Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Halak

Nálad szélsőségesebb jegy nem is létezik. Ha jól vagy, annyi erőd van, hogy könnyedén feltöltesz másokat is, ha viszont nem vagy formában, egy film is lehoz az életről. Napokra, sőt hetekre. Nálad pont ezért nagyon nagy fontossága van, hogy mérlegelj, mielőtt kitennéd magad bizonyos hatásoknak. Tényleg te vagy a legmegfelelőbb személy, hogy coachold a társaság legletörtebb tagját, vagy hetekig rosszul éreznéd magad utána? Erről beszélünk…

Szűz

Fullon vagy bizonytalansággal, és nagyon sokat adsz mások véleményére. Ugye tudod, hogy bőven van olyan a környezetedben, aki ezt kihasználja, csakhogy manipuláljon? A legfontosabb, hogy kivond magad a hatalmuk alól, és erősítsd meg magadban, mennyit érsz, és milyen szerencsés helyzetben vagy. Ha bármikor úgy éreznéd, nincs hatalmad az életed felett, ezért elszomorodnál, csak vedd elő a hálalistádat (ha nincs, pótold gyorsan), és merülj el benne a pluszenergiáért!

Ikrek

Megállás nélkül kombinálsz, jár az agyad, ami eleve rengeteg mentális energiádba kerül, így elég egy apró dolog, ami kizökkent, hogy totálisan lenullázódjon az életkedved. Mondhatnád, hogy ilyen típus vagy, ezen kár rágódnod, viszont pont ezért érdemes nálad energikusabb, stabilabb, életvidámabb emberekkel körül venned magad, hogy amikor kell egy kis lökés, egyszerűen hagyd, hogy a hatásuk alá kerülj.

Még több

Horoszkóp