Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Az ember azt hinné, hogy az a tökéletes kapcsolat, ha a másik még a gondolatainkat is ismeri, és annyira hasonlít ránk, hogy még kompromisszumokat sem kell hozni. Pedig az asztrológusok szerint nem biztos, hogy jó ötlet a saját csillagjegyeddel randizni, és most azt is elárulják, hogy miért!

Gyengeség

Ha a pasinak ugyanaz a csillagjegye, mint neked, akkor annak jó és rossz oldala is lehet bőven. És bár elsőre lehet, hogy arra gondolsz, hogy milyen szuper, amiért ugyanaz az erősségetek, ami miatt csak erősíteni tudjátok egymást, emellett azért érdemes abba is belegondolni, hogy a gyenge pontjaitok is megegyeznek. Ha például mindketten hamar kiborultok, könnyen elsírjátok magatokat vagy ugyanazok a dolgok zaklatnak fel titeket, akkor nem lesz, aki mindezt ellensúlyozza.

Túl sok tűz

Vegyük példának azt, ha két Oroszlán talál egymásra. Mindketten hihetetlenül makacsok, és körülbelül 2 másodperc alatt lesznek dühösek bizonyos dolgok miatt. Mivel egyikük sem tudja lenyugtatni a másikat, sőt, egymást csak még jobban felhergelik, egy szimpla vita végén még egy atomrobbanás is befigyelhet. És most nem az őrületes hancúrra gondolunk kivételesen…

Fellegekben

Nem véletlenül mondják azt, hogy az a legszuperebb, ha az egyik fél kiegészíti a másikat. Ha például két álmodozó Rák vagy Mérleg kezd el randizgatni, akkor a kapcsolat a túl sok érzelemtől eléggé fárasztó lehet mindkét félnek, arról már nem is beszélve, hogy senki nem fogja őket visszahúzni a fellegekből.

Bizonytalanság

Ha két Halak szeret egymásba, az valószínűleg egyszerre lesz hihetetlenül szuper és kiábrándító is. Annak ellenére ugyanis, hogy érzelmileg teljesen kiteljesednek egymás mellett, mindketten képtelenek lesznek határozott döntéseket hozni, ez a folyamatos bizonytalanság pedig káoszhoz, és sok-sok veszekedéshez vezethet.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat párkapcsolat probléma szerelem ugyanolyan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!