4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Bika

Extrém éven vagy túl, kicsit úgy érezheted, mintha annyit dolgoztál volna most néhány hónap alatt, mint máskor egy teljes év alatt. Viszont nem marad el a jutalmad, mert egyrészt kicsit lazább időszak vár karácsonykor, másrészt előléptetésre számíthatsz, amit nálad jobban most senki sem érdemel meg.

Oroszlán

A szerelmi életed kész káosz egy ideje, egyszerűen nem tudsz döntést hozni, hogy mit csinálj az exeddel. Ráadásul egy cuki srác is bekerült a képbe, ami végképp összekuszálta a képletet. 2020. lezárásaként sikerül megoldanod a szerelmi egyenletet és te plusz az igazi egyenlő örök szerelem fog kiesni a végén. Nyugi érezni fogod, hogy ki a megoldás.

Mérleg

Ha tehetnéd bármelyik barátnőd életével cserélnél egy rövid időre, mert azt érzed, mindenkinek jobb most, mint neked. Kezdj el hálanaplót írni, hogy a helyes irányba irányítsd a saját figyelmed és mire észbe kapsz már bőven esnek be azok az események, amikért tényleg érdemes lesz hálásnak lenned.

Skorpió

Hiába stresszes a melód, mellette mégis találsz időt, hogy a barátaidnak is segíts. Sokszor erődön felül teljesítesz, ami néha már az egészségeden is meglátszik. Idén karácsonyra viszont helyreáll a munka-pihenés egyensúly az életedben és hatalmas szakmai elismerésben lesz részed. Ez pedig a bankszámládat és a kedvedet is alaposan feldobja.

Még több

Horoszkóp