2020.10.21.@ 00.10

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Kos

Jó ideje figyelmen kívül hagysz egy problémát, ami eddig sokkal könnyebb megoldásnak tűnt, most viszont duplán, sőt triplán szakad a nyakadba. Nem halogathatod tovább a dolgot!

Bika

Folyton csak a biztos, ismert megoldásokat, utakat, lehetőségeket választod, sosem kockáztatsz! Ha soha nem mész el a végletekig, nem is ismered meg a határaidat! Ideje bátrabbnak lenned!

Ikrek

Nagyon érzékenyen érinthet egy ma kialakult helyzet, és totál meglep, hogy a környezeted egyáltalán nem reagál rá, vagy csak felületesen. Nem lehetsz rájuk mérges, csak mert másképp gondolkodnak! Fontosabb kiderítened, téged miér bánt ennyire a dolog!

Rák

Egyáltalán nem jelelemző rád, hogy te robbants ki egy vitát, de most óriási balhé kerekedik a munkahelyeden vagy a családodban, aminek bizony te vagy a kiindulópontja. Ne legyen bűntudatod, ha úgy érzed, neked van igazad!

Oroszlán

Ideje véget vetni a depinek! Mostanában annyira csak a negatívumokra koncentráltál, de ha belegondolsz, egy rakás jó dolog is történik veled, ahogyan például ma is…

Szűz

Megállíthatatlan vagy, ha a céljaidról van szó, az utolsó utáni erőddel is azon vagy, hogy elérd, amit szeretnél. Ma pedig végre sikerül az egyik nagy álmodat megvalósítani! Gratulálunk!

Mérleg

Bármiről is legyen szó, meló, párkapcsolat vagy hivatalos ügy, ma sokkal erősebb leszel írásban. Amit csak lehet, e-mailben vagy üzenetben kommunikálj, intézz! Ez egy kivételes helyzet, de hidd el, ma jobb lesz így.

Skorpió

Fontos, hogy ma különösen megfontolt és átgondolt legyél. Ha minden tettedet, döntésedet legalább még egyszer átgondolsz, nem lesz semmi baj!

Nyilas

Extra feszült vagy ma, talán mert nem aludtad ki magad vagy stresszelsz egy határidős meló miatt. A lényeg, hogy olyan apróságokon is kiakadsz, amiken máskor csak nevetni szoktál. A holnap már egyszerűbb lesz!

Bak

Annyira kiegyensúlyozott és pozitív vagy, hogy még a legapróbb vagy leghétköznapibb dolgoknak is tudsz örülni. Fantasztikus napod lesz, amit csakis magadnak és a hozzáállásodnak köszönhetsz.

Vízöntő

Már reggeltől kezdve dühös vagy, folyamatosan hibáztatsz valakit valamiért, mikor kit-mikor miért. Eze nagyon nem oké így, le kell nyugodnod mielőbb! Főleg a pasiddal nem fair…

Halak

Nem kell mindig mindent annyira komolyan venni! Picit engedd el a problémákat és a stresszt, élvezd a spontán helyzeteket, poénkodj és vedd a lapot, ha mások viccelnek!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!