Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Klasszikus érzelmes Rákként többszörösen volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen is egy Skorpió közvetlen közelében létezni. Anyukám, a tesóm, a nagymamám, az unokaöcsém és a férjem is Skorpiók, ami egyet jelent kapásból két dologgal: a novemberi időszak kész anyagi csőd a szülinapi ajándékrengeteg miatt (egy hónappal karácsony előtt, yeyy) és a visszatérő „kedves” kérdésekkel: „Hogy bírod? Nem készítenek ki?” Nem, sőt, semmiért sem adnám a kis Skorpió teltházas családom. Viszont az is tény, hogy néhány dologban csendben együtt tudok érezni a Skorpiókat erősen kritizáló tömeggel.

Totál őrültek? Nem éppen. A legapróbb dolgon is képesek órákra kiakadni? Előfordul. Elvárják, hogy olvass a gondolataikban? Abszolút. Viszont különleges karakterükben rejlik a legnagyobb lehetőségük is.

Drew Allen szakértő szerint ott dől el, hogy képesek-e élni saját potenciáljukkal, hogy mennyi időt és energiát szánnak a belső munkára, hogy kihozzák magukból a legjobbat. „Ha találkozol egy Skorpióval, aki nem azt az életet éli, amit szerinte kellene, vagy úgy érzi, hogy a környezete félreérti, a tipikus negatív Skorpió tulajdonságai fognak felszínre törni.”

Viszont egy olyan Skorpió, aki megküzd a saját nehézségeivel, igazán érett személyiséggé válik, és képes lesz a feltétel nélküli szeretetre. Csak meg kell tanulniuk, hogy a végtelen erejüket jóra használják és akkor hatalmas dolgokat érhetnek el. Szóval, tényleg van egy választóvonal, ahol akár bele is csúszhatnak a kevésbé jó fej kategóriába, de ha ezt megugorják, akkor a világ legszerethetőbb csillagjegyévé válnak. Legalábbis egy Ráknak biztosan.

Még több

Horoszkóp