2020.10.22.@ 11.10

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Vízöntő

A Vízöntőket nem lehet nem szeretni, ugyanis elképesztően pozitív a kisugárzásuk! Sosem látni őket szomorúnak vagy lehangoltnak, emellett zseniális a humoruk, intelligensek és szórakoztatóak, egyszerűen jó érzés a közelükben lenni. Ráadásul nyitottak és barátságosak mindenkivel, így könnyen ismerkednek. Extra segítőkészek, még saját magukat is háttérbe szorítják másokkal szemben. Egyedi stílusuk és világnézetük pedig mindenkit inspirál a környzetükben.

Mérleg

A Mérleg abszolút társasági lény, aki akkor érzi elemében magát, ha a körülötte lévők is jól érzik magukat. Épp ezért önzetlenül és fáradhatatlanul mindig azon munkálkodik, hogy a környezetében harmónia és béke legyen. Igazi showman, imád a társaság középpontjában lenni, szórakoztatni, sztorizni, de lelkizni legalább annyira jól lehet vele, mint bulizni, így nem is csoda, hogy rengeteg barátja van, jóval több BFF-je is, mint a többi csillagjegynek.

Skorpió

A Skorpió az egyik legösszetettebb csillagjegy, ugyanis amennyire lehet őket utálni, annyira szerethetőek is. Talán pont azért annyira brutál vonzóak, mert titokzatosak, nehezen nyílnak meg, viszont ha egyszer közel engednek magukhoz, elképesztően hűségesek és odaadóak. És ha ez nem lenne elég, szexik és szenvedélyesek, igazi flört-bajnokok. Ha pedig barátságról van szó, tökéletes BFF-ek, akik a végletekig megbízhatóak és kiállnak a barátaik mellett.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés népszerű csillagjegyek pozitív személyiség szerethető csillagjegyek zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!