan szomjazzák az elismerést, keresik a kihívásokat, imádják újra és újra bebizonyítani, hogy megállíthatatlanok. Az ő kitartásuknak tehát ez a motivációja. Kemény munkájuk ellenére imádnak szórakozni, falni az életet.

Még több

Horoszkóp