Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Halak

Nálad szélsőségesebb jegy nem is létezik. Ha jól vagy, annyi erőd van, hogy könnyedén feltöltesz másokat is, ha viszont nem vagy formában, egy film is lehoz az életről. Napokra, sőt hetekre. Nálad pont ezért nagyon nagy fontossága van, hogy mérlegelj, mielőtt kitennéd magad bizonyos hatásoknak. Tényleg te vagy a legmegfelelőbb személy, hogy coachold a társaság legletörtebb tagját, vagy hetekig rosszul éreznéd magad utána? Erről beszélünk…

Szűz

Fullon vagy bizonytalansággal, és nagyon sokat adsz mások véleményére. Ugye tudod, hogy bőven van olyan a környezetedben, aki ezt kihasználja, csakhogy manipuláljon? A legfontosabb, hogy kivond magad a hatalmuk alól, és erősítsd meg magadban, mennyit érsz, és milyen szerencsés helyzetben vagy. Ha bármikor úgy éreznéd, nincs hatalmad az életed felett, ezért elszomorodnál, csak vedd elő a hálalistádat (ha nincs, pótold gyorsan), és merülj el benne a pluszenergiáért!

Ikrek

Megállás nélkül kombinálsz, jár az agyad, ami eleve rengeteg mentális energiádba kerül, így elég egy apró dolog, ami kizökkent, hogy totálisan lenullázódjon az életkedved. Mondhatnád, hogy ilyen típus vagy, ezen kár rágódnod, viszont pont ezért érdemes nálad energikusabb, stabilabb, életvidámabb emberekkel körül venned magad, hogy amikor kell egy kis lökés, egyszerűen hagyd, hogy a hatásuk alá kerülj.

Címkék: befordul csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak hangulat horoszkóp ikrek szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!