Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Ikrek

Mostanában hiába keresed az inspirációt? Nehezedre esik az aggodalmaid és előítéleteid miatt, hogy élvezd a boldog pillanatokat? Ez az újhold nemcsak a környezetedben rejlő szépségekre fog emlékeztetni, hanem a benned találhatóra is. Belül él benned egy művész, aki alkotni akar, egy szerelmes, aki romantikára vágyik és egy gyerek, aki már nagyon szeretne játszani. Az októberi újhold nagyon jó hatással lesz a személyiséged ezen részeire, egy a fontos, ne próbálj ellenállni!

Mérleg

Ez az október újhold a tiéd, kedves Mérleg! Egyszerűen hozzád tartozik! Mihez kezdesz vele? Most megváltoztathatod az egész életedet, ha erre vágysz. Persze ez nem úgy hangzik, mint, amit egyetlen éjszaka alatt véghez lehet vinni, de ez az újhold elülteti majd benned a szándékot, ami ott fog növekedni a lelkedben, míg készen nem állsz. A következő hat hónap sorsfordító lesz emiatt a számodra, erre azonban csak akkor jössz majd rá igazán, ha eljön a Mérlegben álló telihold. Szóval most muszáj elindulnod valamerre, vágj bele és ne félj!

Vízöntő

Dobd az uncsi terveket és vágj bele egy nagy kalandba! Úgysem az a típus vagy, aki szereti az agyontervezett dolgokat. Ez az új újhold minden feltételt megad ahhoz, hogy kipróbálhass valami újat és izgalmasat. Maguktól jönnek majd a szuper lehetőségek, de olyanok is lesznek, amelyekre neked kell szemfülesen lecsapnod. Az univerzum azt szeretné, ha irányt váltanál, ehhez pedig meg fogsz kapni minden segítséget, jönnek a nagy energiák!

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek mérleg október újhold vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Horoszkóp: Április 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp: Április 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 19-én is!

Állathoroszkóp: Mit árul el kedvencedről a csillagjegye?

A házi kedvenceknek is van csillagjegye, amiből rengeteget megtudhatsz a személyiségéről. Olvasd el a Cosmo állathoroszkópját!

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!