2020.10.29.@ 08.10

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Meggyőzőek, kitartóak és csak az igent fogadják el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Oroszlán

Borzasztóan hisz a saját igazában, a történeteit pedig általában úgy gyúrja, amiben ő a hős és a legerősebb karakter, akinek érdemes behódolni. Vagy nagyon erős szimpátiát, vagy egyértelmű utálatot vált ki a környezetéből, átmenet nem igazán létezik. Mivel kitartó és lepereg róla mások negatív hozzáállása, újra és újra bepróbálkozik, míg el nem éri a célját: hogy mások is ugyanazt a történetet lássák, mint ő.

Nyilas

Minden helyzetben azonnal felméri, hogyan jöhet ki legjobban a szituból, kinek kell megszereznie a bizalmát és a támogatását, hogy az érdekei a leginkább érvényesüljenek. Mivel nagyon karizmatikus és a storytelling is az erőssége, nem kerül komoly energiabefektetésébe mások meggyőzése. Ez persze nem jelenti azt, hogy manipulálna másokat, környezetére ugyanis nemcsak egy meggyőzhető eszközként tekint, nem mások hátán akar felmászni, a legtöbb esetben tényleg partneri kapcsolatok után kutat.

Ikrek

A kommunikáció az erőssége, mestere a felületes csevegésnek, ami komoly, mély beszélgetésekké megy át annál is komolyabb súllyal. Remekül képviseli mások érdekeit, igazi híd karakter, mediátor típus, aki képes egyezségre bírni egymástól nagyon eltérően gondolkodó embereket is. Kitartó, újra és újra képes nekifutni ugyanannak a lehetetlennek tűnő helyzetnek, és egészen addig érvel, amíg azt nem hallja, amit végül szeretne.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek érvelés ezotéria horoszkóp kommunikáció meggyőző szuggesztív

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!