2020.10.14.@ 13.10

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Halak

Nálad szélsőségesebb jegy nem is létezik. Ha jól vagy, annyi erőd van, hogy könnyedén feltöltesz másokat is, ha viszont nem vagy formában, egy film is lehoz az életről. Napokra, sőt hetekre. Nálad pont ezért nagyon nagy fontossága van, hogy mérlegelj, mielőtt kitennéd magad bizonyos hatásoknak. Tényleg te vagy a legmegfelelőbb személy, hogy coachold a társaság legletörtebb tagját, vagy hetekig rosszul éreznéd magad utána? Erről beszélünk…

Szűz

Fullon vagy bizonytalansággal, és nagyon sokat adsz mások véleményére. Ugye tudod, hogy bőven van olyan a környezetedben, aki ezt kihasználja, csakhogy manipuláljon? A legfontosabb, hogy kivond magad a hatalmuk alól, és erősítsd meg magadban, mennyit érsz, és milyen szerencsés helyzetben vagy. Ha bármikor úgy éreznéd, nincs hatalmad az életed felett, ezért elszomorodnál, csak vedd elő a hálalistádat (ha nincs, pótold gyorsan), és merülj el benne a pluszenergiáért!

Ikrek

Megállás nélkül kombinálsz, jár az agyad, ami eleve rengeteg mentális energiádba kerül, így elég egy apró dolog, ami kizökkent, hogy totálisan lenullázódjon az életkedved. Mondhatnád, hogy ilyen típus vagy, ezen kár rágódnod, viszont pont ezért érdemes nálad energikusabb, stabilabb, életvidámabb emberekkel körül venned magad, hogy amikor kell egy kis lökés, egyszerűen hagyd, hogy a hatásuk alá kerülj.

Címkék: befordul csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak hangulat horoszkóp ikrek szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!