Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Ha úgy állsz hozzá, hogy csakis jó dolgok történhetnek veled, akkor jól is fogod magad érezni, és még az olyan szitukban is meglátod a pozitívat, amik egyébként feszkósak, kíhívásokkal telik.

Párban: Egész héten vitáztatok, de hétvégén sikerül lenyugodnotok és egészen más perspektívából szemlélni a konfliktusaitokat. Az is sokat dob a helyzeteteken, hogy végre kipihenitek magatokat.

Bika

Szingli: Most biztos vagy benne, hogy a hétvégén sok minden vár rád, de romantika az tutira nem. És ennél nagyobbat nem is tévedhetnél! Kellemesen fogsz csalódni.

Párban: A nyitottság és az őszinteség segíthet most túllendülni a problémáitokon. Próbáld meg kicsit a barátod szemszögéből is megvizsgálni a vitáitokat!

Ikrek

Szingli: Mostanában annyira csakis a pasizással, szerelem kereséssel voltál elfoglalva, hogy másra nem is jutott időd. Ezt a hétvégét szánd magadra, a családodra, barátaidra.

Párban: Eddig is odavoltál a pasidért, de most sikerül egy olyan oldalát is megmutatnia, amit eddig nem ismertél, és ami miatt még jobban beleesel.

Rák

Szingli: Nem  vagy oda különösebben a netes társkeresőkért vagy a randiappokért, de most egy olyan fiú ír rád, aki már az első üzenetével nagyon megfog. Vágj bele, vesztenivalód nincs!

Párban: Sikerül csúnyán összevesznetek, de az az érdekes, hogy egy olyan dolgon, ami nem is rólatok szól, talán egy barátotok vagy rokonotok problémájával kapcsolatban nem értetek egyet. Biztos érdemes egy harmadik fél miatt balhézni?

Oroszlán

Szingli: Extra pesszimista vagy mostanában, ez pedig nagyon nem segít azon, hogy bepasizz! Eddig mindig brutál magabiztos voltál, ha egy kis flörtről volt szó, rá kéne jönnöd, most mi húz le ennyire!

Párban: Már egy ideje nem éreztetted a barátoddal, mennyire fontos számodra, és kezdi elhanyagolva érezni magát. Próbálj meg mindent megtenni a következő napokban, hogy helyreálljon köztetek a viszony.

Szűz

Szingli: Sikerül már az első randik egyikén összefeszülnöd a sráccal. Hű, ha ennyire könnyen fel tud idegesíteni, az jelent valamit, nem?

Párban: Folyton csak a hibákra, hiányosságokra koncentrálsz, oké, hogy csak azért, mert a legjobbra törekszel, de a szerelmed úgy érezheti, hogy nem elég jó neked. Ez azért elég fruszráló lehet neki, nem?

Mérleg

Szingli: A szerelmi életed nem épp olyan, mint amire vágysz, de azért nem is olyan siralmas a helyzet, igaz? A jó hír pedig az, hogy ezen a hétvégén elindul valami, ami lassú, de tartós változást hoz.

Párban: Hiába zártok le egy vitát, újra és újra előjön ugyanaz a probléma. Valószínűleg, mert nem bocsátottatok meg egymásnak és nem is tisztáztatok minden apróságot. Fussatok neki még egyszer, de sokkal alaposabban!

Skorpió

Szingli: Ez a hétvége nem a pasizásról fog szólni, nem is találod meg a Nagy Ő-t, mégis emlékezetes lesz mindkét nap. Készülj, mert rengeteg kaland vár rád!

Párban: Ezúttal nem neked volt igazad, és ezt te is pontosan tudod. Ne húzd tovább ezt a vitát, kérj mielőbb bocsánatot és lépjetek túl rajta.

Nyilas

Szingli: Ez az év pocsék volt szerelem-fronton (is), de most végre a csillagok összehoznak egy olyan sráccal, akire megérte ennyi várni!

Párban: Neked nem okoz gondot spontánnak lenni, kifejezetten hangulatember vagy, a pasid vizont jobban szeret tervezgetni. Egy kicsit muszáj előre gondolkodnod, ha nem akarod, hogy totál befeszüljön.

Bak

Szingli: Úgy érzed, az, hogy mostanában nem alakultak túl fényesen a kapcsolataid, nem csak a te hibád. Tényleg túlságosan sok embernek hagyad, hogy beleszóljon az életedbe. Ennek sürgősen vess véget!

Párban: Van egy-két fontos megbeszélnivalótok, talán pont a jövőtökkel kapcsolatban, de te folyamatosan csak halogatod. Mostmár nem húzhatod tovább az időt!

Vízöntő

Szingli: Eddig nem jött senki, most meg hirtelen több srác is becsekkol a kegyeidért. Már csak azt kell eldöntened, kit választasz!

Párban: Te romantikus hétvégét szeretnél, a barátod meg inkább a haverokkal csinálna valamit? Egyezzetek ki abban, hogy nem üti ki magát és akkor legyen kettesben egy egész közös napotok.

Halak

Szingli: Már nem is tudod, mikor tetszett úgy igazán egy srác? Ne rágd magad rajta, mert most találkozol olyannal, akit tuti soha nem versz ki a fejedből.

Párban: Szenvedélyes és izgalmas hétvégétek lesz, aminek talán egy kis féltékenységnek lesz köszönhető. Ennyi izgalom azért kell is néha egy kapcsolatba, nem igaz?

Még több

Horoszkóp