2020.10.16.@ 11.10

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Ikrek

Mostanában hiába keresed az inspirációt? Nehezedre esik az aggodalmaid és előítéleteid miatt, hogy élvezd a boldog pillanatokat? Ez az újhold nemcsak a környezetedben rejlő szépségekre fog emlékeztetni, hanem a benned találhatóra is. Belül él benned egy művész, aki alkotni akar, egy szerelmes, aki romantikára vágyik és egy gyerek, aki már nagyon szeretne játszani. Az októberi újhold nagyon jó hatással lesz a személyiséged ezen részeire, egy a fontos, ne próbálj ellenállni!

Mérleg

Ez az október újhold a tiéd, kedves Mérleg! Egyszerűen hozzád tartozik! Mihez kezdesz vele? Most megváltoztathatod az egész életedet, ha erre vágysz. Persze ez nem úgy hangzik, mint, amit egyetlen éjszaka alatt véghez lehet vinni, de ez az újhold elülteti majd benned a szándékot, ami ott fog növekedni a lelkedben, míg készen nem állsz. A következő hat hónap sorsfordító lesz emiatt a számodra, erre azonban csak akkor jössz majd rá igazán, ha eljön a Mérlegben álló telihold. Szóval most muszáj elindulnod valamerre, vágj bele és ne félj!

Vízöntő

Dobd az uncsi terveket és vágj bele egy nagy kalandba! Úgysem az a típus vagy, aki szereti az agyontervezett dolgokat. Ez az új újhold minden feltételt megad ahhoz, hogy kipróbálhass valami újat és izgalmasat. Maguktól jönnek majd a szuper lehetőségek, de olyanok is lesznek, amelyekre neked kell szemfülesen lecsapnod. Az univerzum azt szeretné, ha irányt váltanál, ehhez pedig meg fogsz kapni minden segítséget, jönnek a nagy energiák!

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek mérleg október újhold vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 29., Csütörtök

Horoszkóp: Október 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 29-én is!

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!