3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Meggyőzőek, kitartóak és csak az igent fogadják el.

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Oroszlán

Borzasztóan hisz a saját igazában, a történeteit pedig általában úgy gyúrja, amiben ő a hős és a legerősebb karakter, akinek érdemes behódolni. Vagy nagyon erős szimpátiát, vagy egyértelmű utálatot vált ki a környezetéből, átmenet nem igazán létezik. Mivel kitartó és lepereg róla mások negatív hozzáállása, újra és újra bepróbálkozik, míg el nem éri a célját: hogy mások is ugyanazt a történetet lássák, mint ő.

Nyilas

Minden helyzetben azonnal felméri, hogyan jöhet ki legjobban a szituból, kinek kell megszereznie a bizalmát és a támogatását, hogy az érdekei a leginkább érvényesüljenek. Mivel nagyon karizmatikus és a storytelling is az erőssége, nem kerül komoly energiabefektetésébe mások meggyőzése. Ez persze nem jelenti azt, hogy manipulálna másokat, környezetére ugyanis nemcsak egy meggyőzhető eszközként tekint, nem mások hátán akar felmászni, a legtöbb esetben tényleg partneri kapcsolatok után kutat.

Ikrek

A kommunikáció az erőssége, mestere a felületes csevegésnek, ami komoly, mély beszélgetésekké megy át annál is komolyabb súllyal. Remekül képviseli mások érdekeit, igazi híd karakter, mediátor típus, aki képes egyezségre bírni egymástól nagyon eltérően gondolkodó embereket is. Kitartó, újra és újra képes nekifutni ugyanannak a lehetetlennek tűnő helyzetnek, és egészen addig érvel, amíg azt nem hallja, amit végül szeretne.

Még több

Horoszkóp