2020.10.13.@ 12.10

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Bak

A Bak csillagjegy szülöttei mindenkinél céltudatosabbak, addig nem állnak le, míg nem sikerül megvalósítaniuk minden álmukat. Gyakorlatilag nincsen számukra lehetetlen, mert megfontoltak, komolyak és megbízhatóak, ezzel pedig olyan kapukat nyitnak ki maguk előtt, amiket mások meg sem találnának. Rendkívül gyakorlatias emberek, akik mindent előre elterveznek, így nem csúszhat hiba a számításaikba. Még akkor sem dolgozik kevésbé keményen, ha esetleg nem kap elismerést a környezetétől, őszintén hisz abban, hogy előbb-utóbb értékelni fogják, mindazt, amit letesz az asztalra.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei nagyon szívós, nagyon türelmes és nagyon kitartó emberek, akik számára elképesztően fontos az anyagi biztonság. Ennek megtartása érdekében bármire képesek, nincsen számukra lehetetlen. Általában fizikailag is jó erőben vannak, „hegyeket mozgatnak meg” céljaik elérése érdekében. Ugyanakkor rendkívül gondoskodóak, sikereik gyümölcsét így azok is élvezhetik, akik igazán közel állnak a szívükhöz. Lehet, hogy nem a Bikák a legtempósabbak, de alaposságuk, megfontoltságuk rendszerint sikerre viszi őket.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyűek uralkodásra, vezetésre termettek, éppen ezért rendkívül öntudatosak. Úgy gondolják, pontosan tudják, mit akarnak az élettől és más emberektől. Kitűnően terveznek és szerveznek, ráadásul ötleteiket elképesztően jól elő tudják adni, mindenkit fellelkesítve maguk körül. Mivel állandóan szomjazzák az elismerést, keresik a kihívásokat, imádják újra és újra bebizonyítani, hogy megállíthatatlanok. Az ő kitartásuknak tehát ez a motivációja. Kemény munkájuk ellenére imádnak szórakozni, falni az életet.

Címkék: bak bika csillagjegy horoszkóp kitartó kitartó jegyek oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.