Ezekre a csillagjegyekre végre rámosolyog a szerencse

Pont a legjobbkor!

Ezekre a csillagjegyekre végre rámosolyog a szerencse

Ikrek

Az utóbbi időben azt sem tudod, hol áll a fejed, a rengeteg munka és a pihenés offolása viszont egy idő után nem csak fizikailag, de lelkileg is teljesen kimerülhetsz! Ebben a hatalmas káoszban mégis rádtalál a nagybetűs szerelem, pont akkor, amikor a legkevésbé számitanál rá. Love is in the air!

Mérleg

Úgy érzed, hogy mostanában teljesen eleveszítetted a motivációdat a munkádban, amiért hihetetlenül bizonytalan és kétsegbeesett vagy. Nem tudod, hogy a megfelelő helyen vagy-e, és hogy megbecsülnek-e egyáltalán, de a hónap végén történik valami, ami mindent megváltoztat. Ez a lehetőség végre felébreszt téged a Csipkerózsika-álomból, és olyan erőre kapsz, amit már évek óta nem éreztél!

Nyilas

Meggyőződésed, hogy az egész világ ellened van, és egyszerűen semmi nem úgy alakul, ahogy azt te eltervezted. Hidd el, hogy amint leszámolsz az összes negatív gondolatoddal, azt a csillagok nem mindennapi módon fogják megjutalmazni, ugyanis október második felében bármibe is fogsz bele, az tuti, hogy hatalmas sikerrel fog járni! Lehet szó egy új vállalkozásról, vagy egy olyan régen dédelgetett álmodról, amihez eddig nem volt bátorságod, a lényeg az, hogy vágj bele!

Vízöntő

A pandémia miatt úgy érzed, hogy a pénzügyeid rosszabbul alakulnak, mint eddig bármikor az elmúlt években. Ez hihetetlenül nagy aggodalommal tölt el, hiszen azt szereted, ha 100%-osan biztonságban érezheted magad anyagilag, de nyugodj meg, ez nem tart már sokáig! Olyan pozi vár rád ugyanis a melóhelyeden, ami hosszútávon lazán megoldja a pénzügyeidet, az idegeskedésnek pedig végre búcsút mondhatsz!

Még több

Horoszkóp