2020.10.13.@ 11.10

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Klasszikus érzelmes Rákként többszörösen volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen is egy Skorpió közvetlen közelében létezni. Anyukám, a tesóm, a nagymamám, az unokaöcsém és a férjem is Skorpiók, ami egyet jelent kapásból két dologgal: a novemberi időszak kész anyagi csőd a szülinapi ajándékrengeteg miatt (egy hónappal karácsony előtt, yeyy) és a visszatérő „kedves” kérdésekkel: „Hogy bírod? Nem készítenek ki?” Nem, sőt, semmiért sem adnám a kis Skorpió teltházas családom. Viszont az is tény, hogy néhány dologban csendben együtt tudok érezni a Skorpiókat erősen kritizáló tömeggel.

Totál őrültek? Nem éppen. A legapróbb dolgon is képesek órákra kiakadni? Előfordul. Elvárják, hogy olvass a gondolataikban? Abszolút. Viszont különleges karakterükben rejlik a legnagyobb lehetőségük is.

Drew Allen szakértő szerint ott dől el, hogy képesek-e élni saját potenciáljukkal, hogy mennyi időt és energiát szánnak a belső munkára, hogy kihozzák magukból a legjobbat. „Ha találkozol egy Skorpióval, aki nem azt az életet éli, amit szerinte kellene, vagy úgy érzi, hogy a környezete félreérti, a tipikus negatív Skorpió tulajdonságai fognak felszínre törni.”

Viszont egy olyan Skorpió, aki megküzd a saját nehézségeivel, igazán érett személyiséggé válik, és képes lesz a feltétel nélküli szeretetre. Csak meg kell tanulniuk, hogy a végtelen erejüket jóra használják és akkor hatalmas dolgokat érhetnek el. Szóval, tényleg van egy választóvonal, ahol akár bele is csúszhatnak a kevésbé jó fej kategóriába, de ha ezt megugorják, akkor a világ legszerethetőbb csillagjegyévé válnak. Legalábbis egy Ráknak biztosan.

Címkék: csillagjegy ezotéria gyűlöl horoszkóp problémás skorpió skorpió csillagjegy utál

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.