3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Meggyőzőek, kitartóak és csak az igent fogadják el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Oroszlán

Borzasztóan hisz a saját igazában, a történeteit pedig általában úgy gyúrja, amiben ő a hős és a legerősebb karakter, akinek érdemes behódolni. Vagy nagyon erős szimpátiát, vagy egyértelmű utálatot vált ki a környezetéből, átmenet nem igazán létezik. Mivel kitartó és lepereg róla mások negatív hozzáállása, újra és újra bepróbálkozik, míg el nem éri a célját: hogy mások is ugyanazt a történetet lássák, mint ő.

Nyilas

Minden helyzetben azonnal felméri, hogyan jöhet ki legjobban a szituból, kinek kell megszereznie a bizalmát és a támogatását, hogy az érdekei a leginkább érvényesüljenek. Mivel nagyon karizmatikus és a storytelling is az erőssége, nem kerül komoly energiabefektetésébe mások meggyőzése. Ez persze nem jelenti azt, hogy manipulálna másokat, környezetére ugyanis nemcsak egy meggyőzhető eszközként tekint, nem mások hátán akar felmászni, a legtöbb esetben tényleg partneri kapcsolatok után kutat.

Ikrek

A kommunikáció az erőssége, mestere a felületes csevegésnek, ami komoly, mély beszélgetésekké megy át annál is komolyabb súllyal. Remekül képviseli mások érdekeit, igazi híd karakter, mediátor típus, aki képes egyezségre bírni egymástól nagyon eltérően gondolkodó embereket is. Kitartó, újra és újra képes nekifutni ugyanannak a lehetetlennek tűnő helyzetnek, és egészen addig érvel, amíg azt nem hallja, amit végül szeretne.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek érvelés ezotéria horoszkóp kommunikáció meggyőző szuggesztív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!