Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Ikrek

Mostanában hiába keresed az inspirációt? Nehezedre esik az aggodalmaid és előítéleteid miatt, hogy élvezd a boldog pillanatokat? Ez az újhold nemcsak a környezetedben rejlő szépségekre fog emlékeztetni, hanem a benned találhatóra is. Belül él benned egy művész, aki alkotni akar, egy szerelmes, aki romantikára vágyik és egy gyerek, aki már nagyon szeretne játszani. Az októberi újhold nagyon jó hatással lesz a személyiséged ezen részeire, egy a fontos, ne próbálj ellenállni!

Mérleg

Ez az október újhold a tiéd, kedves Mérleg! Egyszerűen hozzád tartozik! Mihez kezdesz vele? Most megváltoztathatod az egész életedet, ha erre vágysz. Persze ez nem úgy hangzik, mint, amit egyetlen éjszaka alatt véghez lehet vinni, de ez az újhold elülteti majd benned a szándékot, ami ott fog növekedni a lelkedben, míg készen nem állsz. A következő hat hónap sorsfordító lesz emiatt a számodra, erre azonban csak akkor jössz majd rá igazán, ha eljön a Mérlegben álló telihold. Szóval most muszáj elindulnod valamerre, vágj bele és ne félj!

Vízöntő

Dobd az uncsi terveket és vágj bele egy nagy kalandba! Úgysem az a típus vagy, aki szereti az agyontervezett dolgokat. Ez az új újhold minden feltételt megad ahhoz, hogy kipróbálhass valami újat és izgalmasat. Maguktól jönnek majd a szuper lehetőségek, de olyanok is lesznek, amelyekre neked kell szemfülesen lecsapnod. Az univerzum azt szeretné, ha irányt váltanál, ehhez pedig meg fogsz kapni minden segítséget, jönnek a nagy energiák!

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek mérleg október újhold vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

Horoszkóp, Szeptember 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Horoszkóp, Szeptember 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Szuper hete lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ha a következő jegyek valamelyikében születtél, bőven lesz okod az örömre a héten, a sors a tenyerén fog hordozni.

Ez vár rád a szerelemben ősszel a horoszkópod szerint

Ha vége a nyárnak, sokan új lapot nyitnak az életünkben, hiszen a bosszantónak tűnő őszi szelek nemcsak hideget hoznak el számunkra, hanem pozitív változásokat és fordulatokat is. A csillagok pedig már azt is tudják, mire számíthatsz ezekben a hónapokban!

Horoszkóp, Szeptember 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!