Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Klasszikus érzelmes Rákként többszörösen volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen is egy Skorpió közvetlen közelében létezni. Anyukám, a tesóm, a nagymamám, az unokaöcsém és a férjem is Skorpiók, ami egyet jelent kapásból két dologgal: a novemberi időszak kész anyagi csőd a szülinapi ajándékrengeteg miatt (egy hónappal karácsony előtt, yeyy) és a visszatérő „kedves” kérdésekkel: „Hogy bírod? Nem készítenek ki?” Nem, sőt, semmiért sem adnám a kis Skorpió teltházas családom. Viszont az is tény, hogy néhány dologban csendben együtt tudok érezni a Skorpiókat erősen kritizáló tömeggel.

Totál őrültek? Nem éppen. A legapróbb dolgon is képesek órákra kiakadni? Előfordul. Elvárják, hogy olvass a gondolataikban? Abszolút. Viszont különleges karakterükben rejlik a legnagyobb lehetőségük is.

Drew Allen szakértő szerint ott dől el, hogy képesek-e élni saját potenciáljukkal, hogy mennyi időt és energiát szánnak a belső munkára, hogy kihozzák magukból a legjobbat. „Ha találkozol egy Skorpióval, aki nem azt az életet éli, amit szerinte kellene, vagy úgy érzi, hogy a környezete félreérti, a tipikus negatív Skorpió tulajdonságai fognak felszínre törni.”

Viszont egy olyan Skorpió, aki megküzd a saját nehézségeivel, igazán érett személyiséggé válik, és képes lesz a feltétel nélküli szeretetre. Csak meg kell tanulniuk, hogy a végtelen erejüket jóra használják és akkor hatalmas dolgokat érhetnek el. Szóval, tényleg van egy választóvonal, ahol akár bele is csúszhatnak a kevésbé jó fej kategóriába, de ha ezt megugorják, akkor a világ legszerethetőbb csillagjegyévé válnak. Legalábbis egy Ráknak biztosan.

Címkék: csillagjegy ezotéria gyűlöl horoszkóp problémás skorpió skorpió csillagjegy utál

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!