Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Az ember azt hinné, hogy az a tökéletes kapcsolat, ha a másik még a gondolatainkat is ismeri, és annyira hasonlít ránk, hogy még kompromisszumokat sem kell hozni. Pedig az asztrológusok szerint nem biztos, hogy jó ötlet a saját csillagjegyeddel randizni, és most azt is elárulják, hogy miért!

Gyengeség

Ha a pasinak ugyanaz a csillagjegye, mint neked, akkor annak jó és rossz oldala is lehet bőven. És bár elsőre lehet, hogy arra gondolsz, hogy milyen szuper, amiért ugyanaz az erősségetek, ami miatt csak erősíteni tudjátok egymást, emellett azért érdemes abba is belegondolni, hogy a gyenge pontjaitok is megegyeznek. Ha például mindketten hamar kiborultok, könnyen elsírjátok magatokat vagy ugyanazok a dolgok zaklatnak fel titeket, akkor nem lesz, aki mindezt ellensúlyozza.

Túl sok tűz

Vegyük példának azt, ha két Oroszlán talál egymásra. Mindketten hihetetlenül makacsok, és körülbelül 2 másodperc alatt lesznek dühösek bizonyos dolgok miatt. Mivel egyikük sem tudja lenyugtatni a másikat, sőt, egymást csak még jobban felhergelik, egy szimpla vita végén még egy atomrobbanás is befigyelhet. És most nem az őrületes hancúrra gondolunk kivételesen…

Fellegekben

Nem véletlenül mondják azt, hogy az a legszuperebb, ha az egyik fél kiegészíti a másikat. Ha például két álmodozó Rák vagy Mérleg kezd el randizgatni, akkor a kapcsolat a túl sok érzelemtől eléggé fárasztó lehet mindkét félnek, arról már nem is beszélve, hogy senki nem fogja őket visszahúzni a fellegekből.

Bizonytalanság

Ha két Halak szeret egymásba, az valószínűleg egyszerre lesz hihetetlenül szuper és kiábrándító is. Annak ellenére ugyanis, hogy érzelmileg teljesen kiteljesednek egymás mellett, mindketten képtelenek lesznek határozott döntéseket hozni, ez a folyamatos bizonytalanság pedig káoszhoz, és sok-sok veszekedéshez vezethet.

Még több

Horoszkóp