4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Bika

Extrém éven vagy túl, kicsit úgy érezheted, mintha annyit dolgoztál volna most néhány hónap alatt, mint máskor egy teljes év alatt. Viszont nem marad el a jutalmad, mert egyrészt kicsit lazább időszak vár karácsonykor, másrészt előléptetésre számíthatsz, amit nálad jobban most senki sem érdemel meg.

Oroszlán

A szerelmi életed kész káosz egy ideje, egyszerűen nem tudsz döntést hozni, hogy mit csinálj az exeddel. Ráadásul egy cuki srác is bekerült a képbe, ami végképp összekuszálta a képletet. 2020. lezárásaként sikerül megoldanod a szerelmi egyenletet és te plusz az igazi egyenlő örök szerelem fog kiesni a végén. Nyugi érezni fogod, hogy ki a megoldás.

Mérleg

Ha tehetnéd bármelyik barátnőd életével cserélnél egy rövid időre, mert azt érzed, mindenkinek jobb most, mint neked. Kezdj el hálanaplót írni, hogy a helyes irányba irányítsd a saját figyelmed és mire észbe kapsz már bőven esnek be azok az események, amikért tényleg érdemes lesz hálásnak lenned.

Skorpió

Hiába stresszes a melód, mellette mégis találsz időt, hogy a barátaidnak is segíts. Sokszor erődön felül teljesítesz, ami néha már az egészségeden is meglátszik. Idén karácsonyra viszont helyreáll a munka-pihenés egyensúly az életedben és hatalmas szakmai elismerésben lesz részed. Ez pedig a bankszámládat és a kedvedet is alaposan feldobja.

Címkék: csillagjegyek ezotéria horoszkóp meló mesés hónapok várnak munkahely szerelem szuper hónapok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!

4 csillagjegy, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla

Ők a legszabadabbak és a legöntörvényűbbek az összes csillagjegy közül, akiket tökéletesen hidegen hagy mások véleménye!

Horoszkóp: Május 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 30-án is!