2020.10.23.@ 05.10

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Oroszlán

Ha érvelésre kerül a sor, nem ismersz viccet, és egyetlen cél lebeg a szemed előtt: bebizonyítani, hogy márpedig igazad van. Sokaknak viszont eszébe sem jut megkérdőjelezni téged, a kisugárzásodban, karizmádban ugyanis van valami megingathatatlan. Ennek nem csak a munkában, de a baráti társaságodban és a szerelemben is nagy hasznát veheted. Arra viszont figyelj, hogy hagyd érvényesülni a környezeted is, még ha ők rád is bízzák az irányítást.

Bika

Sosem kételkedsz magadban és a döntéseidben, viszont a rosszindulat vagy az önzés is teljesen hiányzik belőled. Érzékeny vagy, de nem sebezhető és gyenge, nagylelkű, de nem naiv: olyan ember, akivel reflexből jólesik együtt lenni, mert folyamatosan tölti a környezetét a társasága. Azért magadnak is jusson belőled, ne aprózd el túlzottan az energiáidat.

Halak

Amennyire hajlamos vagy letörni, ha kipihent és összeszedett vagy, egyszerűen nem ismersz lehetetlent. Ragyog a szemed a kihívásoktól, zsigerből képes vagy ösztönözni másokat, és egyszerűen ragadós az a lelkesedés, ahogy a dolgokhoz állsz – igen, még a legnehezebbekhez is. Veled barátkozni bátorító és felfrissítő dolog – persze csakis akkor, ha jó formában vagy. A kevésbé erős éned nem szívesen villantod meg, inkább napokig nem mész társaságba, csakhogy rejtve maradjon ez a részed.

Kos

Kevés nálad szenvedélyesebb csillagjegy létezik, a bizonytalanságot távolról sem ismered, nagyon régóta kristálytiszta víziód van róla, hogyan szeretnéd élni az életedet. Az emberek ösztönösen megbíznak benned és támaszkodnak rád, és ha neked van szükséged rájuk, számíthatsz a segítségükre. Ráadásul nem csak központi figura, de jó menedzser is vagy – veled haverkodni nemcsak jó, de hasznos is.

Címkék: asztrológia bika csillagjegy csillagjegyek ezotiéria halak horoszkóp karizmatikus kos oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 2., Szerda

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?