2020.10.25.@ 05.10

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Bika

Extrém éven vagy túl, kicsit úgy érezheted, mintha annyit dolgoztál volna most néhány hónap alatt, mint máskor egy teljes év alatt. Viszont nem marad el a jutalmad, mert egyrészt kicsit lazább időszak vár karácsonykor, másrészt előléptetésre számíthatsz, amit nálad jobban most senki sem érdemel meg.

Oroszlán

A szerelmi életed kész káosz egy ideje, egyszerűen nem tudsz döntést hozni, hogy mit csinálj az exeddel. Ráadásul egy cuki srác is bekerült a képbe, ami végképp összekuszálta a képletet. 2020. lezárásaként sikerül megoldanod a szerelmi egyenletet és te plusz az igazi egyenlő örök szerelem fog kiesni a végén. Nyugi érezni fogod, hogy ki a megoldás.

Mérleg

Ha tehetnéd bármelyik barátnőd életével cserélnél egy rövid időre, mert azt érzed, mindenkinek jobb most, mint neked. Kezdj el hálanaplót írni, hogy a helyes irányba irányítsd a saját figyelmed és mire észbe kapsz már bőven esnek be azok az események, amikért tényleg érdemes lesz hálásnak lenned.

Skorpió

Hiába stresszes a melód, mellette mégis találsz időt, hogy a barátaidnak is segíts. Sokszor erődön felül teljesítesz, ami néha már az egészségeden is meglátszik. Idén karácsonyra viszont helyreáll a munka-pihenés egyensúly az életedben és hatalmas szakmai elismerésben lesz részed. Ez pedig a bankszámládat és a kedvedet is alaposan feldobja.

Címkék: csillagjegyek ezotéria horoszkóp meló mesés hónapok várnak munkahely szerelem szuper hónapok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!