4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Rák

A Rákok odaadóak, érzelmesek, érzékenyek ééééés brutál sértődékenyek! Ők azok, akik minden apróságot magukra vesznek, még azt is, ami nem közvetlenül nekik szól, egy ártatlan félreértésen vagy vicces beszóláson is képesek napokat rugózni. Ők tényleg szuper figyelmesek és mindenki mást maguk elé helyeznek, viszont ha megbántva érzik magukat, azonnal támadásba lendülnek, és tűpontosan, háromszor akkora erővel szúrnak vissza. A legidegesítőbb, hogy ezt azonnal meg is bánják, és onnantól kezdve a saját viselkedésükön is drámáznak.

Oroszlán

Az Oroszlánok szuper jófejek, szórakoztatóak, az erős személyiségük magávalragadó, lehengerlő a magabiztosságuk, néha túlságosan is… Ez a csillagjegy ugyanis hihetetlenül énközpontú, mindig az első helyre sorolja saját magát, mindenben első akar lenni, ha pedig nem úgy történnek a dolgok, ahogy elképzelték vagy ahogy ők szeretnék, mindent elsöprő haragra gerjednek. Valóban vezető típusok, de nem lehetnek kompetensek az élet minden területén, ezt viszont nem látják be, és még olyan szituációkban is hatalmaskodók és fölényeskedők, ahol nem lenne rá semmi okuk vagy joguk. Hajlamosak lenézni, lekezelni a környezetüket.

Szűz

A Szüzeknek az egyik legerősebb tulajdonságuk a legidegesítőbb is egyben, ugyanis hihetetlenül precízek és maximalisták, de sajnos nem csak magukkal, másokkal szemben is nagyon kritikusak. Még a legeslegapróbb hibát is kiszúrják, és egyszerűen nem bírják megállni, hogy ne tegyék szóvá. Persze ők ezt úgy élik meg, hogy csak segíteni akarnak, de az állandó megjegyzéseikkel az őrülebekrgetik a környezetüket. Főleg, mivel ha valaki nem azt teszi, amit ők mondanak, akkor felhúzzák magukat, és egészen kegyetlen, gonosz szurkálódás-cunamit zúdítanak a másikra.

Skorpió

A Skorpiók rejtélyesek, titokzatosak, nehéz őket kiismerni, nehezen engednek közel magukhoz bárkit is, mivel nagyon bizalmatlanok. Épp ezért, ha úgy érzik, megbántották őket, olyan mesterien, előre megfontoltan állnak bosszút, hogy az már félelmetes. Emellett nagyon jó emberismerők és intelligensek, szóval pontosan tudják kinek-mikor-mit kell mondani ahhoz, hogy elérjék a céljukat. Vagyis zseniálisan manipulálnak és kegyetlenül félreállítanak bárkit, aki az útjukban áll, így a legveszélyesebb csillagjegynek tartják a többiek.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp oroszlán rák skorpió szűz utálatos csillagjegyek zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!