2020.10.16.@ 11.10

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Ikrek

Mostanában hiába keresed az inspirációt? Nehezedre esik az aggodalmaid és előítéleteid miatt, hogy élvezd a boldog pillanatokat? Ez az újhold nemcsak a környezetedben rejlő szépségekre fog emlékeztetni, hanem a benned találhatóra is. Belül él benned egy művész, aki alkotni akar, egy szerelmes, aki romantikára vágyik és egy gyerek, aki már nagyon szeretne játszani. Az októberi újhold nagyon jó hatással lesz a személyiséged ezen részeire, egy a fontos, ne próbálj ellenállni!

Mérleg

Ez az október újhold a tiéd, kedves Mérleg! Egyszerűen hozzád tartozik! Mihez kezdesz vele? Most megváltoztathatod az egész életedet, ha erre vágysz. Persze ez nem úgy hangzik, mint, amit egyetlen éjszaka alatt véghez lehet vinni, de ez az újhold elülteti majd benned a szándékot, ami ott fog növekedni a lelkedben, míg készen nem állsz. A következő hat hónap sorsfordító lesz emiatt a számodra, erre azonban csak akkor jössz majd rá igazán, ha eljön a Mérlegben álló telihold. Szóval most muszáj elindulnod valamerre, vágj bele és ne félj!

Vízöntő

Dobd az uncsi terveket és vágj bele egy nagy kalandba! Úgysem az a típus vagy, aki szereti az agyontervezett dolgokat. Ez az új újhold minden feltételt megad ahhoz, hogy kipróbálhass valami újat és izgalmasat. Maguktól jönnek majd a szuper lehetőségek, de olyanok is lesznek, amelyekre neked kell szemfülesen lecsapnod. Az univerzum azt szeretné, ha irányt váltanál, ehhez pedig meg fogsz kapni minden segítséget, jönnek a nagy energiák!

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek mérleg október újhold vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!