Ez az Ariana Grande szám szól a szerelmi életedről a csillagjegyed szerint

Nézd meg, melyik dala szól rólad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az Ariana Grande szám szól a szerelmi életedről a csillagjegyed szerint

Kos – Greedy

 “I don’t need a phone call / Got nothing to say / I’ma tell you when it’s over / Got no games to play / You know that I’m coming tonight / I know I’m coming tonight / I just need to get this out the way”

A Kosok mindenáron elérik a céljaikat, ami igaz a szerelemre is. Ha kiszemelsz valakit, te megszerzed őt bármi áron.

Bika – God is a Woman

“You, you love it how I move you / You love it how I touch you / My one, when all is said and done / You’ll believe God is a woman”

A Bika csillagjegyben születettek a legérzékibbek az összes jegy közül. Imádják a partnerüket, elhalmozzák minden földi jóval, törődéssel, szerelemmel.

Ikrek – Problem

“Hey, baby, even though I hate ya / I wanna love ya / I want you / And even though I can’t forgive ya / I really want to / I want you”

Az Ikrek jegyűek egyszerűen soha nem tudják eldönteni, mit akarnak igazán, ezért mindenben a szórakozást, az örömöt keresik. Jöhet nekik az egyéjszakás kaland és a hosszú, nagy szerelem is.

Rák – Almost Is Never Enough

“Almost, almost is never enough / We were so close to being in love / If I would have known that you wanted me, the way I wanted you, babe / Then maybe we wouldn’t be two worlds apart / But right here in each others arms”

A Rákok sokszor túlbonyolítják a dolgokat a szerelemben, gyakran vesznek el a múltban, azon rágódnak, vajon az előző kapcsolatukban mit rontottak el.

Oroszlán – break up with your girlfriend, i’m bored

“You know what you’re doin’ to me / You’re singin’ my songs in the streets / Actin’ all innocent, please / When I know you’re out here thinkin’ ’bout it / Then you realize she’s right there / And you’re at home like, ‘D*mn, she can’t compare”

A dráma-imádó Oroszlánok tudják, mennyit érnek és imádják a felhajtást maguk körül. Ők bárkit megszereznek, még azt is, aki amúgy már foglalt…

Szűz – Love Me Harder

“Tell me something, I need to know / Then take my breath and never let it go / If you just let me invade your space / I’ll take the pleasure, take it with the pain”

A Szűz jegyűeknek nagyon fontos, hogy biztosan tudják, a párjuk szereti őket. Nagyon szeretik irányítani a dolgokat, ezért sokszor nehéz velük, ugyanakkor megérik a küzdelmet, mert ők igazán kitartó személyiségek a szerelemben (is).

Mérleg – The Way

“If you want it, I got it, I got it everyday / You can get whatever you need from me / Stay by your side, I’ll never leave you / And I ain’t going nowhere ’cause you’re a keeper”

Ha egy Mérleg szerelmes, nem fogja vissza magát, minden szeretetét a másikra zúdítja. E jegy szülöttei a legodaadóbbak, legromantikusabb lelkek az egész zodiákusban.

Skorpió – Into You

“Got everyone watchin’ us, so baby, let’s keep it secret / A little bit scandalous, but baby, don’t let them see it / A little less conversation and a little more touch my body / ‘Cause I’m so into you, into you, into you”

A Skorpiók elképesztően szexik, dögösek, titokzatosak, imádják a testiséget, ugyanakkor elképesztően birtoklók. A velük átélt szerelem egy életre meghatározó lehet a másik fél életében.

Nyilas – thank u, next

“One taught me love / One taught me patience / And one taught me pain / Now I’m so amazing / Say I’ve loved and I’ve lost / But that’s not what I see / So, look what I got / Look what you taught me”

A Nyilas jegyűeket hajtja a kalandvágy, egyszerűen lehetetlen lekötni őket. A szerelemben is a változatosságot szeretik, ritkán horgonyoznak le valaki mellett. A szakítás sem viseli meg őket, könnyen továbblépnek.

Bak – Focus

“I’m over here doing what I like / I’m over here working day and night / And if my real ain’t real enough / I’m sorry for you, bae”

A Bak jegyűeket semmi nem tántoríthatja el a céljaiktól, ezért ha valaki nem osztozik az elképzeléseikben, gyorsan új társat találnak maguknak. Ennek ellenére megbízható, hűséges társ válhat belőlük.

Vízöntő – Let Me Love You

“I just broke up with my ex / Now I’m out here single, I don’t really know what’s next / But I ain’t even trippin’, I’ma chill and sit back / And I know they will be coming from the right / And the left, left, left”

A Vízöntők nagyon szabad, nyitott lelkek, ezért nem igazán aggódnak amiatt, hogy a szerelmek csak úgy jönnek és mennek az életükben. Gyakran a nyitott házasság hívei, nem szeretik, ha korlátozzák őket.

Halak – Right There

“And I get butterflies, just thinking / About you, boy, you’re on my mind / Sometimes I catch myself daydreaming / Lost in in your eyes and I lose all track of time”

A Halak ébren is álmodnak, elképesztően romantikusak és nagyon érzelmesek. Azt viszont nem szeretik, ha valaki vissza akarja rángatni őket a földre…

Címkék: Ariana Grande csillagjegy dal horoszkóp sláger szerelmi horoszkóp videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Horoszkóp, Szeptember 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 27-én is!

A kínai horoszkópod elárulja, milyen ember vagy

Csak a születési éved kell hozzá, és meg is kapod a kínai horoszkópod szuper izgalmas elemzését!

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.