2020.10.14.@ 14.10

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Az ember azt hinné, hogy az a tökéletes kapcsolat, ha a másik még a gondolatainkat is ismeri, és annyira hasonlít ránk, hogy még kompromisszumokat sem kell hozni. Pedig az asztrológusok szerint nem biztos, hogy jó ötlet a saját csillagjegyeddel randizni, és most azt is elárulják, hogy miért!

Gyengeség

Ha a pasinak ugyanaz a csillagjegye, mint neked, akkor annak jó és rossz oldala is lehet bőven. És bár elsőre lehet, hogy arra gondolsz, hogy milyen szuper, amiért ugyanaz az erősségetek, ami miatt csak erősíteni tudjátok egymást, emellett azért érdemes abba is belegondolni, hogy a gyenge pontjaitok is megegyeznek. Ha például mindketten hamar kiborultok, könnyen elsírjátok magatokat vagy ugyanazok a dolgok zaklatnak fel titeket, akkor nem lesz, aki mindezt ellensúlyozza.

Túl sok tűz

Vegyük példának azt, ha két Oroszlán talál egymásra. Mindketten hihetetlenül makacsok, és körülbelül 2 másodperc alatt lesznek dühösek bizonyos dolgok miatt. Mivel egyikük sem tudja lenyugtatni a másikat, sőt, egymást csak még jobban felhergelik, egy szimpla vita végén még egy atomrobbanás is befigyelhet. És most nem az őrületes hancúrra gondolunk kivételesen…

Fellegekben

Nem véletlenül mondják azt, hogy az a legszuperebb, ha az egyik fél kiegészíti a másikat. Ha például két álmodozó Rák vagy Mérleg kezd el randizgatni, akkor a kapcsolat a túl sok érzelemtől eléggé fárasztó lehet mindkét félnek, arról már nem is beszélve, hogy senki nem fogja őket visszahúzni a fellegekből.

Bizonytalanság

Ha két Halak szeret egymásba, az valószínűleg egyszerre lesz hihetetlenül szuper és kiábrándító is. Annak ellenére ugyanis, hogy érzelmileg teljesen kiteljesednek egymás mellett, mindketten képtelenek lesznek határozott döntéseket hozni, ez a folyamatos bizonytalanság pedig káoszhoz, és sok-sok veszekedéshez vezethet.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat párkapcsolat probléma szerelem ugyanolyan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!