2020.10.17.@ 12.10

Ezekre a csillagjegyekre végre rámosolyog a szerencse

Pont a legjobbkor!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekre a csillagjegyekre végre rámosolyog a szerencse

Ikrek

Az utóbbi időben azt sem tudod, hol áll a fejed, a rengeteg munka és a pihenés offolása viszont egy idő után nem csak fizikailag, de lelkileg is teljesen kimerülhetsz! Ebben a hatalmas káoszban mégis rádtalál a nagybetűs szerelem, pont akkor, amikor a legkevésbé számitanál rá. Love is in the air!

Mérleg

Úgy érzed, hogy mostanában teljesen eleveszítetted a motivációdat a munkádban, amiért hihetetlenül bizonytalan és kétsegbeesett vagy. Nem tudod, hogy a megfelelő helyen vagy-e, és hogy megbecsülnek-e egyáltalán, de a hónap végén történik valami, ami mindent megváltoztat. Ez a lehetőség végre felébreszt téged a Csipkerózsika-álomból, és olyan erőre kapsz, amit már évek óta nem éreztél!

Nyilas

Meggyőződésed, hogy az egész világ ellened van, és egyszerűen semmi nem úgy alakul, ahogy azt te eltervezted. Hidd el, hogy amint leszámolsz az összes negatív gondolatoddal, azt a csillagok nem mindennapi módon fogják megjutalmazni, ugyanis október második felében bármibe is fogsz bele, az tuti, hogy hatalmas sikerrel fog járni! Lehet szó egy új vállalkozásról, vagy egy olyan régen dédelgetett álmodról, amihez eddig nem volt bátorságod, a lényeg az, hogy vágj bele!

Vízöntő

A pandémia miatt úgy érzed, hogy a pénzügyeid rosszabbul alakulnak, mint eddig bármikor az elmúlt években. Ez hihetetlenül nagy aggodalommal tölt el, hiszen azt szereted, ha 100%-osan biztonságban érezheted magad anyagilag, de nyugodj meg, ez nem tart már sokáig! Olyan pozi vár rád ugyanis a melóhelyeden, ami hosszútávon lazán megoldja a pénzügyeidet, az idegeskedésnek pedig végre búcsút mondhatsz!

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp október szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!